Varför får man inte lära sig sånt i skolan?

Om man går vilse i skogen och är på gränsen till att svälta ihjäl...Fast jag har redan en cykel.

Good evening Sweden

Jag råkade surfa in på kirunafestivalens hemsida och blev tungt sugen på att åka. Hellacopters, The Hives, Sahara Hotnights, Mustasch och Håkan Hellström spelar. Skulle nog kunna ha blivit ganska lajbans om det inte vore för att jag måste jobba.

Bajsch.

Annars känns livet ganska bra just nu. Var och repade med coverbandet igår, vi ska typ lära oss 15 nya låtar till nästa tisdag. Helt bananas - men det blir nog bra. Måste bara se till att fixa några spelningar nu under sommaren så ni får ta del av vår magi. Tänk er att ni typ varit på värsta festivalspelningen och går in på närmaste öltält, lite salongsberusad och ungefär lika pepp som en kåt duracellkanin på amfetamin. Plötsligt drar rökmaskinen på den lilla öltältsscenen igång på max samtidigt som värsta gitarronanisolot smeker publikens trumhinnor i kombo med feta introtrumsolot from hell... ni vet, så där som det brukar vara. Därefter flyger Mathias ut genom rökdimman som en påtänd chimpans och skriker "Good Evening Sweeedeeeen!!" så högpitchat så att allt glas inom en radie på 3 km spricker, tre i publiken avlider och en fågel exploderar. Man vet inte riktigt vad som pågår men man känner på sig att det är något ganska jävla häftigt och speciellt som väntar.

Old stuff

Jag läste igenom en drös gamla blogginlägg. Det har skrivits en hel del skit genom åren, en del helt okej skit och en del helt vanlig skit... ganska underhållande att läsa faktiskt. Skulle servern crasha så att typ allt man skrivit skulle försvinna så skulle det nog kännas lite jobbigt. Eller kanske inte? På ett sätt så skulle det vara skönt att börja helt från scratch och bara skriva för sig själv och själva skrivandets skull.

Annars då? Ikväll blir det nog rep i Luleå om inget oväntat inträffar. Det känns som att det var ett ganska bra tag sedan sist så det blir nog kul. Vi ska spela en massa rock-hits och förhoppningsvis fixa någon spelning i sommar. Börjar även känna att man kommit igång med träningen lite i smyg igen. Tror det kan ha råkat bli någon kebabrulle för mycket den senaste tiden så visst känns det skönt att känna sig lite nyttig för omväxlings skull. Haha.

I helg är det jazz och blues-festival här i good ol' Haparanda så det blir nog en hel del jobb med att rigga och sköta ljud där. Men nästa vecka smäller det! Då börjar min efterlängtade semester! Halleluja! Vet dock fortfarande inte riktigt vad jag ska göra av all tid (hjälp). Men det blir nog rätt amazing. Jag tycker vi kan fira med lite Cherry Lane. Ryan Adams i mitt hjärta.

Kan ju vara världens bästa låt. Bara jag som blir sugen på att åka bil?


Reckoner

Radiohead är bra. Måste nästan ta och beställa lite skivor igen nu snart. Det har kommit så många bra nya som jag vill ha. Senaste Radiohead är typ... amazing. Man vill bara blunda, drunkna i ett mysigt litet rosa moln och sväva ut i universum.