Breathe out so I can breathe you in

Foo Fighters är lätt bandet som går mest i mina lurar just nu. Om jag skulle kunna skulle jag sparka mig själv i skrevet för att jag inte var och såg dem när de spelade på stadion. Här är ett klipp från Letterman. Epic shit indeedness!!And I wonder
When I sing along with you
If everything could ever feel this real forever
If anything could ever be this good again
The only thing I'll ever ask of you
You've got to promise not to stop when I say when


Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Jobb. What else?

Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Fest. Bakis. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Fest. Bakis. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb.

Ungefär så ser mitt liv ut just nu. Sjukt mycket jobb med vissa trevliga inslag. Från och med torsdag har jag semester ända fram till tisdag. Ska åka upp till norr och rehabilitera mig med bastu och häng med familjen. Det blir epic. Mest epic blir det för min rygg som för närvarande gör ont som fan. Ryggmusklerna ligger i fosterställning och gråter. Voltaren är min bästa vän. Hoppas det är bättre imorn för faaaaaaaan!

Tack och hej. Och justja... Norge... fan vad sjukt. Hoppas någon slår ihjäl psykopaten. RIP alla som omkom. Only the good die young.


Jag vill gå på en Hellacopters-spelning!

Om det är något jag har ångest över är det att jag aldrig hann se HELLACOPTERS medan de fortfarande inte hade hunnit lägga ner. Lätt ett av de bästa rockbanden ever. En kall öl och ett hett Hellacopters på någon liten sunkscen på ett random hak i stan hade suttit som en chuck norris-roundkick i huvet på någon lame ass redneck - perfekt!

Jag diggar främst de lite äldre grejerna även om de gjorde mycket bra skit på sina senare dagar. Rock n Roll is dead känns ju sjukt underskattad. Kanske för att allt pekar mot att Rock n Rollen är död på riktigt. Det var fan bättre förr. Lyssna typ på "Soulseller" från dagarna då Dregen fortfarande var med i bandet. Energirock!
Och covern på Stones "Gimme Shelter" är tamejfan bland det bästa jag hört. Typ bättre än orginalet, som också är jävligt bra. Lyssna! Rock n roll-pleasure!R.I.P Hellacopters :(


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

Still alive

Har inte haft så mycket tid att blogga senaste veckan. Jobbar typ hela tiden. Idag har jag iaf varit ledigt. Skönt. Var ut i natten igår och blev smådragen, men jävligt roligt var det. Idag har det varit ganska chill. Vaknar upp bakis som ett ägg på morgonen, drar på stan och köper en extern hårddisk och en keps samt trycker lite McDonalds-burgare med Kim. Shit alltså... tror jag ätit minst hundra små burgare sen jag började på bolaget. Standardlunchen typ. Men tänkte börja göra lite matlådor som man kan plocka med sig istället.

Var och kollade baksmällan 2 med Nicke nyss. Awesome film och ganska passande dagen till ära. Those guys sure know how to partey! Haha. Ni måste se den.

Ska posta lite bilder och annat crap imorn. Nu ska jag sova som en örn.

Natti.

Vinprovning

Igår var vi som sagt på vinprovning genom jobbet. Fick prova fyra olika röda, fyra olika vita, en champagne, en cava, fyra olika rosé och lite annat. Jag är lite förkyld och hade dessutom bara sovit i typ tre timmar, men det var ändå sjukt kul och lärorikt. Hon som snackade var grymt kunnig och rolig att lyssna på. Vill åka på fler utbildningar, gärna öl eller whiskey nästa gång.

Här är lite bilder:


Vinprovning


Johan, kollega


Johan igen


Mer vinprovning

Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

Sleepless in Stockholm

Tror jag sovit alldeles för lite senaste tiden. Eller jag vet att jag gjort det. Kanske inte ens fem timmar per natt i genomsnitt. Igår när jag kom hem från en vinprovning som jag var på genom jobbet, tog jag en powernap vid 17 tiden. Tänkte sova ett par timmar, men vaknade fan 7 på morgonen dagen därpå (idag alltså). Försov mig nästan till jobbet. Tror fan aldrig jag sovit så tungt i hela mitt liv. Shieeet alltså. Nästan läskigt.

Nu är det fredag. Nicke är ute och dricker öl och jag ska gå och lägga mig. Mer jobb väntar imorn, men SEN är jag fan ledig en hel dag. Ska dricka öl och sova som en örn.

Oyasumi nasai.

Mikael aka liket

Fyfan. Om mindre än tre timmar ska jag upp och jobba. Eller egentligen ska jag på vinprovningsutbildning. Det blir fan frikkin' awesome. Börjar först vid 9 tiden imorn, så vi bestämde oss för att fira min lilla sovmorgon lite. Först Carmen och sen Debaser. Helt ganska godkänd kväll ändå. Next up is saturday. Fyfan. Nu sova. Ser fram emot att vakna som ett jävla lik imorn.

Man vänjer sig.

Hejdåfan.

Eskobar - Someone New (feat. Heather Nova)

Så fantastiskt bra låt. Fin. Nästan så man får gråten i halsen. Precis som musik ska vara.Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Det är bara jobb nu

Upp med tuppen runt 6 idag, efter knappt 6 timmars sömn. Tror min kropp börjar vänja sig vid sitt nya sömnmönster. Minns ärligt talat inte senast jag sov ut ordentligt. Har jobbat från 8-1930. Kommer jobba som fan hela juli, men den sista helgen i månaden har jag sett till att få lite time off för att åka upp till norrbotten och bada utebastu och ha det allmänt trevligt med nära och kära som jag träffar alldeles för sällan. Ska förhoppningsvis även träffa den lilla krabaten som jag ska bli morbror till.

Tänkte försöka vara lite produktiv idag efter jobbet, men när man väl kommer hem är man så mör att man inte orkar göra något. Har bara käkat och kollat lite How I met your Mother. Awesome serie fan. Det mest produktiva jag gjort är väl att skriva den här bloggen.

Jag och en jobbkompis (ordet "kollega" känns så stelt) började prata om att Roadtrippa USA tillsammans inom en inte allt för avlägsen framtid. Börja i New York och avsluta i Vegas var visionen... några veckors äventyr. Båda blev jävligt pepp på idén. Skulle vara sjukt kul. Jag har velat se staterna i flera år nu. Har dock ingen som helst koll på vad hela kalaset skulle kosta. Antagligen mer än vad man har råd med. But hey, you only live once.

Ska skriva mer om Big Four och allt annat som hänt imorn. Lovar. Åååååh jag måste ta tag i skolan också. Fuck my life. Individuell studieplan here I fucking come.

Nu ska jag sova. Peace!

Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

Det var helt jävla fantastiskt.

Hemma från Göteborg och episka konserter på Ullevi. I synnerhet Metallica. Så jävla bra att man blir förbannad var det! Ska skriva mer sen. Även en videoblogg kommer. It shall be awesome, men nu är jag så sjukt CP-trött att det inte finns på denna planet. Ska trycka en Pasta Alfredo och glo lite how i met your mother innan jag däckar. Jobb imorn. Och alla andra dagar.

Peace!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,