X-mas is gone

Då var julen äntligen över. Det har blivit sjukt mycket julmat, aladdin- och paradischoklad samt en drös andra onyttigheter under de senaste dagarna. Det ska bli skönt att komma igång med träningen igen. Det känns som att det är en hel jävla del kalorier som ska bort nu. Spinningpass och löpband here I come!

Det verkar som att det äntligen börjar ta sig, snart spelar jag i band igen! Det ska eventuellt provrepas nästa vecka och förhoppningsvis så kommer allt att kännas bra. Vi har ganska schysst material, bra musiker och allt så jag tror det kan bli ganska bra. Under juldagarna var jag kreativ och spånade fram en massa riff och nu har jag idéer för typ tre nya kick-ass låtar.

Var för övrigt till en bekant och drack bärs till den totala skitfilmen "Jack Frost" ikväll. Ganska skum kväll faktiskt. Hur som helst så måste det seriöst vara bland de värsta skitfilmerna som någonsin producerats. Helt jävla sjukt hur totalt turbo-bajs-dålig den var. Jag kan fan inte komma på någon skådis som sjunkit så lågt som Michael Keaton gjort genom att gå från att spela Batman till att spela cp-snögubbe. Burn in hell you heretic.

Sitter och får mina trumhinnor smekta av Rainbow just nu. Dio's röst är fan out of this world.
Long live rock n roll!!! Let it live, let it live, let it liiiiiiiiiiiiiiiiiiive!!!!!


Soundtrack of this blog

Rainbow - Long live rock n roll


Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

Festivaltarmens återkomst

Jag har kommit fram till att det är roligt att göra musikvideos. Det är visserligen en hel del arbete och planering, men när man väl sitter och klipper ihop all skit så är det ganska underhållande stundtals. Jonas Åkerlund nästa? Aight, vi säger så. Det är en svensk snubbe som gjort musikvideos till bland annat Metallica och Madonna, ifall någon oinvigd läser det här.

Jag börjar sakta men säkert känna att det börjar dra i festivaltarmen nu. N. var som sagt upp i helg och vi började snacka lite om att kanske åka iväg på sweden rock nu till sommaren. Det var jävligt kul när vi var där 2006, och med deras första band som de presenterat nu för någon vecka sen så blir det säkert ganska awesome även nästa år. Hoppas vi lyckas slänga upp tälten en meter från huvudrollsinnehvarna i SwedenRock-DVD:ns dokumentärdel igen. Helt sjukt vilka roliga konversationer som uppstod ibland. Om någon råkar äga DVDn så är killen som sitter och plinkar gitarr, lite halvdrunk till Alice Coopers Schools Out just i slutet, herr N. Ganska ballt. Jag hade också velat vara med. Och allt annat folk man stötte på var hur schysst som helst! Lätt den bästa festivalstämningen ever. Fast jämfört med Graspop i Belgien, som vi besökte i år, så är SwedenRock lite dyrt. Men det har väl med svenska myndigheter och liknande bajs att göra.

Annars är det lugnt, ifall någon mot förmodan skulle undra. Ska aktivera mig imorn och pumpa lite järn samt kanske ta en jävligt lång promenad. Mina skor är dock inne på sina sista dagar och är inte alls speciellt behagliga att gå i. Det suger att vara pank. Men hey, jag har åtminstone en ny fin dator som man kan mixa en massa trevlig musik på utan att den lägger sig ner och dör efter någon minut. Cheers to that.


Soundtrack of this blog
Hardcore Superstar - Bag on your head

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

Mixning

Har suttit och mixat större delen av kvällen. Först ut är en remix på min kusins bands demo, och sedan en mix på ett band från Piteå som vi spelade in som del i en kurs som jag har läst. Jag känner mig ganska nöjd med resultaten måste jag säga. Utöver mixandet så har jag även en musikvideo som ska redigeras klart under kommande vecka, även det ett kursmoment. Men det är ju inte som att man klagar. Roliga grejer ju, fast ibland när man suttit några timmar i sträck så kan det bli aningen tröttsamt.

Imorn blir det att handla bärs och gå ut på krogen. Det var ett tag sedan man var ordentligt på lyset... känns som att det är dags nu. Hoppas bara stämningen blir okej, N. kommer ner och hälsar på och då brukar det oftast bli ganska kul. Det är hårdrocksafton på kulturens hus, typ fem band som spelar, och så är det rockklubb på bryggeriet som vi antagligen ska gå på. Det ska bli skönt att bara kunna sitta, snacka och dricka bärs som omväxling.

Snart är det jul också. Julkänslan smyger sig på då och då men försvinner oftast på bara någon sekund. Ibland vill man bara hoppa 10 år bakåt i tiden. Man uppfattade allt så annorlunda som barn. Nu är allt bara grått och deprimerande. Uttråkande. Jag längtar efter äventyr och en färggladare vardag.

Kanske tomten kan ge mig det i julklapp? Hoppas jag har varit snäll i år...


Soundtrack of this blog
Johnny Cash - I see a darkness