Min nya idol

A frikkin' guitar god!


16 oktober 2010

Det här kan ha varit den segaste lördagen i världshistorien. Vaknar runt 13-tiden med en hals som är allmänt mayhem. 3 sekunder senare råkar jag svälja den kanske största slemklumpen ever. Blääääääää. Har inte gått utanför dörren en enda gång. Känner mig som en isolerad erimit. Har bara suttit och räknat matte och spelar lite gitarr.

Imorn ska jag ta en lååååång promenad. Kanske en sväng till gymmet bara för att få basta lite.

Tror att det är 0 chans att jag klarar tentan på fredag, men jag ska hur som helst lägga ner så mycket tid som möjligt på att plugga.

Well well... ska fortsätta plugga nån timme till, sen blir det snarken.

Peace!

Hahahahahaha

Frikkin awesome!!


14 oktober 2010

Inget speciellt idag. Är typ sjuk och har varit hemma hela dagen. Bara gått till affären en sväng för att hämta ut mitt nya VISA (det gamla försvann) samt handla lite käk. Nomnom. Det blåste lika a living hell där ute. Kallt som fan... nästa gång jag går ut drar jag fan på mig vinterjackan. Det blev kyckling till middag igen, börjar bli smått less skiten nu haha. Dags att förnya repertoaren lite kan jag känna.

Har kollat TV nu under kvällskvisten. Gjorde lite chai-te till min stackars hals nyss. Lägg märke till den fina skeden!





Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

13 oktober 2010

Lite segt med uppdateringar här senaste tiden. Bättring utlovas. Nästa fredag är det tenta i matte och jag har knappt öppnat boken, så från och med NU blir det TURBOBOOST med korta undantag för att:

1. Äta
2. Dricka
3. Kolla 70s show

Nja, så ambitiöst kanske det inte blir. Macke är och jobbar i stan nu så ska socialisera lite med honom också. Men det ska fan ändå bli TURBOBOOST!



Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

7 oktober 2010

Har inget vettigt att skriva om idag. Har bara pluggat och suttit framför datorn. Det är såna här dagar jag verkligen vill dra på gymmet och avreagera mig. Bara pressa järnet och känna hur kraften flödar. Har fan varit småförkyld i snart två veckor. Är jag inte helt återställd nästa vecka så åker jag och tränar ändå. Screw it!

Imorn kommer några klasskompisar hit. Ska eventuellt äta pizza och dricka ett par öl innan vi drar på pingisbaren och kör lite rundpingis. Det blir nog trevligt!

Nu är det natt och sleep time.

Peace!

6 oktober 2010 - hipp hipp hurra!!!

Idag är det ingen vanlig dag. Det är min födelsedag!!! Weeeehoo! Fast snart är den slut tyvärr. Hela 24 år gammal har jag blivit. Ingen kris än så länge.

Det har varit en trevlig dag faktiskt. Började lite segt med skola men avslutades fint på Texas Longhorn på söder. J bjöd mig på lite Ribs och en öl. En full gubbe satte brevid och berättade om hela sitt liv, sen bjöd han på vin! Han körde buss åt en massa artister. Han hade bland annat kört åt guns n roses och metallica. Undrade ett tag om han var mytoman, men jag tror fan han talade sanning. Annars var han läskigt bra på att hitta på.

Så här ser en 24-årig Mikael ut. Fascinerande!



Nu ska det snarkas för imorn är det en ny dag. Ha det bra, ta hand om er och glöm inte att borsta tänderna.

Later!

5 oktober 2010

Hej kära blogg. Idag har jag varit på övning i människa-datorinteraktion. Det var okej. Vi började skissa på ett gränssnitt för vår lilla auktionssida. Läraren läste igenom våra skisser på möjliga användare. Jag hade givetvis döpt min fiktiva användare till Leif. Han är VD, rik och gillar konst, vin och whiskey. Han använder vår tjänst för att han är ute och reser så mycket att han inte har tid att närvara på auktionen när den går på riktigt. Visst låter det kul? HAHAHA. Njae. Men det är småintressant faktiskt. Har börjat se på hemsidor och program på ett helt annat sätt nu. Tänker konstant på hur man kan göra saker lättare att använda och det är i princip det som är syftet med kursen också.

Efter MDI:n blev det lunch på kåren. Jag åt den goda currykycklingen som blev över från igår. Den var lika god idag. Bäst av allt var att det typ var 0 kö till mikrovågsugnarna. Till och med Adam och Mårten var chockade. Det var som en scen ur Langoljärerna.

Sen var det dags för en föreläsning i MDI som jag inte snappade upp så mycket ifrån. Tror jag somnade någon minut också. Han pratade om någon affich man kunde skriva ut och sätta upp på toaletten för att få ut det mesta från föreläsningen. Tror jag ska göra det. Har tänkt lite på det där med toaletter... jag har nog läst ut alla tidningar som jag har på toaletten ett tiotal gånger vid det här laget. Om jag slår ut all läsning på en livstid så har jag nog läst mer på toaletten än någon annanstans. Tror fan jag ska börja förvara mina kursböcker på toaletten! Genious yes sir.

Nu på kvällen har jag bara skrivit uppsats och tvättat kläder. Nu dricker jag ett glas vatten och filosoferar över kognitiva processer som uppsatsen handlar om. Känner mig som en psykolog.

Lite bilder:


Christian och Mårten på lunchen


Föreläsning at the school


En småtrött Mikael i uppsatsskrivar-mode.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , ,

4 oktober 2010

Ganska seg dag. Har suttit inne och skrivit skoluppgifter hela dagen, men jag blev åteminstone klar. Imorn blir det en sväng till skolan, ska försöka gå och lägga mig i tid så att jag för en gångs jävla skull tar mig upp i tid. När jag kommer hem imorn kommer jag vara tvungen att skriva på en till uppgift. Nåja, man blir ju stabil på tangentbordet iaf. He he he. Har just fått lite kyckling med grön curry tillagat. Lyx! Det var gott. Nu är jag mätt som en säl.

Här har ni en exklusiv bild på min morgonfrilla imorse!




3 oktober 2010

Var en trevlig kväll igår. Adam slöt upp och vi begav oss mot pingisbaren bara för att upptäcka att det var lebbkväll med 0 möjlighet till lite skönt pingishäng. Begav oss mot Bonden för att ta några öl men där var det stambyte och stängt som fan. Jahapp. Söderkällaren blev nästa anhalt och thank god var det öppet, haha! Jävligt billig bärs. 50cl på flaska för bara 29 spänn. Lär bli mer ölhäng där framöver!

Idag har jag känt mig lite seg. Var på stan med J en sväng. Hon kollade på en ny telefon, sen drog vi på good ol' jerusalem och dunkade in en kebab. Yum!

Nu kollar jag på "The Guardian" som går på fyran. Kevin Costner och Ashton Kutcher. Verkar helt ok!

Lite bilder från denna spektakulära söndag:


J poserar


En småsliten krigare på tuben :)


J avnjuter den heliga kebaben


Jerusalem kebab. The one and only!


Jag i jerusalem.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

Roligare än så här blir det inte med kläderna på!

Dagens youtube får bli lite skön rock i form av Hellacopters på hultan 2002 med en cover på Iggy Pop and the Stooges "Search and destroy". Jag bevittnade förövrigt den legendariska Iggy på årets spnisphere. Still going strong. Deffad som få 60plusare! Anyway. Skön lördagsfeeling till er från mig! Nu drar jag och möter upp legendary Adam och spelar lite pingis i ölets tecken. Tja!



Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

The J is back in town

J är på besök i stan. Hon ska jobba som matansvarig på en raklamfilmsinspelning på måndag och tisdag. Rock n roll! Var och lunchade på den heliga böffen. Det var fan riktigt länge sen. Körde på standardvalet, alltså kyckling. Nu hade de gjort om menyn. 200g hade blivit 250g = sjuk mätthet!


En mätt J på böffen!

Nu sitter jag och dricker öl i min ensamhet men ska snart injicera lite action i den här lördagen. Det verkar som att söder blir kvällens slagfält. Ska höra med Adam om han är sugen på att joina. Kanske blir uppvärmning i form av pingis. Mike Snow går het på spotifyen just nu. Vanligtvis är det inte i närheten av min musiksmak, men jag vet inte... skön feeling på något sätt. Jag kanske håller på att bli en poppare! Haha.

Later folks!

Läs även andra bloggares åsikter om
,

2 oktober 2010

Då var det lördag! Helgen bara flyger förbi. Trots en smärre bakfylla tog jag mig upp redan vid 10-tiden. Har hunnit vara och handla lite samt städa lite i lägenheten. Hmm... borde tvätta lite kläder. Har slut på sockar och lite andra kritiska plagg.

Har spelat in lite också. Roooooligt. Skulle vara galet gott med en jerusalem kebab. De borde börja med hemkörning. Äsch, nu ska jag göra något vettigt.

Later folks!

Nice fredag-kväll at lidingö!

Kom just hem från en trevlig kväll på lidingö i goda vänners lag. Vi var hemma hos snälla Sofie som går i min klass. Några öl har glidit ner samt ett par drinkar med okänt innehåll som Adam skapade. Men goda var dem! Dessutom... för första gången ever så vann jag ett par ggr i singstar. Har aldrig hänt förut. Shieeeet! Smått legendary.

Här är lite sköna pics från denna sköna fredagskväll!


Väldigt goda tunnbrödskreationer med galet god laxröra som innehåll!


Tasty pizzabullar med någon slags pestogratinering! Mums.


Jag!


Arvid, Tobbe, Mårten, Emelie och Adam!



Adam och kvällens värdinna, Sofie!


Adam kör lite singstar! (krävdes en del alkhol!)

HAHA! Jag är världens mest ambitiösa bloggare som bloggar fyra på natten! Men har börjat känna mersmak för bloggandet senaste tiden. Kanske för att jag är så mycket för mig själv nuförtiden. Once you pop you can't stop, som det heter. Gillar att skriva. Nu ska jag sova. Som faaaaaaan. Hepp!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Garden of Eden!

Dagens youtube får bli lite kick ass rock n roll alá fredagspepp av Axl and the guys! Nu drar jag och möter upp Raging Adam och Holy Mårten! Ses imorn! Lost in the garden of Eden!



Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

And idol is on!

Geir Rönning! Haha! Snubben är ju helt jävla överlägesen. Inte bara åldersmässigt men även sångmässigt. Totalt tonsäker snubbe/gubbe. Så stabil liksom. Känns som att idol är en lek för honom... inte det minsta nervös, som alla andra verkar vara. Det är ju ganska självklart att man är bra om man sjungit 20 år längre än alla andra deltagare i årets idol. Han sjöng Kings of Leons "Use Somebody" nyss. Inte lika bra som orginalet of course men jävligt bra ändå.


The Geir!

Snubben har trots allt ställt up i eurovision song contest hela två gånger så han är ju minst sagt rutinerad. Hur desperat är man om man med hans bakgrund ställer upp i Idol?

Ont om jobb i sångbranchen kanske? Haha. I framtiden kanske det bara är en massa avdankade eurovision-människor som tävlar i idol.

Få se om Björn Nagander, som kommer från Norrbotten (precis som jag!), blir något wild card. Skulle vara kul men ser än så länge mörkt ut för polisbjörnen.

Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

Friday night

Såja, då var man nyduschad och parkerad i soffan framför postkodmiljonären beväpnad med en kall mariestad. Ska möta upp Adam och Mårten om ett tag. Vi ska hem till en klasskompis som har "drinkkväll". Vet inte riktigt vad det innebär. Tar med mig ett par öl för att vara på den säkra sidan!

Fan. Känner att jag börjar bli lite sämre i halsen så det blir nog en lugn kväll.

Annars har det varit en hyffsat produktiv dag. Har hunnit räkna lite matte, spela in lite musik samt sammanställa lite text från intervjun med armadas projektledare. Deadline är på tisdag, men tror det ska gå bra. Någonting får man ju alltid ihop.

Haha! Frågan nu i Postkodmiljonären är "Var i kroppen bildas stresshormonet Adrenalin?". Han har bara två alternativ efter att ha tagit 50/50. A: Äggstockarna/Testiklarna och B: Binjuremärgen. Hahahahaha. Snubben måste ringa en vän! Hur kan man ens tro att adrenalin bildas i testiklarna?!?! Hahaha. Fyfan. Han var ändå ganska bra på de tidigare frågorna. Vilket fail! Han fick iaf rätt svar efter att ha ringt sin vän som var säker som få på att binjuremärjen var rätt svar. OK, jag var inte säker på det innan han hade tagit 50/50. Men jag visste då fan att det inte bildas adrenalin i testiklarna. Hahahaha!

Nästan lika illa som det här:



Nu idol! Yay!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Framsteg!

Så där. Då har jag räknat lite matte och spelat in lite musik. Hann med hela en uppgift i matteboken, haha! Fyfan. Jag ligger så mycket efter i kursen att jag börjar få ont i magen. Från och med nu ska jag räkna lite varje dag. Jag kuggar ändå alltid första tentan i mattekurserna så det lär ju inte komma som en chock den här gången heller. Andra gången brukar jag dock klara dem! Yoosh!!!

Har spelat in lite akustisk gitarr och sång också, med mitt nya ljudkort och ProTools! Annars brukar jag ju köra Cubase men nu blir det ProTools eftersom det är för en skoluppgift som jag har kvar från åren på musikhögskolan i Piteå. Har bara tre små skituppgifter kvar tills jag kan ta ut examen, så tänkte FINALLY ta och fixa färdigt skiten. Sätter deadline till sista oktober.

BTW så tror jag fan att min sång blivit ganska mycket bättre nu. Har spelat ganska mycket gitarr och sjungit den senaste tiden. Det har fan gett lite resultat. Den är fortfarande inte bra men den börjar ändå gå att lyssna på. Har blivit lite tonsäkrare och allmänt mer stabil. Kanske kan bli småokej på att sjunga om jag över järnet. Revelation! Stundtals hör jag lite kvaliteér i sången som jag gillar. Nu gäller det bara att isolera kvaliteeérna så att det låter lika bra hela tiden. Piece of cake!!! ...probably not.



Nu ska jag fortsätta gära vettiga saker. Peace!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

1 oktober 2010

Hej världen och hej oktober! Idag är det fredag! Känner mig dock lite småsjuk så jag tror inte det blir någon högexplosiv dag. Har just tagit mig upp efter en natt fylld av jobbiga drömmar och fått i mig lite frukost.


Frukost för vinnare!

Har till och med gjort ett litet schema för de kommande timmarna, för att jag ska bli extra produktiv. Får se hur det går. Ska försöka räkna lite matte för omväxlings skull, sedan spela in lite musik och städa upp här i lägneheten. Låter som en plan. Nu kör vi!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,