Back in town

Då var man tillbaka i gamla goda Haparanda. Allt är väl i princip som sist jag var här. Som vanligt med andra ord. Har hunnit få i mig lite käk och badat bastu. Det var godkänt. Nu sitter jag bara här i min lilla vrå och filosoferar.

Justja! Det är ju onsdag. Då har ett nytt bleach kommit ut. Yay.

Jag vill ha min kamera.

Imorn ska jag försöka göra en hemsida i flash. Rock n roll.

Peace.

D90

En engelsman ringde mig nyss och berättade att min "Nikon D90 is back in stock, I'm just calling to let you know that I'll have it delivered to you right away". Greatness! Här ska fotograferas och filmas som aldrig förr. Jag blev också varse om hur pinsamt dålig min engelska har blivit. Det enda jag fick ur mig var "OUKÄÄÄY" och "BAJJ BAJJ", medan han malde på ganska duktigt. Så här roliga saker kan man göra med en D90:Idag har jag ingen skola. Ska styra upp lite grejer och kanske även hinna vara och träna en sväng. Igår blev det 30 min på hojjen och 10 på bandet. CP-trött är nästan en underdrift. Idag blir det nog lite skrotlyft. Iorn kanske jag åker till Norrbotten. Ska kolla flygbiljetter nu.

Peace! Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Rhizom

Förra veckan var bara tentaplugg. Fifaen. Känner mig lite härdad nu efter allt konstanta pluggande, skulle nästan kunna plugga en vecka till i sträck utan att det skulle kännas som världens undergång. Idag fick jag tillbaks min "tillämpad datalogi"-tenta. Det var B som fan. Nästan A. Bara två poäng ifrån! Det skulle ha känts bättre om jag just och just klarade B istället för att just och just missa A. Men nu ska vi inte vara sådana. Jag intalade mig själv att jag skulle bli glad om jag klarade godkänt, och nu gjorde jag ju det med god marginal, så jag ska vara jävligt glad. Punkt.

Helgen spenderades i Uppsala hos Johannas kompisar. Det var trevligt. Vi åt god mat och drack öl. Spelade alfapet en gång också. Ordet som fick mest poäng var "Rhizom", synd bara att det inte fanns med i orboken som för övrigt var från 70-talet. Detta upptäcktes dock inte i tid vilket till slut resulterade i att Rhizom-laget vann.

Nu i veckan åker jag till Norrbotten och hälsar på. Det blir antingen på onsdag eller någon dag senare. Har inte bestämt mig ännu. Det blir iaf säkert trevligt.

Gäsp!

Har suttit och programmerat hela jävla dagen. Blev klar med labben alldeles nyss. Känns skönt. Det är några småsaker kvar att fixa men 95% fullständig är den. Imorn måste jag hinna med en till labb, och på fredag är det redovisning. Tenta på måndag. Får se hur det går. Blir nog fuck my life den här helgen, men någon öl hinner man förhoppningsvis konsumera och förtära.

Fick iaf äta thaimat idag. Sate gai - kycklingspett med jordnötssås. Jordnötssås är fan the shit. Tror jag skulle kunna ha det till allting. Skrota dopp-i-kopp och inför dopp-i-jordnötssås. Mums.

Nu ska jag sova med min lilla törnrosa.

Peace!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Svettilainen

Heja heja. Idag körde jag kondition i 40 min på gymmet. Svetten rann och iPoden spydde ut adrenalinframkallande rock n roll. Börjar känna mig i ganska bra skick faktiskt. Det känns ganska bra att komma igång med träningen igen, man blir nästan lite harmonisk efter att man tagit ut sig och parkerat sig i bastun.

Igår kollade jag på Robocop. Den var inte så bra som jag kom ihåg den. Men helt ok.

Nu ska det nog sovas snart. Imorn är det plugg för hela slanten. God have mercy.

Fade to black

Kort liten update hära. Jag har inte bloggat på ett tag nu, kanske är det för att jag hade en nära döden upplevelse förra veckan. Jag hade just avslutat ett pass på gymmet när jag befann mig i duschen för avsvettifiering. Plötsligt upptäckte jag inget mindre än en bastu som stod i anslutning till duscharna. Norrlänningen inom mig fällde en tår av lycka då jag inte sattit foten i en bastu sedan gud vet när. Det var ett hallelujah moment så att säga. Där satt jag i total harmoni och lyssnade på ljudet från vatten som omvandlas till ånga. Just när jag hade tänkt avsluta min bastusession så kom det in en ny individ i bastulandet. Vi började prata lite och det visade sig att han hade pluggat ungefär samma grej som jag pluggar. Några minuter diskussion senare kände jag att det var en fysisk omöjlighet att sitta längre utan att kola. När jag kom ut kändes det som att gravitationen hade fördubblats, och kort därefter gjorde världen en fade to black framför mina ögon. Någon sekund senare satt jag på golvet och blev serverad vatten av samma person som jag pratade med i bastun. Vet inte om det räknas som en svimning men det var nog fan inte långt ifrån. Vätskebrist deluxe. Jag måste börja ha med mig vattenflaska på gymmet asap. Jag tänker på det varje gång jag är och tränar men glömmer likväl bort den varje gång jag åker iväg. Well not anymore amigo.

Nu är det måndag och en helt ny vecka är född. Imorn fyller jag år! Hela 23 solsnurr kommer jag att ha varit med om sedan jag såg ljuset för första gången back in the eighties.

Nu ska jag duscha och börja bege mig mot skolan.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,