Alright!

Imorn är det dags. You wanted the best, you got the best! Jag snackar givetvis om att vi drar ner till Stockholm och kollar på the hottest band in the world - Kiss! It's gonna be legendary. Ska bli kul att träffa M. också, det var ett tag sedan man hängde med varann nu. Dessutom ska de ha lovat fett fint väder, så det lär bli en del häng på uteserveringar kan jag tänka mig. Sommar, Kiss, Stockholm, bärs och Harry B James... det kan ju inte misslyckas. Har dock känt mig lite seg senaste dagarna, typ som att man varit på väg att bli förkyld eller något, men det är fan inget som inte Kiss kan avvärja. Woho! So fucking awe...wait for it... some!

Annars då? Har spelat in med Divine Sins en del senaste tiden. Det blir två nya låtar som kommer att rocka så hårt så att det inte finns någon mening med att jag försöker förklara för er hur hårt det kommer att rocka. Helt ofattbart hårt alltså. Mix påbörjas nästa vecka så det lär väl bara dröja ett par veckor innan det dyker upp något på MySpace. Förbered er på högoktanig öronorgasm from hell!

Nä fuck it. Nu ska jag njuta av en kall och fin öl medan jag packar ner lite stuff. Självklart till tonerna av the hottest band in the world. I wanna hear it loud, RIGHT BETWEEN THE EEEEYEEES!!!!

Love and peace!

image64

Soundtrack of this blog
Kiss - Rock n roll all night

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , ,

Amsterdam

Då har man gjort Amsterdam också. Jag var dit på klassresa med min klass från Piteå, mest för att gå på en av världens största ljudmässor med massa Pro Audio-prylar för ljudnördar. Det var även en massa föreläsningar som hölls under dagarna. Jag tror jag gick på två stycken, en om studio design och en om dynamik, resten av tiden spenderades till att kolla in staden och allt den hade att erbjuda. Om någon vill köpa lite droger så kan jag upplysa er om att man inte behöver gå speciellt många meter på red light district innan man hör någon skum typ försöka sälja lite genom att säga "Kokain? Ecstasy?" tusen gånger till alla som passerar dem.

På tal om red light district så trodde jag att hororna skulle vara helslitna 35-åringar, men alla såg ut som något taget ur en amerikansk porrfilm; silikonbröst, tramp-stamp och hela kittet. Några såg till och med ut att vara yngre än mig. Fucking sad. Om man kollade i turisttidningar så stod det att ett "suck and fuck" går på 50 euro och varar i ungefär 15 minuter, ifall någon skulle vara intresserad av ett sådant.

The sickness

Nu har jag varit tungt förkyld i tre dagar. Förhoppningsvis släpper det tills imorn så jag får fara och jobba och tjäna lite pengar, börjar nämligen bli fett pank här snart. Så fort man tror att utgifterna är avklarade så dyker det likväl ständigt upp nya. Som en infektion som vägrar lägga sig ner och dö typ. Blä. Jag måste fan bli bättre på att sköta min lilla ekonomi.

Anyways. Jag har hunnit se lite film under tiden jag varit sjuk, bl.a. "The bank job", "Hitman" och gamla goda "Tenacious D: The pick of destiny." Long as fucking time ago in a town called kickapoo! Det måste ju vara bland de bästa soundtracken ever. Jag undrar ifall filmen gjordes efter soundtracket eller tvärtom. Bank job och Hitman var också ganska bra. Nästan lite Clintan feeling i Hitman, fast en snäll Clintan isåfall.

Har även så gott som mixat färdigt Divine Sins demo nu. Eventuellt är det ytterst lite småputs kvar, men det borde inte alls ta speciellt länge att fixa till. Jävligt kick ass måste jag säga att det har blivit. Hoppas verkligen att de får något bolagsnapp. Det är fanimej bra låtar som lätt kan konkurrera med liknande kommersiella artisters alster.

Nu är det inte alls speciellt länge kvar tills KISS i stockholm. Loooooove guuuuun!!!!Soundtrack of this blog
Kiss - Love gun

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , ,