Fattig student

Jag har 28 kr på mitt konto i detta ögonblick. Minns inte senast jag hade så lite pengar, och tror aldrig jag har sett fram emot mitt CSN lika mycket som nu. Som tur är så kommer det imorn. Hallelujah! Känns på gränsen till heligt. En ängel som kommer till undsättning typ.

Nu till helgen är det vinterkravall här i Norrköping = supa järnet i overallutstyrsel. Det verkar vara ganska mycket festsug i luften här just nu, folk har just fått pengar och alla omtentor är historia. Jag kommer nog dock åka en sväng till Örebro och hälsa på Macke istället för att delta i spektaklet. Blir säkert iofs en eller två öl där med. Dessutom har jag inte införskaffat mig overallhelvetet ännu. Kanske borde...

Idag har jag suttit med min gamle vän Christoffer Columbus (han heter faktiskt så) och pluggat lite Matlab. Det är matteprogrammet nummer 1, ifall någon oinvigd undrar. Roligare saker har man ju hållit på med, men det kändes ändå rätt okej när man började få kläm på saker. Nu håller jag på att göra en hemsida som jag ska ha som portfolio. Ska lägga upp lite bilder, mixar och sånt. Känns som något som kan vara bra att ha.

Peace!Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

Rockrisk!

I helgen var jag och Johanna på kickboxning för första gången. Eller ptja, det var i alla fall första gången för mig. Jag blev lite frälst så det blir nog ett eller annat besök på liknande pass i framtiden. Roligt med lite alternativ träning till den hederliga skrotlyftningen. En av instruktörsgubbarna var definitionen av ordet respekt. Han var gissningsvis mellan 50-60 år, hade odefinierbar brytning och utstrålade stenhård benkrossar-respekt från första ögonkontakten. Tror han hade spöat Bruce Lee och Rambo samtidigt. Med en hand. Om jag någon gång spelar in en actionrulle så ska han vara min huvudrollsinnehavare.

Förresten! Kolla in vår nya finfina
myspace. Det ligger uppe en låt redan nu. Lyssna och njut. Har spelat in lite sång till ytterligare en låt nu i helgen, så snart dyker säkert även den upp där. Trevligt att återigen vara lite produktiv på musikskapandefronten.Har även hört av mig till SR med förhoppning om extrajobb. Tekniska chefen var väldigt intresserad av att träffa mig och skulle höra av sig. Roligt.


 Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

But you're bringing me doooown!

Nu har skolan börjat. Jobbigt. Väldigt mycket matte samt lite programmering på det. Var i Thailand över jul vilket var sjukt bra, härligt, mysigt, fantastiskt... you name it. Vill väldigt mycket tillbaks. Det kändes speciellt att vara tillbaks i Sverige i ungefär en dag, sedan var det precis likadant som innan vi åkte. Nu håller jag på att mixa musik för fullt. Två band denna omgång, nämligen galen döds/black metal i form av Cryptic Death samt lite mer lättsmält rock i form av Passion Lane. Det kommer bli bra. Har spelat in lite egen musik också. Har fått en massa trevliga kommentarer och reaktioner på verket. Dyker nog upp en myspace snart. Beware!

Btw. Vilken galet bra låt jag har upptäckt! Almost feel like dancin'. So will you!