David Caruso

Haha! Läste MikeBikes blogg tidigare idag... ett skitbra inlägg om David Caruso, aka "Horatio Cane" från CSI Miami. Jag vettefan hur många kvällar man segat framför tv:n och i synnerhet CSI. Ja, man skulle väl nästan kunna säga att Seinfeld, CSI Miami och Jay Leno är ganska stabil rutin nuförtiden. Hur som helst, efter typ tre avsnitt av CSI och Horatio Cane så börjar man ju se mönstret i hans skådespelarinsater. Snubben tar innebörden av "oneliners" till en helt ny nivå, och what's up med solbrillerna!? Haha. Jag kan tänka mig att han betraktar sig själv som en skådespelare i världsklass och tar säkert sig själv på världens största allvar. Hög underhållningsfaktor!


Heal the scars and change the starsEver felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day

Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me

Would you do it with me
Heal the scars and change the stars
Would you do it for me
Turn loose the heaven within

I'd take you away
Castaway on a lonely day
Bosom for a teary cheek
My song can but borrow your grace

Come out, come out wherever you are
So lost in your sea
Give in, give in for my touch
For my taste for my lust

Your beauty cascaded on me
In this white night fantasy

"All I ever craved were the two dreams I shared with you.
One I now have, will the other one ever dream remain.
For yours I truly wish to be."

That's some sweet licks man

Alright. Nu kanske det blir lite liv i mina musikaliska storplaner igen! Jag har fått N. att gå med på att lägga trummor på några låtar här inom en snar framtid. Ska spela in gitarr och bas "for real" också. Tror fan det kan bli riktigt bra... jag måste medge att jag har några riktiga hits. Ibland när man lyssnar på skitgamla låtar som man snickrat ihop och nästan glömt bort, så kan man bli lite positivt överraskad (i smyg). Det ska bli intressant att se och höra hur det artar sig.

Hörde förresten att Hanoi Rocks ska lira på ett uteställe i Torneå här snart. Now that's fuckin' rock n roll!!! Fucking hell vad sweet. Såg dem där för typ ett år sedan och det var skitbra. Nya plattan är också kick-ass... Michael Monroe och Andy McCoy is the shit. Radio and MTV, YOU NEED PEOPLE LIKE ME!Soundtrack of this blog
Hanoi Rocks - People like me

Defenseless

Min gode vän och kusin N. fyllde 20 år i onsdags. Ett stort grattis till honom! Det var en midre fest hos honom igår som jag förgyllde med min närvaro. Kvällen avslutades i vanlig ordning på ett halvsunkigt uteställe på andra sidan gränsen. Tur att man har sköna kompisar som gör tillvaron något lättare att stå ut med.

För övrigt så kan jag väl meddela att jag suttit och mixat en del under senare tid. Bland annat har jag mixat Haparandas stoltheter, och antagligen största stjärnhopp, Divine Sins! (Som förövrigt N. smiskar skinn i). En låt, "Red as Roses", finns uppe på deras myspace (www.myspace.com/divinesinsswe). Lyssna! Det är en hit.

Kan också meddela att det har införskaffats KISS-biljetter. Stockholm-stadion here we come! Det blir nog riktigt bra. Mr. M meddelade att han också hakar på. Extra nice!

Jag satt och lyssnade på CD:n som följde med senaste numret av SwedenRockMagazine idag. För det första kan jag konstatera att nya Whitesnake låter skitbra, och för det andra kan jag konstatera att jag upptäckt ett nytt guldkorn i musikens stora skattkista, nämligen Angel Blake!
Soundtrack of this blog
Angel Blake - Defenseless