Broken glass

Tänkte fixa kopior på mitt slutbetyg idag så jag kan skicka till skolorna. Jag hittade inte mitt slutbetyg, har letat i fan 3 timmar i ett rum på knappt 20 m2. Fan jag var helt säker på att jag tagit hit det men nu börjar jag tvivla. Jag kanske drömde att jag tog hit det? Haha, fan vad lam dröm. Ska kolla ännu i marielund, annars är det long gone. Antagligen har jag råkat slänga det (stabilt) eller så har nån snott det. Det senare är nog inte så sannolikt men man vet ju aldrig. Läste nyss att man får ett nytt från skolan för 50 spänn. TUR DET. Borde kollat up det först så hade jag sluppit all jävla skit som inträffat senaste timmarna.

När jag skulle kolla bakom ett skåp så drog jag liksom lite i det, då föll tre tavlor som låg uppe på skåpet ner på golvet. De var inramade och hade glas. Klirr sa det och det låg glassplitter precis överallt. Saken blev inte bättre av att jag hade halva min garderob på golvet. Det var glassplitter i varenda tröja och byxa ffs. Det här är inte en bra dag. Nu måste jag köpa nya ramar till de fina tavlorna som Sofia gjort. Tur att själva målningarna förblev oskadda. Phew.

Nu behöver jag mat. Tja!

Soundtrack of this blog

Lovex - Guardian Angel

Sagan om den sjuke mannen och PLAN B

Oh fyfan, livet är inte lätt när man är sjuk. Snorar och hostar som en räkelbääwp! Okej, en quick update då. Inte för att det finns så mycket att uppdatera men vi kör ändå.

Det börjar närma sig nu, sista dagen för att söka in till högskolor och universitet, den 15 april. Jag hade nästan helt klart för mig att jag skulle pysa iväg till staden i söder, Linköping, och studera lite japanska medan jag försöker komma in på musikproducentsutbildningen i Norrköping. Men guess what? Det sket sig, tror jag. Fram till för nån vecka sen så hade de japanska språk, kultur och samhälle samt nåt annat som fristående 5p-kurser, nu har de dock tagit bort alla 5p kurser (som inte krävde nån speciell behörighet) och sattit ihop dem till en fet 40p-kurs "Asienkunskap", som kräver Matte E, Fysik B och Kemi A.

Jag har inte matte E.

Det fula är att man egentligen inte behöver matten, kemin och fysiken för själva japanskastudierna, utan för programmen som japanskastudierna ger behörighet till, typ internationell ekonomi och nå civilingenjörs-CRAP. Jag vill inte ens ha behörighet till de utbildningarna, kan man inte få läsa japanska utan matte E; och utan att få behörighet till program man ändå inte är intresserad av?

Japp, den frågan skickade jag iväg till kursanvarige. Puckat jävla skitsystem om det inte går att göra så.

Iallafall... jag behövde en plan B och det blev ljudtekniksutbildningen i Piteå på 80p. Där skulle jag få bra förkunskaper för musikproducentprogrammet också, samt tillgång till en KICK ASS studio. Jag skulle inte ens behöva studentbostad för jag skulle flytta in i studion. De skulle få köra ut mig därifrån med gaffeltruck. Muahaha. Till piteå så antas 5 pers på betyg och resten, 11 pers, på antagningssprov. Tror jag ev. skulle kunna komma in på betygen men för säkerhetsskull så drog jag förbi bojan och min gamla ellärarinna SEIJA. Hon är ganska metal. Visade ett av antagningsproven (som är i ellära) och hon tyckte det var skitlätt. Det tyckte jag också, ungefär. Läste ju ellära i 1an på gymnasiet men det var ju ett tag sen. Men när hon gick igenom skiten så klarnade det snabbt som en oljad blixt. Fick en bok av henne som jag ska läsa i och sen borde det fixa sig. Andra antagningsprovet är i musikteori, det borde inte vara några större problem.

Om det mot förmodan skulle gå så att jag varken kommer in i Linköping eller i Piteå så kan ni vända blicken mot svampmolnen som uppstår på respektive plats.


Kabooom.

Nu ska jag fortsätta snora och fixa lite te. LATER!

Justja en grej till. In Flames kommer till hutlsfred!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Soundtrack of this blog
In Flames - Take this life

Andra bloggar om:
universitet, högskola, linköping, piteå, ljudteknik, musikproducent, ellära, svampmoln

Super mario och tatueringar

Oj, var ett tag sen man skrev. Så kan det gå. Har jobbat hela dagen idag, var så seg när man kom hem så att jag somnade 3 sek efter att jag la mig på sängen. Vaknade typ nyss och är pigg som en Ross i vänner efter att ha käkat sitt maple candy. Hah, den serien är så bäst. Fler måste börja inse det.

Jag drog igång ett nytt inspelningsprojekt också. Den här gången är det tv-spelsmusik som ska spelas in. Det är helt otroligt hur kreativa tv-spelsmusikskrivarna är. Finns odödliga melodier i hur många spel som helst, t.ex Zelda, Mario och Mega Man för att nämna några klassiker. Me love video game music. Det är så genialiskt så det är sjukt. Vem har inte melodin från super mario ett från gamla hederliga 8-bitaren fastetsat nånstans på hjärnan?


Super Mario

Fan man har gått och blivit sjuk. Halsen är helt vild. Låter som värsta kakofoniorkestern när man hostar. Fifan. Sedan har jag börjat kolla på div tatueringsidéer, jag har en massa alternativ och därav feta beslutsångesten också. Tanken är att jag ska fixa nåt nu närmaste månaderna. Har tänkt göra det i över ett år nu sååå... fuck yeah, here we go. Nästa vecka ska jag och syrran till Luleå tror jag, hon ska träffa nån gammal klasskompis och jag ska på tatueringsstudios. Woho.

Nu ska jag fortsätta vara sjuk och kolla rysaren "Omen" på fyran. Later!!

Soundtrack of this blog
Mötley Crüe - Enslaved

Andra bloggar om:
Super mario, tatueringar, tv spel, omen, sjuk, ont i halsen, mega man, zelda, tvspelsmusik

We're fucked

”Even the Pope drives around in a bullet-proof car. If the Pope is afraid to die then we're all fucked.”

Macke skickade just lite Michael Schenker Gruop-låtar (de ska spela på srf). Riktigt bra måste jag säga.

Ny layout och sånt

Käka en påse dragsters på typ 5 min, lite bra käkträning. Jag äter fan för lite sega godisar, får ju god damn it träningsvärk i käken. Haha.

Bytte layout på det här bloggfanskapet också som ni säkert observerat vid det här laget. Den gamla layouten började skuma och allting hamnade liksom ovanför varann, och det verkade inte räcka med att uppdatera skiten så jag bytte. Har webbloggs servrar virus eller nåt? Sen måste jag ge lite minus till webblogg när de har så jäkla lite layouts att välja mellan. De flesta är riktigt, riktigt fula också. Kanske dags att börja betala 30 spänn i månaden så man får fixa egen layout? Ja, det ska jag nog göra. Jag vet att det finns gratis alternativ där ute och vanligtvis tar det emot när man måste betala. Men fan, jag kan inte lämna webblogg, har bloggat här sen jag började blogga. Det känns som hemma nu. Det känns nog värt 30 spänn i månaden. Har varit förvånansvärt seriös med bloggandet också, nästan ett inlägg varje dag i ett bra tag nu. Fler och fler verkar hitta hit också, det är kul när folk läser.

Kanske borde börja skriva lite mer om musik? Det är ju tänkt att det främst ska vara en musikblogg. Jag ska skärpa mig, me promise.

Var kanske inte så smart att inte sova ut ordentligt på morgonen, för när alla sittplatser var ockuperade hemma hos päronen fick jag ligga på golvet och kolla på tv. Nån minut senare sov man som en liten gris och nån timme senare vaknade man med en fin nackvärk. Ajaj, inte bra inför headbang-säsongen i sommar. Sen var jag och tränade kondisen, den håller ännu. 4.22km på 20 min, klart godkänt skulle jag säga. Var inte ens så jobbigt. Jag köpte en glass som belöning efteråt. En pepparkakssandwich. Me like.

Nu ska jag duscha och sen kolla rundgång medan håret torkar och sen sova. Bara så ni vet.

Later punks!!

Soundtrack of this blog
In Flames - Bullet ride

Andra bloggar om:
layout, webblogg, pepparkakssandwich, dragsters, nackvärk, käkvärk

sug på karamellen

07:25 knackade det på dörren, och jag fick besök av de tre vise männen. Lagom nyvaken var man. De satte på plats det nya elementet. Äntligen. Det tog som sin lilla tid, säkert tre månader sen det gamla elementet kände för att börja gå sönder. Fyfan vad skönt och tyst när den där elvärmargrejen inte dampar på med sin fläkt.

Dagens visdomsord: "Sug på karamellen för den är faaaan inte långvarig. ´Pling pling´ så har tiden gått, ungarna flyttar ut och man undrar vafan det är för kärring man står i samma rum som."

Haha, alltid lika bra. Hoppas nästan att nåt annat går sönder så man får ta del av deras ovärdeliga visdom. All of my respect till kommungubbarna. They're the shit!!

21030-19
De tre vise männen

Fan måste fixa lite gröt. Känns slitet att börja sova igen. Ska nog ner och spela trummor. Jo, så får det bli. Later!

Soundtrack of this blog
HIM - Heaven tonight

Andra bloggar om:
visdom, tre vise männen, kommungubbarna, element

Ett liv utan dasspapper?

Shit vad jag hatar att glömma bort saker. När jag for och jobbade idag så intalade jag mig själv att jag skulle köpa dasspapper när jag slutade jobba. Det var kvällens mantra "kom ihåg kom ihåg kom ihåg dasspapper dasspapper dasspapper". Jag kom ihåg ända tills jag hörde en Mötley Crüe låt på radion och mantrat ersattes av "He's the one to call: Dr. Feelgood. He's the one who'll make you feel alright". Så kan det gå. Som tur är så är man inte i behov av dasspapper just nu, fast när man är i behov av det och upptäcker att det inte finns nåt, då kan man nog känna sig ganska liten och hjälplös beroende på div. omständigheter som ni kan fantisera ihop själva. Som tur är har jag inte behövt råka ut för nåt sånt, konstigt nog.


Makes the world go around

Tänk ett liv helt utan dasspapper. Man tar ganska mycket förgivet, speciellt alla småsaker som är så självklara. Det är nog dem man är mest beroende av egentligen. Dasspapper kanske inte var det bästa exemplet. But let's be honest, livskvalitén skulle sjunka i botten. Hoppas ingen blir generad av allt dasspapperssnack, men det är en essentiell del av era liv vare sig ni vill det eller inte. Tänk om man kunde trolla bort allt dasspapper i hela världen så där helt spontant utan förvarning. Samhällen skulle kollapsa; världskrig skulle bryta ut.

Haha okej. Jag ska sluta.

Soundtrack of this blog
The Shins - So says I

Andra bloggar om:
Dasspapper, Toapapper, Papper

The Video Game Pianist

Har suttit och plinkat på min synth hela morgonen, småkul när det inte låter helt åt helvete. Har haft den snart i två år och jag har väl ungefär hunnit lär mig blinka lilla stjärna.

En vacker dag ska jag kunna spela så här:


Killen är ungefär lika gammal som jag, men han är halvasiat och det förklarar ju allt. Nåja, om 40 års intensivnötande så ska jag utmana honom. Jag måste bara fixa nåt häftigt piano namn, han heter ju "The video game pianist". Undra om han får mycket brudar?

Nej nu ska det duschas så man är fräsch när man ska och jobba. Later!

Andra bloggar om:
Piano, synth, video game pianist

zzzzzzz

Sorterade just alla min mp3or. Det tog ett tag kan jag lova, men nu hittar jag iaf allt. Jag hade en massa skit på datorn som jag inte ens visste om. Det var dagens meningsfulla gärning. Nej men lite har man fått gjort ändå. Börjar närma mig slutmixarna på låtarna och så. Måste bara fixa en hemsida och lite serverutrymme nånstans så blir biffen well done.

Kollade "Score" på fyran ikväll, med Robert Deniro och Edward Norton. Den är ganska bra, skitlänge sen jag såg den sist så jag kom inte ihåg hur den slutade. Bra att minnet sviker ibland faktiskt, man får uppleva spänningen en gång till. Handlade om ett par tjuvar som ska göra sista stöten för att sedan ha eknomin tryggad för resten av livet typ. Rätt bra och småsmart. Så där stresspännande också. Jag ger den MMMM.


Usch. Jag är trött. Ska bli skönt att sova.

Later.

Soundtrack of this blog
Travis - Why does it always rain on me

Andra bloggar om:
Mp3, Score

Melodifestivalen: Fel låt vann

Jahapp, fel låt vann som vanligt. Det var första gången jag hörde "The Poodles" igår och jag blev helt kär. Andreas Johnson och The Poodles var fan enda värdiga vinnarna. Resten var ju rent schlagerskit förutom skådesspelaren, men han hade ju inte en chans i helvetet med sin röst och låt. Dessutom tyckte jag Carola var mycket bättre på deltävlingen, då kunde hon också ta den där ena skithöga tonen hur lätt som helt, igår gick det ju inte alls. Poodles sångaren däremot krämade ju på som fan, kvällens högsta ton lätt. Jag tyckte de hade en jävligt bra låt också, har suttit och lyssnat på den hela tiden nu.

Kicki Danielsson hade kvällens sämsta låt. Turboschlager med turbo dansbandstouch. Jag ville sätta fingrarna i halsen och spy sönder TV:n ungefär. Sedan fick hon väl typ 2p max? Fan tur det. Tyckte synd om henne fastän hennes låt var så jävla skit. Hade hon inte fått de där två poängen så slår jag vad om att man hade fått läsa om hennes sammanbrott, depressioner eller kanske till och med självmord nu i veckan.

Finland är ett mycket coolare land än schlagerpensionärstyngda Sverige. I Finland vinner "Lordi", i Sverige vinner Carola. Scheisse!! ...som Udo Dirkschneider skulle uttryckt det hela.

Soundtrack of this blog
The Poodles - Night of passion

Andra bloggar om:
Melodifestivalen, The Poodles, Carola, Andreas Johnson, Kicki Danielsson

Lock i örat

Jag har lock i vänstra örat. Har haft det länge nu. Tror det har varit sedan jag flög flygplan i sommar, kanske före. När jag gick upp för trappan hit till min lägenhet så släppte det plötsligt på nåt sätt, så kände jag hur jag hörde allting mycket bättre. Men det släppte inte helt. Det är som att när man andas ut så släpper det och när man sen andas in så lockar det igen. Det är obehagligt. Läste lite om det på nätet och kom fram till att jag kan ha nå skit i mellanörat som bromsar upp trumhinnansrörelser så att man måste ta hål i trumhinnan och släppa ut skiten och sätta in nåt rör som dränerar. Det lät ju lagomt nice. Har för mig att jag råkat ut för nåt liknande när jag var liten. Måste fråga mamma... hmm.

Anyway, idag är det lördag och det betyder att jag inte ska göra ett skit. Eller jo lite ska jag väl göra. Nu ska jag iaf hem till päronen och snylta mat. My way of the ninja. Justja, måste ju kolla melodifestivalen ikväll. Heja "The Poodles"!!

Later.

Soundtrack of this blog
Sheryl Crowe - Leaving Las Vegas

Andra bloggar om:
lock i örat, melodifestival, lördag, the poodles

Octopussy

Idag spenderades fredagskvällen till att kolla octopussy med agent 007 för... hm... 72a gången? Nej men många gånger har man sett de där filmerna. Har till och med alla inspelade på VHS från ganska många år sen när de gick på TV3. James Bond i mitt hjärta.

Octopussy är väl inte bland de bättre Bond-filmerna men hur som helst så är det en klassiker. Sen är ju Maud Adams med, och hon är ju från början från Luleå som bara ligger typ 12 mil härifrån var jag bor. Det är ganska häftigt tycker jag. Jag såg nåt program som hon var med i på en svensk kanal för ett tag sen där det var en massa folk som hade flyttat in i nåt slott här i Sverige. Måste säga att hon ser jävligt bra ut för att vara över 60 år gammal. Tror iaf hon är över 60 år om jag inte minns fel.

Om Roger Moore är gubbsnygg så måste jag säga att Maud Adams är ganska jävla kärringsnygg. Haha.Domen: MMMM

Andra bloggar om:
James Bond, Octopussy, Film

Stone Sour till hultsfred!!!

Haha, det blir bara bättre och bättre. Ett till band som man fantiserat om att skulle kunna komma. Jag har aldrig velat fara på hultsfred lika mycket som jag vill i år. I just can't put it into words.

Fuuuuck yeah!!! fuckyeahfuckyeahfuckyeah.GET INSIDE MOTHERFUCKER !!

Oj, det blir röj i sommar. Dags att börja värma upp nacken?

Andra bloggar om:
Stone Sour, Hultsfred

Varför finns det 500 euro-sedlar?

Jah, idag var jag och invigde mina skidor för första gången för i år. Huj fyfan vad jobbigt det var, efter första uppförsbacken ville man bara lägga sig ner och dö. Det kanske inte var så smart att vara och träna benen igår på gymmet, de var inte speciellt pigga idag. Nåja, det var skönt med lite skog och stillsamhet på nåt sätt.

Jobbat har man gjort på kvällen och tiden gick jävligt snabbt. Imorn är jag ledig och rastlös, jag ska fortsätta på mina akustiska covers som jag håller på att spela in och så kanske till och med göra nåt vettigt. Jag har en massa som jag måste börja ta tag i men det känns så avlägset på nåt sätt. Det blir att stressa i sista sekunden som vanligt. Det har alltid varit så och kommer med stor chans förbli så. Vissa saker kan man bara inte ändra på.

Justja, när jag jobbade kom jag att tänka på en sak. En finne skulle köpa bärs och lite cigg och nåt annat, kostade typ 40e. Jaha, allt var fint tills han drog fram en 500 euro-sedel. Det är typ 4500 spänn, tro själv att man har att ge tillbaks på så mycket vid den tiden. Så jag undrade vad det är för jävla pucko som kommit på att man ska ha 500 euro sedlar? Det måste ju typ vara världens största sedel. Helt sjukt. I en tid där man försöker gå över till kort och elektroniska betalningsmedel pga. minskad rånrisk osv, ja då kommer nåt geni på att man ska börja trycka världens fetaste sedlar: 500e. Räckte inte 100e sedlarna eller vadå? Enda slutsatsen jag kunde komma fram till var så att blingblingarna ska ha nåt att glänsa med. Annars är det ju opraktiskt som ett element i helvetet. Ungefär.


500 euro.

Whatever nu ska det sovas. Later!

Soundtrack of this blog
Lordi - Icon of dominance

Andra bloggar om:
Skidor, 500 euro, Musik, torsdag

Alice in chains till hultsfred!

They observe; they negotiate; they book and they SCOOOOOORE!!!!

1-0 till hultsfred.

Ja småfint idag när man funderar på vad de 10 sista banden till Sweden Rock kan vara. Av nån anledning kommer man att tänka på gamla favoriterna Alice in Chains och faktumet att de har återförenats. Sedan kollar man deras hemsida för att se om de har nånting bokat under sweden rock-dagarna, och det konstaterar man att de inte har. Nästa sekund konstaterar man att de ska spela på Hultsfred, som man också råkar äga biljett till. Ännu att hultsfred inte hunnit presentera, jag känner mig småstolt för att jag upptäckte det. Muaha. FAN VAD FINT. Oj, vad fint det blir att sjunga med i "Man in the Box". Det är fan en av mina top hits ever. Liksom.

Ungefär så här glad blev man:


Fuck yeah!

woho woho woho woho woho woho woho woho woho woho woho woho woho.


Alice in chains

Soundtrack of this blog:
Alice in chains - Man in the box

Andra bloggar om:
Hultsfred, Alice in chains, Musik

84 dagar kvar...

Finally har man fixat någorlunda bra mixar på låtarna. Nu ska jag bara fixa en hemsida och sen kan man ladda upp lite skit kanske. Måste bara hitta lite serverutrymme nånstans. Nån som vill ge mig typ 50 mb nånstans? plzplzplz.

Jaha, det här var annars en sån där slö dag. Man är så rastlös så man nästan klättrar på väggarna, imorn får man iaf jobba och känna att man gör nåt meningsfullt. Tjäna pengar är ju alltid meningsfullt, speciellt när man behöver dem. Jag drog även fram mina skidor idag, så imorn ska jag dra till Riekkola och åka några km. Man blir småless av att träna inomhus hela tiden, skönt med lite frisk luft once in a while. Fan jag låter som en pensionär. Det är väl sånt man får ta ibland. Hell jes.

Nu har man börjat grovlängta till Sweden Rock och Hultsfred... uargh sommar kom nu! Jag kan redan höra tonerna av HIM, whitesnake, Alice Cooper, WASP, Backyard Babies, Soilwork, Edguy och alla andra banden man ska se. Jag kan redan känna lukten i tältet när man vaknar bakis som en gris på morgonen, och jag kan redan känna känslan av att pizzan vill upp igen fort som fan efter att man käkat lite, bakis som fan. Ah, jag längtar. Hoppas man inte går och dör eller nåt före. Om jag ska bli överkörd eller nåt så please låt det vänta till hösten. Thank you.

Äh. Nu är det bedtime. Later!

Soundtrack of this blog:
Whitesnake - Restless Heart

Andra bloggar om:
Musik, rastlöshet, Sweden Rock, Hultsfred

Hardrock Helleluja!!!

Haha, Lordi vann den finska melodifestivalen. REVOLUTION!!! Äntligen börjar hårdrocken ta över världen, muahaha. Jävligt bra låt den där "Hardrock Halleluja", laddade ner videon nyss och den var helt sweet. Jag är helt såld på Lordi nu, hoppas de kommer till SRF, skulle sitta fint att se dem.


Lordi

Would you love a monster man, could you understand the beauty of the beast?

Andra bloggar om:
Lordi, melodifestival, Hardrock Halleluja

Dissa bomberna, för fan

Wooho, mindre än tre månader kvar till Sweden Rock Festival 2006 nu. Lite nice. Jag tror sita banden skulle släppas nu i veckan också, ska bli nice att se vad det blir. Alice in chains har ju återförenats om jag fattade rätt, och ska ha några festivalspelningar här i Europa nu i sommar. Skulle ju vara lagom nice om de kom till SRF, fast de kanske är lite dyra.

Något rastlöst det blir nu i veckan, jobbar typ bara på torsdag. Får hitta på nåt vettigt att göra, eller jaa... jag har en massa vettigt att göra men jag orkar fan inte. Måste typ mixa låtarna hur mycket som helst ännu, bara dte tar sin lilla tid. Borde ha riktiga studiomonitorer så man hör vad fan man håller på med. Det låter alltid annorlunda i mina jävlabajsskitcrapdatahögtalare. Fast jag har kommit på att om det låter bra i iPoden så låter det nästan bra överallt. Mixa är fan ett helvette, fast det är fint när man börjar få det att låta bra.

Ska bestämma kurser att läsa till hösten om det nu blir att läsa till hösten. Fast det blir det nog. Japanska, geografi, historia och sån grejer tror jag. Har fan ingen aning om vad jag ska bli, men ska iaf söka in på musikproducent till hösten. Fuck yeaaaah.

Jag har redan typ 10 låtar till i huvet. Men man ids som inte börja innan man fått färdigt det senaste man spelat in. Småsjukt, jau. Lite gott det är med kycklingbaguette och yalla! ... woooosh, it's the new shit.

Imorn blir det att vakna tidigt och köra all the way till Luleå. Måste vara där typ 10, jag lär ju somna i bilen och vakna upp i ett dike nånstans. Ska passa på att handla lite kläder och shit. Om det blir tid över. Jag ska nämligen utbilda mig lite, haha.

Stone Sour - Idle Hands, lite bra låt. Bara så ni vet. Kollar lite på TV, nåt skit om kärnvapen. Alla verkar fan ha kärnvapen. Iran hit och dit, ett land mer eller mindre, vem bryr sig? I slutändan så smäller det lika hårt ändå. Kan man inte bara dumpa alla vapen och slåss som män? Fist fights? Skapa en internationell "Fight Club" där alla politiker kan avreagera sig mot varann istället. Dissa bomberna. Det är ju lame.

Rednex, Jeeesus vilket SKIT. Alla melodifestivalbidrag suger fan Hitlers bulle. Förutom Andreas Johnsons "Temple of Love". Vinner inte den så... hum... går världen under. Fast det gör den ändå. Linda Bentzing eller hur hon nu heter hade fina kläder iaf. Iron Maiden och en massa shit. NICE!

Nu ska jag sova, laaaater.

Soundtrack of this blog
Stone Sour - Idle Hands

Andra bloggar om:
Melodifestival, Sweden Rock Festival, Musik

Help!

Uh, småsegt det känns idag. Vet inte varför, kanske håller på att bli sjuk. Kollar på "Rovdjuret" på fyran just nu. Skitlänge sen jag såg den, men det är värt att se den, det är ju med Arnold after all. Hum, jag är inte ens trött ännu. Före kollade jag "Röd drake" eller vad den nu heter, med Hannibal Lecter you know. Man har inte så många val när man bara ser 1an 2an och 4an. Men hey, jag ska inte klaga.

Imorn blir det att jobba igen. Söndag är nice att jobba, det är ganska lugnt och man får OB-ersättning och det är ändå en sån där slödag som man inte gör så mycket vettigt på. Inte för att den här lördagen var så händelserik. Men film är ju adlrig fel, jag kollar fan nästan aldrig nå film nuförtiden. Skumt.

Har börjat lyssna in mig på världens största band också, The Beatles. Woooosh.

Oj, nu började rovdjuret igen (det var reklampaus). Later!

Soundtrack of this blog
The Beatles - Help!

Andra bloggar om:
Predator, Rovdjuret, Red Dragon, Röd drake, Beatles

Prison Break

Jaha, i brist på vettigare saker att göra (orka göra) så har man börjat kolla Prison Break också. Ungefär lika beroendeframkallande som Lost.

Kan.

Inte.

Sluta.

Kolla.

Jävligt smart serie. Påminner ganska mycket om filmen "The Shawshank Redemption". Sen är ju Peter Stormare med också, han är ganska häftig. Lugnt sveriges största i branchen, skulle jag tro.Andra bloggar om:
TV, Prison Break, The shawshank redemption

The king of rock n roll

Jahapp, jag skulle skriva om bandsläpp men det orkade jag inte. Jag har slöat hela dagen, med undantag för när jag var och tränade benen. Aj, jag har träningsverk redan nu. När jag var och bastade där hemma i marielund efter att jag hade tränat, så när jag hoppade ner från "laven" (eller vafan det nu heter) så tog som benen inte emot, de var som spagetti. Men jag överlevde.

Kollade rundåg efter bastun, första gången jag ser det på TV sedan första avsnittet tror jag. Justja, bra att jag kom ihåg det nu, måste ju tävla om den signerade dio-singeln. Haha, "No thanks to Baal" som det står på long live rock n roll skivan, fick äntligen sin förklaring. Lite bra, och komiskt.

Och läskigt.

Så, nu har jag svarat rätt på alla frågor och tävlat. Snälla, snälla, snäääälla låt mig vinna den. Annars måste jag åka och hälsa på dio och be honom signera allt jag äger. Den gubben kan sjunga. Fatta han har hållit på i 35 år och rösten håller fortfarande lika bra. Det är skills. The king of rock n roll, in-fuckin'-deed.


Ronnie James Dio

Nej, nu ska jag också sova. Alla andra verkar göra det. Man får väl offra sig och vara mainstream. Jag kommer fan aldrig ihåg vad jag drömt om, medan andra berättar till mig om vad de har drömt om då och då. Nu ska jag fan komma ihåg. Hoppas jag drömmer nåt trevligt.

Oyasumi nasai.

Soundtrack of this blog
AC/DC - You shook me all night long

Andra bloggar om:
Rundgång, Dio, Träning, TV

För civiliserade för metal

Kollade just rundgång. Alltid lika bra, men jag skulle göra det bättre. Sorry Melker och Mattias men ni är lite mesiga på nåt sätt, ni måste liksom bli lite vilda och hoppa runt lite. På nåt sätt, det är svårt att förklara. Ni är för civiliserade helt enkelt.

Fan jag hade en massa som jag tänkte skriva nu men jag minns som ingenting. Är det inte jobbigt när man har nåt i huvet hela dagen och när man väl ska ta ut det så är det som bortblåst? Anyway, jag kommer nog på vad jag skulle skriva imorn.

Justja, Mikebike som skriver bloggfrossa har fixat en klagogramservice i betastadiet, han ska liksom provköra den nu, och jag blev typ hans första klient. Coolt. För er som inte fattar vad det gåt ut på; kolla blogfrossa, finns i länklistan. Jag ville skicka klagogram till Applestore. De som följt min blogg vet antagligen vad jag syftar på, det vanställda citatet på min iPod. Det är fortfarande en gåta hur de lyckades med det. Inkompetenta åsnor.

Justja, det presenterades nya band till SRF och hultan idag. Till SRF kom det jävligt bra band, till hultsfred var det mest skit. Men fan så king det blir att se Soilwork där. Woho. En riktigt skön sommar blir det. Skriver lite mer om bandsläppen imorn, för då är jag ledig och har onödigt mycket fritid som jag kan lägga på bloggen. Ain't that fun?

Näpp, nu ska jag sova. Later!

Soundtrack of this blog
Cornelis Vreeswijk - Polaren Pär

Andra bloggar om:
Rundgång, bloggfrossa, sweden rock, hultsfred, applestore

The last few days: A story by Mikael

Dags för lite uppdatering va? Mjo. Jag har jobbat mest senaste dagarna, sedan har jag mest sovit och tagit det jävligt lugnt. Imorn är man iaf ledig hela dagen, det blir skönt. Första jag ska göra är att köpa en ny mickkabel och kanske ett mickstativ om de inte är för dyra. Sen ska jag städa upp i den här skithålan och sånt. Har inte tränat på typ en vecka så det blir skönt att bränna lite fläsk också, det känns välkommet faktiskt. Har mänkat som en 237-kilos jänkare senaste veckan. Usch.

När jag var till Luleå och förde Macke i onsdags så passade jag på att svänga förbi akademibokhandeln då det är bokrea. Jag köpte Mötley Crue's biografi, "The Dirt" samt en bok om japanska kamikazepiloter. Ska plöja igenom dem, verkar bra. Sedan har jag fyndat lite filmer, ett par japanska sen "The last samurai" och "Collateral". Köpte ett par skivor också, en Cornelis och en Bruce Springsteen. Småbra.


The Dirt

Kollade just graspops hemsida, och såg att Guns N Roses ska spela där. Snyft snyft, varför kan de inte komma till Sweden Rock också? De skulle gärna fått ersätta valfritt headlinerband där. Graspop är en skön festival, dit ska jag igen nångång (var där 2005 över en dag).

Kollade X-men 2 på trean ganska nyss. Alttså fan vad det är reklampauser. Är det bara jag eller har de förökat sig senaste tiden? Säkert 7-8 st under hela filmen. Perkele.

Nej nu ska jag sova, och sova ut också för en gångs skull. Skööööönt. Godnatt folket.

Soundtrack of this blog:
Hanoi Rocks - Designs on you

Andra bloggar om:
Bokrea, Mötley Crüe, The Dirt, Kamikaze, Film, Musik, Collateral, The last samurai, X-men 2, Cornelis, Bruce Springsteen

Damn

Igår på mogonen släpptes det mer Iron Maiden-biljetter. De skulle ha en till spelning veckan efter för att det sålde slut så snabbt.

Jag försov mig.

Igen.

:*(

Macke has left the building

Det har varit lite segt med uppdateringar här nu, men det är bara för att jag varit så fruktansvärt upptagen. Säger vi.

Idag förde jag Macke till Luleå. Vi hann med en hel del ändå senaste veckan. Bl.a. så har vi varit i studion och campat, jag spelade in en hel del sång för första gången. En del blev skit, en del blev godkänt. Kommande dagarna ska jag mixa låtarna så gott jag orkar och sen kanske våga lyssna på dem.

Igår var vi och spelade bowling. Jag är fortfarande regerande mästare i Mikael/Marcus-serien. Macke fick dock en strike mer än mig, det var lite snyft snyft. Men så klart är det poängen som räknas, muahah. Hädanefter så ska vi ha vår årliga bowlingmatch. Bowling är nåt sånt där som man gör en gång om året känns det som.

Fyfan vad jag har mänkat senaste dagarna. Känner mig faktiskt lite fetare efter all skräpmat. Har käkat burgare/kebab/pizza senaste dagarna. Nu ska jag fan inte käka nå skit resten av året med undantag av hultsfred och sweden rock. Då är det mänksäsong once again.

På tal om sweden rock så släpps den tredje headlinern imorn 9:00. Hoppas det blir nåt man vill se. Damn it. Allt man vill se känns som för bra för att vara sant om de skulle komma till SRF så jag ska inte ha nå förväntningar alls. Det kommer ändå nåt som man inte är så het på. Min vanliga tur.

Justja, jag fick inga maiden-biljetter. Fan. Nu måste man köpa dyrt från tradera eller nånstans om man ska dit. Biljetterna släpptes 9:00 och jag var på sidan 9:06. Fick stå i kö i en timme och när jag äntligen kom in så fanns det bara kvar sittplatser så långt bort i från scenen som man bara kan komma. Fatta, de sålde slut 3 spelningar i sverige på en timme. Damn. Sen blir man så pissed off när man 10 min efter biljettsläpp ser en massa biljetter på tradera till överpris. Folk köper bara för att sälja och tjäna pengar på folk som verkligen vill på konserten.... you fucking fucks. Ticnet är också en FUCKING FUCK eftersom de tillåter folk att köpa 10 biljetter var. 3-4 skulle vara rimligare. 10 st bidrar till den svarta marknaden. Skit i pankakan.

Eh. Later.

Soundtrack of this blog:
Black label society - Stillborn

Andra bloggar om:
Sweden Rock Festival, Iron Maiden, Ticnet