Ben & Jerry's

Nu är det officiellt. Ben & Jerry's tillverkar den godaste glassen. Visserligen så kostar en liten burk närmare 50 kr, men med tanke på smakorgasmen som det innebär så är det lätt värt det. Jag var på ica och handlade när jag upptäckte att de fått in lite nya smaker, bland annat "cookie dough" som typ är vaniljglass med kakdeg i. Helt genialiskt och helt galet gott.

Det var bara någon månad sedan som det inte ens gick att få tag på Ben & Jerry's här i Luleå, men nu finns alltså denna gudomligt goda glass på åtminstonne på tre olika affärer här. Jag minns än idag glädjen som bubblade upp inom mig då jag upptäckte att det gick att köpa Ben & Jerry's här i Luleå. Det var som att jag hade varit blind hela mitt liv och just fått tillbaka synen. Det var sann kärlek.

Jag känner dock att det är min plikt att även utfärda en liten varning tillsammans med alla dessa ovationer. Ben & Jerry's är till en viss del som en drog och därför också svårt beroendeframkallande. När man väl smakat Ben & Jerry's så framstår all annan glass som bäveravföring i jämförelse.

Man har inte ätit glass förrän man har ätit Ben & Jerrys!Andra bloggar om:
, ,

Die Hard 4.0

Vi var och kollade senaste Die Hard igår. Den var väl helt okej faktiskt. Rätt skönt med gammal hederlig amerikansk action för omväxlingens skull. Senaste tiden har det blivit mest djupa och filosofiska filmer som hjärnan får jobba lite till. Bruce håller måttet än idag och filmen var väl egentligen inte sämre än någon annan Die Hard-rulle. Handlingen var som väntat rätt A, B, C, D... man vet vad som kommer hända innan filmen börjat typ. Och klyschorna regnade ner precis hela tiden. Bilar flög åt vänster och höger, en helikopter blev nerskuten av en bil, några turbokaratemänniskor blev nermejade av Brucans fist rakt i ansiktet, lite biljaktsscener osv. Allt det vanliga. Det var helt enkelt precis som en Die Hard-film ska vara. I och för sig är det ju bra att veta vad man får, men för min del skulle det inte skada om de tog bort ett par exploderande bilar samt någon karatemänniska och istället tillförde en liten, liten gnutta djup till handlingen. Bara lite.

But hey, that's just me.

image52
Yippee Ki Yay Mo!!!

Andra bloggar om:
, , ,

The luxury of a köksbord

Nu har jag officiellt skaffat mig mitt första köksbord. Nästan lite vuxenpoäng. Det invigdes ikväll med en seriöst tillagad middag bestående av good ol' tacos. Life is good.

Annars rullar det på. Det är inte så länge kvar tills skolan kickar igång nu heller. Har en del grejer jag borde ta tag i redan nu men motivationen på den fronten upplever för närvarande en tragisk lågkonjunktur. Men det brukar lösa sig på ett eller annat sätt.

Jag köpte tre nya filmer idag när jag var på MAXI och handlade lite förnödenheter. Jag hittade American Psycho, Good will hunting samt Den siste kejsaren. Alla rätt bra faktiskt. Jag har fan inte en enda film som jag ärligt talat kan säga suger apa... känns lite som att man borde köpa en skitfilm bara för sakens skull. För övrigt känns det som att jag börjar ha så mycket DVD-filmer nu så att det nästan känns lite jobbigt. Är det bara jag eller är det verkligen möjligt?

I-landsproblem? Yes sir!

Soundtrack of this blog
Sentenced - Broken


Andra bloggar om:
, ,

Nooo!!!

Jag infröskaffade nyligen guitar hero 2 till mitt gamla goda playstation. Snabbt blev man beroende och nötte låtarna frenetiskt, näst intill perfektion. Jag åstadkom till och med högsta betyg på hälften av låtarna på svåraste svårighetsgraden, det fruktade EXPERT-mode. En rätt stor bedrift må jag tamejfan bekänna. Sedan hände det som inte får hända. Det blev strömavbrott. Och på något skumt vis så hade all data på minneskortet raderats när strömmen återvände. Mitt livsverk... borta... gone... finito.

Tillbaks till det sociala livet I guess. Scheisse.

I'm a little high. COOL OUT!

Haha. Will Ferrell är fan min idol. En av världens bästa komiker?


Jävla dag

Vilken jävla dag. Jag har nämligen byggt stuga och det var jobbigt. För det första var det tusen miljoner grader varmt i solen, jag var tvungen att ha på mig en t-shirt av div. anledningar och den t-shirten råkade så klart vara svart. Jag flyttade uppskattningsvis 10 ton trä från plats A till plats B. Svett rann, insekter bet mig, insekter dog och magen kurrade. Kan ju skryta med en fin bondebränna i alla fall. Är det soligt imorn så ska den spädas ut lite på stranden hade jag tänkt.

Skönt med lite ledigt under de närmsta dagarna. Jag ska flytta lite grejer till lägenheten och förhoppningsvis inviga min nya gitarrförstärkare! Den har nämligen kommit fram till mitt "paketombud" nu. Jag vill testa den nu, nu, nu och nu. Livet känns rätt bra för tillfället, har egentligen inte så mycket att klaga på, bara en grej som jag sparar till graspop-inlägget.

Jag har för övrigt börjat se TV-serien "Ed" från början igen. Det är nog min favoritserie all time. Helt sjukt skön. Se den och njut. Damn it... jag måste skriva ett enkomt inlägg tillägnat enbart Ed. Comin' right (soon) up.


Soundtrack of this blog
Smashing pumpkins - disarm

Andra bloggar om:
, ,

Hemma

Då var man återigen hemma från allt festivalande. Det var rätt grymt faktiskt. Fick se en massa band som jag aldrig sett och har velat se i evigheter. Konstaterade bl.a. att Ozzy är otippat pigg och vital - inte alls den nerknarkade junkien käns från TV. Jag ska skriva lite mer om graspop vid något annat tillfälle då jag känner mig onödigt skrivglad. Det inträffade några roliga och mindre roliga incidenter som är värda att föreviga för omvärlden genom denna blogg.

Vi var ju någon vecka i hufvudstaden också. Där upptäckte jag universums bästa sushi-ställe. Det låg i gamla stan, men var i gamla stan avslöjar jag bara för de som bevisar sig värdiga den himmelska informationen. Helt retarded vad gott det var. I och för sig så äter jag alltid futomaki... så om man nu ska vara helt exakt så kan jag bara bekräfta att de har universums godaste futomaki.

I hufvudstaden fyndade jag dessutom världens snyggaste skinnjacka samt ett lite mer alternativt plagg som man kan se mig i på Dark Angels halloween-event någon gång i oktober. Kanske vid något annat enstaka tillfälle också. Stay tuned! (or not).

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag äntligen beställt min gitarrförstärkare! Ofattbart? Jag vet. Det blev en Orange tiny terror med tillhörande högtalarkabinett. Jag ska eventuellt flytta in i en etta på en topphemlig plats inom Luleå - batmangrotta och hela kittet. Där ska jag hur som helst inreda ett litet inspelningsrum där min lilla tiny terror ska få bo. Det blir med stor säkerhet rätt kalas.

Det var det. Jag vet att jag typ aldrig uppdaterar bloggen nuförtiden, men (för den enmiljonsexhundraåttioniotusentrehundratrettiofemte gången) det ska bli ändring på det. Nu känner jag mina författarådror pumpa och skrivlusten kommer sakta men jävligt säkert. Det kommer bli lite mer musik, lite mer film och kanske lite mer om mina heroiska bravader. Allt som gör livet värt att leva helt enkelt.


Soundtrack of this blog

Therion - Son of the Staves of Time

Andra bloggar om:
, , , ,