Doppler

Tillbaks i Haparanda nu. Har varit i good ol norrbotten i två veckor nu. Har hunnit med lite av varje. Midsommar var chill. Nicke och Tobbe slöt upp i Luleå. Vi käkade god mat, drack öl och gick ut på någon klubb. Godkänt. Har även fotat lite och lagt upp på omniemedia.se. Kolla in!

Igår och idag har det varit schvajnigt varmt och fint ute. Har passat på att solbada lite, förhoppningsvis resulterar det i någon slags pigmentförändring mot det afrikanska hållet. Idag började jag även läsa en bok som jag fick låna av Johanna, "Doppler". Handlar om en man som vurpar med sin cykel och kommer på att han hatar människor, och att han ska flytta ut i skogen och leva ensam. Har läst nästan halva nu. Bra bok.

På lördag är det examensfest. Jag och Johanna ska riva av lite hits är det tänkt. Har en ganska trevlig liten setlist. Hoppas på att det blir något annat trubadurgig i sommar. Lite inkomst skulle ju inte sitta helt fel. Tror jag ska lägga ut mina ena gitarr på blocket idag. Spelar aldrig på den, står bara och samlar damm. Förtjänar något bättre hem.

Nu ska det duschas.

Fuck my life.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

Fucking programmeringstenta! Fan fan fan fan. Hade behövt poängen.

Nu blir det att ligga i under sommaren och plocka poäng i augusti.

FAIL!


Lite låtar

Nu har jag laddat upp lite låtar som jag mixat på min hemsida. Lyssna in! www.OmniMedia.se. Det är bara lite mer än ett dygn till jag sätter mig på planet mot skogarnas och de platta markernas land. Mmm... kommer bli fint med en norrlands guld i kombo med att man svettas sönder till molekylmassor i bastulandet. Medicin för själen, yes sir!

Imorn måste jag tvätta, städa, packa och framför allt plugga programmering. Ska bli fint när tentan är DONE.

Godnatt Sverige! Avslutar med lite kvalitetshumor.


Feelin' lika a space brain

Idag har jag varit och redovisat alla labbarna i programmeringskurserna som jag har haft efter mig. Alla blev godkända. Victory! Det firar vi med Night Train! Var och åt kycklingkebab med Chris på stan efteråt. Mm... det var fan mumma. Det är seriöst världens bästa kycklingkebab. Borde finnas en grundlag om att det ska finnas i alla städer! Madneessss!!


Matlab is done!

Fick just mail från min lärare i MatLab-kursen (MatLab är ett program som typ alla civilingenjörer använder för att beräkna saker). "Har kollat igenom din rapport och den är nu godkänd" vilket betyder att hela kursen är DONE. Yes! Då kan jag stryka en tredjedel av mission: bli klar med MatLab, programkonstruktion och objektorienterad programmering innan jag åker till Norrland. Only two more to go!

Imorn är det redovisning av programmeringslaborationer, det sista tillfället ever. Med tanke på att jag inte har redovisat ett skit i en av kurserna som jag ska redovisa i så kommer jag ha totalt 8 labbar att redovisa imorn. Har tre kvar att göra innan alla är färdiga. Here we go...

Secret tape

Äntligen klar med en rapport som jag suttit och kompletterat de senaste timmarna. Fifaen. Fattar inte att det kan ta så lång tid att åstadkomma så lite text. Det var max 5 nya meningar som jag klämde in. Inte direkt som att skriva blogg...

Shit in the sky vilken tråkig dag det har varit. Har levt framför datorn. Gick upp vid 13-tiden och har suttit och programmerat sedan dess. Nu är det bara en labb kvar och sedan är det victory! Ska bli så sjukt skönt att ha gjort bort skiten. Ifall jag inte tar tentan nu på fredag så kommer jag bli alkoholist.

Sitter och lyssnar på Guns n Roses - Appetite for Destruction plattan. Det kan ju vara en av de bästa rockplattorna ever. Lyssna bara på "Night train", "Rocket Queen" eller "My Michelle". Så sjukt bra. Jag vill också kunna skriva solon som Slash. Snubben är ett geni. Lyssna bara på solot på "Sweet child o mine". Undra hur många omtagningar han fick göra innan det blev bra? Säkert typ... ingen.


Ohms lagFörsöker göra ett omslag till en demo. Hmm. Nja, kanske. Får nog fila lite mer.

Nu ska jag sova. Cobra var sjukt dålig!

Dubbel action!

Ibland är det jobbigt att ha en TV. Det kan krävas disciplin ibland. Jag tänkte just gå och sova men så började "Cobra" på femman. Kollade i 10 minuter och nu känns det som att jag måste se färdigt. För någon timme sedan kollade jag collateral damage som också gick på femman. Dubbel action alltså, Arnold följt av Sylvester. De tillsammans måste ju utgöra definitionen av amerikansk actionfilm. Finns det någon film som båda är med i? Kollade också Magnus Betners tal ill nationen. Även det på femman. Femman is the shit. Lätt bästa TV-kanalen. Betner var helt ok. Inte jätterolig. Väntar fortfarande på en ståuppare som kan få mig att skratta så där så att det nästan blir svårt att andas. Känns som att sånt för det mesta uppstår ur spontana situationer i vardagen, eller så kanske man måste se ståupp live för att känna att det är riktigt jävla cp-kul. Skulle vara kul att gå på någon sådan grej nångång. Nu ska jag fortsätta kolla Cobra. En orgie i 80-tal!

Sylvester vs. Arnold. Rambo vs. Terminator. Undra vem som skulle vinna. Någon borde anordna en riktig in real life-fight mellan gubbarna. Det skulle jag se på iaf.

Visioner

Klockan är sent, jag är hungrig och borde verkligen sova. Mitt i denna nattdimma så fick jag en vision om att jag ska göra en demo av de tre låtarna som ligger på myspacen nu. Tre låtar räcker ju gott och väl till en demo och de låter ju faktiskt helt ok för att vara inspelade utanför allt som heter proffsig studio. Ska göra ett omslag imorn. Fick lite idéer på hur det kan se ut.

J. övergav mig och åkte till norrbotten tillsammans med tusen väskor idag. Saknar. Hon ska vara med i länfinalen av "svensktoppen nästa" som bränns av på måndag. Det blir nog amazing. Jag åker upp nästa fredag istället. Har en tenta som jag måste göra innan jag är helt fri för sommaren. Det kommer bli programmering för hela slanten nu i veckan. Gäsp! Men det blir ok.

Ska försöka hinna spela in musiken till 3 nya låtar nu under veckan också. Tror det kan bli riktigt bra. Måste hinna träna lite nu i veckan också. Har inte levt så optimalt den senaste tiden känner jag. Ändring! Känner mig dock lite kass i halsen. Hoppas jag inte blir sjuk.

Har förresten lagt upp min hemsida nu. Kolla in! www.omnimedia.se. Det ligger inte uppe så mycket ännu, bara lite bilder. Ska lägga upp lite mixar och annat smått och gott som jag har åstadkommit. Jag och J. spelade ju förresten in en liten kortfilm för några månader sedan. Nu är den helt färdig. Kanske lägger upp den också. Skulle vara cool.

Godnatt!

Rapport

Helgen slut. Har varit riktigt trevlgt. På lördag hade J avslutningsfest med hennes klass. Vi spelade live med vår lilla konstellation kvällen till ära. Det blev mest rocklåtar. Kändes skönt att få stå på scen. Hoppas det blir mer sådant framöver. Allting gick iaf bra och folket verkade uppskatta det. Det filmades och togs bilder så förhoppningsvis kanske man inom en snar framtid får se ifall man såg lika cool ut som man kände sig. Antagligen inte.

8 timmars festande, x antal öl, x antal pinã colada och en blåtira senare så däckade man i sängen. Vaknade dock på golvet. Kändes mig full typ hela söndagen. Fattades bara att slänga ut en TV genom ett fönster så hade kvällen varit total.

Ikväll blir det nog lite gokart och imorn är det tacofest.

Peace!