smutsigt

Ah, äntligen jobbat färdigt för den här veckan. Skön känsla. Fast imorn blir det att åka iväg och bygga stuga så det blir som arbete ändå - men roligare.

Jag borde verkligen städa här känns det som. Minns inte alls senaste gången jag susade runt med dammsugaren, och allt känns smutsigt. Efter att man duschat så behöver man bara vistas i mitt rum 7 sekunder så känner man sig smutsig igen. Fan till och med duschen känns smutsig. Blä. Tänk så håller jag på att blir en sån där överkänslig typ som inte tål något? Typ som Jack Nicholson i "As good as it gets" eller svenska titeln "Livet från den ljusa sidan". Hans huvud skulle antagligen explodera i samma sekund som han öppnade dörren hit in. Nej fan, imorn ska jag samla all gnutta självdisciplin och heder som jag äger och grundstäda. Hemska tanke. Jag borde bara bjuda in nån faster eller nåt så skulle de börja städa automatiskt. Det är ju typ det enda de gör anyway. Hoppas jag blir rik i framtiden och kan anställa någon som städar åt mig. Jag gillar när det är så där nystädat och allt luktar gott. Det är själva arbetet för att ta sig dit som jag avskyr. Jag slänger hellre allt på golvet och spelar gitarr. Tänk att det finns folk som verkligen njuter av att städa. Det är rätt fascinernade. Jag menar de städar fast det inte ens är smutsigt. De måste liksom ha programerat sina hjärnor att aldrig tycka det är rent.

För länge sen bodde människor i grottor och hyddor typ. Utan duschar och såna nymodigheter. Man var skitiga (i dagens ögon) hela livet. Idag krävs det ju knappast att man bor i en grotta några dagar för att känna sig skitig. Kraven för skit bara minskar och minskar. Jag undrar hur det ser ut om några hundra år. Säkert ganska rent. Och eftersom man aldrig utsätts för skit så tar immunsystemet semester vid första fina bakterie.

Det är lite skrämmande. Människan blir bara bekvämare och bekvämare. Aldrig nöjda. Allting ska bli bättre. Och det går så snabbt. Fast jag klagar inte, jag har ju min gitarr. Bara lite nattfilosofi så här efter filmen jag just kollade: "Walk the line", som handlar om Johnny Cash. Nu har typ menymusiken snurrat runt i fem år (den hoppar ju till menyn när man kollat färdigt filmen, DVD). Så nu ska jag sova.

Amen.

Soundtrack of this blog
Sentenced - Fragile

Andra bloggar om:
, , ,

Finally!

Nu är bilderna från hultsfred och swedenrock uppe!

brieflight.bilddagboken.se

Enjoy! Kommentera gärna!



Back in business

Nu har jag varit ganska slö på bloggfronten ett tag - ska börja skriva lite oftare. Har mått skit senaste dagarna med hosta och übertrötthet. Hela kroppen har känts helt tom på energi och jag har mest legat i sängen och segat. Nu börjar det dock bli bra igen. Imorn börjar jobbet också igen så man får hoppas man känner sig återhämtad by then.

Jag har nästan fått alla bilder av M nu från Sweden Rock och Hultsfred. Har hunnit ladda upp en del redan på bilddagboken och imorn tänkte jag hinna med resten. Har redan börjat fantisera lite i smyg om nästa års festivaler. Tänkte sikta lite högre på typ Roskilde och Wacken då. Det är tydligen svinbilligt att åka till Wacken hörde jag, inte alls mycket dyrare än till Sweden Rock.

Har en fin beställning på gång från cdon också. Har gått en massa pengar nu senaste månaden med festivalerna och allt men det är bara några filmer och skivor som jag måste ha. Som vanligt. Bland annat Hardcore Superstar's nya skiva. God damn vad den är bra. Det är ett band som jag fått upp ögonen för som fan senaste månaderna. Deras spelning på Sweden Rock var bland sommaren absoluta höjdpunkter måste jag våga påstå. Fan vilken bra spelning det var. Är svinsugen på att åka på peace and love i Borlänge bara för att se dem igen. Och det skulle jag också, om jag inte jobbade. Perkele. Mitt hjärta gråter.

Såg just att jag hade fått en jättefin kommentar på ett gammalt inlägg. Jag blev glad som fan. Skitkul med så trevliga läsare. Tack!

Soundtrack of this blog

Hardcore Superstar - Bag on your head

Andra bloggar om:
, , , , ,

Fan vad seg

Satan in the street vilken seg dag det här utvecklades till. Låt mig beskriva.

1. Vaknade runt 13.00
2. Satte mig framför datorn till ungefär - 15.00
3. Lade mig i sängen och somnade, vaknade - 18.00
4. Käkade (enda målet för dagen)
5. Kollade TV hela kvällen
6. Bastade 23:00
7. Nu sitter jag här, ska sova efter jag skrivit ner den här skiten - 00:47

Kan tillägga att jag hostat ganska frekvent hela dagen. Perkele. Morsan ringde imorse och trodde att jag hade "
Akut Bronkit" och det stämde jävligt bra. Vad kan man göra om man har akut bronkit? "Hosta ordentligt". Hm, tack... vafan gör jag nu då? Känns som att jag hostar ut inälvorna vilken sekund som helst. Shit a'la fuck.

Fotbollen var iaf rolig att se på - Brasilien mot Japan. Givetvis visste man att Brasilien skulle vinna men jag blev överraskad över hur bra Japanerna spelade. Trodde de skulle vara mycket sämre. När Japanerna gjorde matchens första mål och tog ledningen med 1-0 ramlade jag nästan av stolen. Efter år med anime och japansk musik så har jag utvecklat en stor kärlek till landet och planerar att bo där en del av mitt liv. Det var verkligen en fröjd för ögat när de tog ledningen mot världens bäst rankade fotbollslag. Sedan vann ju såklart Brasilien men det var hur kul som helst ändå.

Nu ska jag lyssna lite iPod innan jag somnar. Köp Bon Jovi's senaste platta "Have a nice day". Den är otroligt bra.

Oyasumi Nasai.

Soundtrack of this blog
Bon Jovi - Complicated

Hemma

Nu är jag hemma igen - kom hem igår. Min luftrör är helt trasiga eller nåt. Hostar precis hela tiden och det känns konstigt när man andas. Blä.

Anyway... Hultsfred var fint som fan. Trevligt folk och bra spelningar - mer behövs väl inte? Ska väl skriva lite mer senare kanske. Håller just nu på med att organisera alla bilderna för att sedan slänga upp på min bilddagbok. Det var verkligen inte lite bilder jag hade tagit. Jag verkar vara väldigt kåt på att ta bild på precis allt i fyllan, och det mesta blir även väldigt suddigt då. Men några fina bilder blev det trots allt.

Fyfan denna hosta alltså. Jag har aldrig varit med om nåt liknande. Hostar vid varje andetag ungefär. Och det gör ont i halsen också. Perkele.

Nu ska jag sova.

Soundtrack of this blog
Sentenced - Broken

Andra bloggar om:
, ,

What time is it?

It's Hultsfred-time!

Idag är det onsdag och om några timmar åker vi neråt mot hultsfred. Jag har återhämtat mig ganska bra sedan swedenrock faktiskt. Lite snorig och så är man ju men nu kan man iaf prata som en vanlig människa och hostar gör man bara vid utvalda tillfällen.
Snart tänkte vi dra in till Örebro och handla lite öl och sånt på systemet. Vi ska tydligen ta med bauta-tältet den här gången som typ är för 4-pers, 2-delat med korridor och allt. Det blir nog lite wicked.
Igår köpte jag förresten In Flames senaste skiva på en ganska cool skivbutik i Örebro. Tänkte att man skulle få den signerad på hultsfred. Den är ju svinigt bra.

Vad mer? Jag vet inte. Vi hörs sen.

Fuck yeah! Nu är det festivaldags... IGEN. Rock, rock 'til you drop!

Soundtrack of this blog
X-Japan - Kurenai

mission Sweden Rock: accomplished!

Nu är sweden rock slut - snyft snyft. Jag hade jävligt roligt och trevligt. Vädret var så bra det bara kunnat vara och stämningen var på topp. Såg en massa otroliga band som jag avgudar och träffade en hel del nytt folk. Sitter hos vännen i Örebro nu och försöker återhämta mig innan det är dags att kick some ass i hultsfred. Rösten är borta, kroppen värker, näsan rinner och jag hostar helt hysteriskt så fort jag anstränger rösten. Tänker inte skriva desto mer nu utan återkommer med en större sammanfattning när allt är färdigt och så. Det är en hel del att berätta om.

21030-25
sweden rock

Later!

Soundtrack of this blog
Edguy - Superheroes

Gone

Såja, då har man äntligen tagit sig neråt. Är i Kumla just nu hos min vän M. Sitter och kollar viva la bam och sånt. Imorn blir det att fixa sovsäck och handla lite kläder som jag glömde packa, och på onsdag åker vi neråt mot SwedenRock-festival. Yosh.

Beställde förresten en DV-kamera från netonnet och fick den på lördag, så det har filmats lite. Tanken är att jag ska klippa ihop nåt skit av tiden här nere. Vi ser hur det går med det.

Well, nu ska jag fortsätta hänga. Later!