Sömn

Jag tror jag sover för mycket. Idag hoppade jag en matteföreläsning och passade på att sova till 12. Fast natten innan sov jag iofs bara 4 timmar, plus att jag tränade ganska hårt på kvällen så det kanske har sin förklaring. Har kommit igång helt okej med träningen igen. Det känns bra.

Har en hel del att ta tag i vad gäller skolan nu. Främst är det matten som käkar tid. Jag har bestämt mig för att klara tentan till varje pris. Det är bara lite mer än tre veckor kvar nu så det blir att nöta rejält om allt ska gå som planerat. Ska också in med två labbar i programkonstruktion samt tre labbar i elektronisk publicering. Dessutom ska jag koda grunden för vårt projektarbete i elektronisk publcering. Det blir en hemsida med sökfunktion som ska kommunicera med en databas. I vårt fall ska legofanatiker kunna söka på en lagosats och få upp listor över vilka legobitar respektive sats innehåller. Eventuellt även bilder. Sound fun? Eh... Kände att det passade mig bra att layouta och designa skiten så är nöjd över att jag fick den rollen. Känner dock att jag vill lära mig mer om .php, javascript och databaser så ska försöka vara så involverad som möjligt i det med. Ska även redigera några minuter video innan den 5 december. Konstigt nog känns det inte speciellt stressigt med allt, men antagligen är det nog så jävla stressigt så att min hjärna inte kan bearbeta stressnivån. Det brukar lösa sig.

På tal om layout och design så håller jag även på att leka lite med bloggen här. Tror den kommer bli lite snyggare inom en kort framtid. Börjar rycka lite i webbdesignstarmen faktiskt. Det är rätt kul att bygga hemsidor. Att jobba som webdesigner skulle nog inte kännas helt fel. Ska nog satsa på att knåpa ihop en liten portfolio.

Nu ska det käkas. Imorn är det veckans bästa dag! ;)


Soundtrack of this blog
Kings of leon - Revelry

Thailand

Hade en dugga idag i matematik. Kändes som att det gick ganska bra faktiskt. Självförtroendet fick en liten boost. Det tar grymt mycket tid att lära sig skiten men det är absolut inte omöjligt. Ska dock bli skönt att koppla bort allt någon dag nu och försöka finna lite inre harmoni. Eller nåt.

Yes! I år blir det en varm jul. Jag och Johanna har bokat en resa till Thailand och kommer alltså fira jul där tillsammans. Det kommer nog bli helt sjukt galet jävla idiotbra. Hoppas på mycket sol och helst inte så mycket regn. För en timme sedan var jag iväg och vaccinerade mig mot hepatit A, så nu är jag redo att möta asien! Halleluja. Ska bli skönt att komma bort och se något nytt. På ett sätt känns det inte heller helt fel att fira jul lite annorlundare än man gjort de senaste 22 åren.

Surfade runt lite på aftonbladet här om dagen och hittade ett videoklipp där ett par svenska killar går dykkurs i thailand, och dyker tillsammans med en valhaj. Typ 8 meter lång fisk. Vilken adrenalinkick det måste ha varit. Vi funderar också på att gå dykkurs på Koh Tao (dykön nummer 1). Verkar som en sjukt kul grej att göra. Har blivit lite inspirerad av en massa videbloggar som jag kollat på. Kanske plockar med DV-kameran!


Thailand here we come!

Amazing.

R.i.p Hanoi Rocks

Snyft. Ett av världens bästa rockband lägger ner. Är rocken utdöende? Först Hellacopters och nu Hanoi. Man blir nästan lite deprimerad. It'll never be the same again.

If you're a dream then let me sleep forever.

Helg

Var en sväng upp till good 'ol norrbotten i helgen. Efter all intensiv marknadsföring så hade jag och Johanna slipat pennorna samt övat på att skriva snygga autografer i timtal för att möta de hungriga folkmassorna på Kallax. Snacka om förvåning när inte en enda människa kommer fram och ber om en kråka på en bit toapapper eller lämplig kroppsdel. Nåja, helylle som vi är så erbjuder vi allmänheten en ny chans till jul. Mer info kommer när det börjar närma sig, men redan nu kan jag avslöja att de tre första i autograf/skakahand/foto-kön får dela på en signerad daim. Med reservation för att vi inte hunnit med frukosten och tvingas äta upp daimen på flyget.

Det var hur som helst en väldigt trevlig helg. Vi hann träffa nära och kära, äta god mat, bada bastu, dricka öl och välta bilar osv. Känns som att man fått en dos av norrbotten som kanske räcker för en tid framöver igen. Det var jävligt kallt måste jag konstatera. Till jul ska jag komma ihåg att packa ner de ack så essentiella långkalsongerna. Man vänjer sig snabbt vid klimatet här nere i södern. Kände mig inte alls som den härdade norrlänningen jag brukade vara. Trodde det var -15 grader när det i själva verket var runt -4. Galet.


Soundtrack of this blog
Snow Patrol - Disaster Button