Fett bäng

Igår fyllde min kanske nyaste kompis, Adam, 23 år. Vi drack bärs och gick ut på något ställe som hette Landet. Sen blev vi fulla, eller "fett bäng" som Adam kallar det, och gick hem.


Födelsedagsbarnet

Jag vaknade på soffan med kläderna på. Börjar kännas ganska standard nu.

J har varit på sin slutfest i gamleby. Det var säkert också trevligt.

Idag ska jag vara med J, göra lite databasteknikslabbar och mest troligen äta kebab. Nu har jag även kollat klart andra säsongen av Dexter. Så jävla bra serie alltså. Ska börja kolla trean nu.


Mornin'

God morgon lägenheten. Godmorgon skärmarbrink. Godmorgon stockholm, sverige, skandinavien, europa, världen, solsystemet, vintergatan och hela jävla universum.

Jag har sovit. Jag har sovit som fan. Vaknade första gången vid 14 och andra gången vid 15. Nu är jag återställd som människa och orkar göra vettiga saker igen. Snart ska jag vara och träna för första gången på flera eoner. Min kropp kommer inte förstå vad fan som händer och dra ihop sig i fosterställning så fort hjärnan känner lukten av en hantel.

Jag ber till gudarna att bastun fungerar. Jag blev just medveten om att jag inte har bastat på lika lång tid som jag inte har tränat. Man blir mörkrädd för mindre.

Nu ska jag laga korv och makaroner Mikael-style. Peace.

Kanske skulle bli make-up artist

Eller vad säger du J? :D


Fifan

Då var elektrotentan också avklarad. Kändes som att det gick riktigt bra, men när jag såg facit så upptäckte jag till min fasa att jag hade gjort några slarvfel. Jag hoppas jag i alla fall blir godkänd. Fifan.

J har åkt till Gamleby för att hänga med sin klass i några dagar. Jag kanske joinar på lördagen, eller så går jag på Adams fest och dricker öl. Är lite i valet och kvalet. Beslut är inte min grej helt enkelt.

Har varit trött som en räka hela dagen. Skönt att slippa tentapressen i några dagar nu. Nästa lördag smäller det dessvärre igen - databasteknik here I come.

Har fixat lite bilder, diskat och handlat idag. Nu kollar jag eurovision semifinalen. Anna Bergendahl har nog helt ärligt talat varit bäst hittills. Vissa bidrag tar man ju inte för något annat än dåliga skämt. Vissa kan ju fan inte ens sjunga. What's the deal? Man sållar ut ett bidrag ur ett helt jävla land och så kan inte personen sjunga. Crazy shit.

Nu ska jag fixa en macka. Peace.

Elektromannen

Imorn är det tenta i elektroteknik. Har suttit och pluggat större delen av dagen... nu vet jag inte riktigt vad jag ska plugga på längre. Jag stirrar in i den baby-blåa elektroboken men det är som att stirra in i en vägg. Hjärnans pluggcentra har tagit semester. Ligger på en kritvit strand och dricker pinacolada.

Igår anmälde jag mig som föröksperson till en medecinsk studie i Uppsala. Man äter lite medicin, sover över några nätter och får en massa pengar. Sounds good to me! Var nog ganska sent ute för de närmsta studierna men till hösten kanske det finns några platser.

Nu ska jag fortsätta stirra ett tag. Peace.

A modest victory

Tentan gick okej. Gjorde ett par slarvfel men tror definitivt att det blir godkänt. Kanske tentar upp till hösten om jag orkar. Nu är det elektrotenta på torsdag som gäller.

Har sovit hela 3 timmar i natt. Är trött som en gnu. Nu ska jag fixa lite ljud på en longboard film som J har gjort.

Peace!

Swooooooosch

Gäsp. Klockan är snäppet över 3 in the niiiight. Om mindre än 6 timmar ska jag vara på skolan och skriva tenta i industriell ekonomi. Plugga vidare eller sova? Det är frågan jag försöker svara på nu.

Och inte vet jag vad jag tyckte om sista Lost-avsnittet heller.

Hmmmmmmmmmm................................

The key to success!

Äntligen! Nu kan jag officiellt konstatera att sommaren har börjat. It's hot and I like it. Det var jättetrångt och svettigt på tunnelbanan idag när jag skulle hem från skolan. Kändes som en befrielse att stiga av bastutåget när det rullade in på skärmarbrinks t-banestation. När jag kom fram till dörren märkte jag att något saknades. En liten, liten grej som är nödvändig för att man ska kunna förflytta sig in i lägenhet utan att använda extremt övervåld/alternativt högljudda redskap. Jag talar givetvis om nyckel, även känd som nyckeljävel. Jag kom ganska snabbt på att den satt fast i en dator på skolan. Har nämligen ett USB-minne i nyckelringen. Jag visste att jag skulle få betala för att jag har USB-minnet i nyckelringen. Nåja, det var bara att klämma in sig i ett svettigt tåg och åka tillbaks till skolan. När jag inte kunde känna mig mer less så satte sig en blind person på mig. Trodde väl att jag var luft.

Nu har jag fått i mig lite korv och pastaspiraler med sweet chili så livslusten återvänder sakta men säkert. Har diskat och slängt i en tvätt. Det var nödläge. Varken jag eller J har några rena underkläder. Det är verkligen allt eller inget som gäller när vi tvättar.

Har börjat kolla på Dexter också. Skitbra serie!

Peace.

Och än en gång. R.I.P Dio. Ses snart.

RIP Dio

Hårdrocken sörjer. En av de största har lämnat oss. Rock n roll will never be the same again...

Vila i frid Dio.

:(





Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

Diane Birch

Ibland får man faktiskt ut något vettigt ur spotify-reklamen, t.ex. Diane Birch. Ritktigt trevlig soul/blues as a matter of fact. Gissar att J gillar det här.


Mike get bike

Sweet. Är ledig från skolan imorn och på fredag. Eller egentligen inte på fredag, ska gå på ett studiebesök. Imorn tänkte jag åka ner till Norrköping och hämta min cykel som har stått där sedan jag flyttade till Stockholm. Ska bli jävligt intressant att se om den över huvud taget står kvar. Har försökt få en gammal klasskompis att vara och kolla men han har inte hört av sig. Det blir rena lottodragningen imorn alltså. Förhoppningsvis är den kvar. Ska möta Macke i Norrköping, sen åker vi bil tillbaks till Stockholm.

Det var riktigt bra väder idag! Kändes nästan som årets första sommardag. Blev sugen på att dricka iskall öl på en skön gräsmatta i någon park. Kanske till helgen om det håller i sig. Skulle inte förvåna mig om det blev snöstorm istället. Skumt klimat.

Later!

Skräddaren säger nej

Gäsp. Vet fan inte vad jag ska skriva. Har inte haft någon motivation alls att skriva blogg den senaste tiden, men ska återigen försöka sparka lite liv i skiten. Vet inte var jag ska börja... hmm. Macke och hans syrra var här i fredags och hälsade på. Vi drack lite öl och spelade pingis på ett ställe. Trevligt.

I söndags gjorde jag ett ljudjobb för Palladium - ett produktionsbolag här i storstan. Det var tre korta reklamfilmer för Hammarby IF. Gratisjobb men ändå kul. Var lite panik i början då en mygga (liten mikrofon) hade bestämt sig för att inte fungera trots att den fungerade utmärkt kvällen innan. Bytte batterier och fem sekunder senare varnade den om låg batterinivå. Skulle haft två myggor men fick köra på en istället. Löste sig ganska bra ändå.

Har fortfarande inte fått något sommarjobb. Ser ganska mörkt ut. Idag fick jag ett nej från elgiganten i Haparanda. Jag trodde jag hade störst chans att få där. Dels för att jag har stenkoll på det mesta inom hemelektronik och även för att jag kan finska som var meriterande för tjänsterna. Som om inte det vore nog så är varuhuschefens fru min kusin. Fattar inte. Varför är det så jävla svårt att få ett jobb?!?! Blir fan deprimerad... tänkte göra en massa plugg idag men har inte fått så mycket gjort. Blev så sjukt omotiverad av jobbskiten. Well well... life goes on. Imorn ska jag försöka få lite skit gjort.

Nu är det american idol, sen sleep.