Matte och rep 2

Kontrollskrivning i matte just. Gick käpprätt åt helvete. Får satsa allt på tentan. May the force be with me. Nu måste skolan styras upp på allvar innan det blir härdsmälta. Men det löser sig, som alltid.

Hade rep med bandet igår. Nummer två i ordningen. Framsteg från rep 1 men låtarna sitter inte helt hundra ännu. Dessutom var alla sjukt bakis och sena så vi missade halva repet. Blir dyrt att repa om vi aldrig utnyttjar tiden, haha.

Känner mig sjukt produktiv på musikfronten. Har redan 3 nya låtar för bandet. Fortsätter det i den här takten lär man ju kunna släppa minst 2 fullängdare om året. Här ska produceras! Musiken kommer helan tiden. Och i det här fallet är kvantitet kvalitet också. Känner att det är bra låtar och inget halvdant som det lätt blir när man ska tvinga fram musik. Tror det kan bli jävligt bra med det här bandet så länge vi håller oss skärpta.

Nu ska vi bara spika bandnamn och fixa lite bandbilder så att vi kan visa världen vilka vi är. Tänkte ta bilder igår men det gick bort då alla såg slitnare ut än New Orleans efter Katrina.

Nu ska jag dricka upp mitt seven eleven-kaffe och göra något vettigt.

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback