Missions

Såja. Då var mission "bränna bort alla jävla satans julkalorier" officiellt initierad. Började starkt med 32 min på crosstrainer vilket slutade med 535 eliminerade julkalorier. Yay!

Nu ska jag vara kompis med soffan och kolla Iron Man 2. Kan ju bli bra. Eller anus.Har förresten suttit och lyssnat på en massa gamla låtar som jag har spelat in för länge sen. Några känns ganska bra, samtidigt som det är synd att de är så dåligt inspelade. Så imorn hade jag tänkt påbörja mission "spela in gamla hits bättre" samt lägga ny sång. Tror jag blivit bättre på att sjunga. Faktiskt. Unbelievable, I know!

Peace!

Stockholm

Åter i Stockholm. Kom igår. Planet var i tid men allt annat var försenat. Tänkte snåla och åka från arlanda till stan med SL. Först var bussen till märsta 25 min sen, därefter var pendeln till stan 40 min sen. Thank god for iPhone!

Har fortfarande shit load of skolarbete att ta tag i så ska väl försöka sysselsätta mig lite med det de närmsta dagarna. Vet inte riktigt vad som händer nyårsafton ännu. En klasskompis har iaf fest så om inget alternativ dyker upp så får man väl styra ditåt. Är inte alls speciellt festsugen just nu, antagligen för att min träning/fest-kvot är helt åt helvete, men ikväll ska jag gymma och börja rätta till den.

En annan sjukt rolig nyhet är att min kusin och vän Nikk Pell ska flytta ner till Stockholm i början av mars. Till en början ska han bo här hos mig. Kommer bli legendary! Kommer bli som en pånyttfödelse för honom då han bott i Haparanda fram tills nu. Hallelujah!

Nu ska jag packa upp mina kläder och julklappar. Sen lite käk.

Hepp!

Jävulen och Scott

Phew. Nu har jag gjort bort 4/6 labbar. Två kvar. På julafton är det deadline. Tror inte jag kommer hinna eftersom det är de köttigaste labbarna kvar. Programmeringslabbarna. Skit.

Igår var jag i vanlig ordning hem till Nicke och kollade på film. Den här rundan såg vi "Devil" och "Scott Pilgrim vs the world". Devil var väl okej och Pilgrim var väl... har inte bestämt mig vad jag tyckte ännu. Jävligt annorlunda kan man ju konstatera. Mycket TV-spelsreferenser överlag, främst i slagsmålen. Var kul till en början men stundtals blev det too much. Men båda var helt klart sevärda.Ikväll ryktas det om att det blir lite Robin Hood. Det är ju Russel Crowe så det borde ju inte kunna bli dåligt. En sån där typisk skådis som bara gör bra skit. We like.

Nu ska jag fortsätta kötta på med labbarna. Hepp!

Back in town

Nu är jag uppe i Haparanda. Det är kallt och precis som vanligt. Har hunnit göra bort lite skolarbete idag i form av en labb. Only 4 more to go. Om jag gör två imorn, en på onsdag och en på torsdag så borde det ju vara lugnt. Right? Annars har jag bara hängt lite med Nicke, bastat och käkat julmat. Inte samtidigt såklart, även om det skulle vara en intressant upplevelse.

Tror jag ska slå på bastun och avnjuta en kall öl alldeles strax. Kanske hör med Nicke om han vill se ngn film ikväll. Det är typ rutin att se på film hos Nicke när man är här uppe och degar.

Hade tänkt vara och träna en sväng idag men min hals mår inte så bra, så jag avvaktar ngn dag till. Känner fan att jag behöver bränna lite kalorier nu. Får abstinensbesvär.

I'm alive

Ska göra ett tappert försök att dra lite liv i bloggen igen. Snabb update från senaste tiden följer nu. I november var jag och Nicke på banditbåten och blev redlöst berusade samt kollade på bra band som Hardcore Superstar och Raubtier. Riktigt jävla kul så jag hoppas att det blir fler kryssningar framöver.

Nu senaste helgen var Macke och hälsade på här i Sthlm. Vi kollade bland annat Hardcore Superstar på götakällare på lördagen. Också det riktigt jävla kewl. Onsdagen innan var jag och såg Raised Fist på Nalen här i stan. Helt gratis - I like. Det har blivit mycket musik, öl och konserter den senaste tiden.

Nu i veckan är det bara plugg som gäller. I måndags var det tenta i digital bild för publicering, och imorn är det tenta i grafik och visualisering. Måste även fixa 6 labbar innan julafton och två hemtentor ska in i början av januari = FUUUUUUUUCK MYYYYY LIIIIIIIIIIIFEEEEE!!!! Lär blir en påfrestande jul för mina stackars hjärnceller.

På fredag åker jag upp till norr för att spendera julen. Vet inte vad som händer nyår ännu men har hört rykten (läs facebook event) om att en klasskompis har en fet fest. Kanske kan bli aktuellt!

Har kommit igång hyffsat med träningen också. Har till och med köpt en liten köksvåg för att kunna räkna ut kalorier och skit. Nördigt? Oh yes.

Nu ska jag laga mat. Korv och pasta. Det ENDA jag äter här hemma. Helt seriöst. Jag har fan ätit det konstant i säkert en månad snart. Why? Det är billigt och man blir mätt och det är hyffsat nyttigt. Och så går det sjukt snabbt att laga. Man kan ju variera med lite olika korvsorter, creme fraiche osv så det funkar faktiskt. Än är jag inte less.

Har typ glömt bort hur ris smakar.