Beautiful piece of paper

Ladies and gentlemen, behold:

21030-11
Sweden Rock Festival 2006-biljett. Min!! min-min-min-min-min-min!!

Visst är den vacker? Hell jeah.

Kollade film igen med Nicke. Jag tror vi har kollat film varje dag nu sen söndag. Well, det är ju inte som att det finns så där överdrivet mycket annat att bedriva tiden med. Nu kollade vi "The Quest" och "Creep".

The Quest var en komedi som handlade om några universitetsstuderande som drar med sin 21-åriga kompis till festorten Cabo san Lucas i Mexico för att han ska få bli av med oskulden. Det var ingen proffsig Hollywood-film utan mer något i stil med en dokumentärfilm eller nåt. Nu när jag tänker efter så tror jag fan det var en verklig dokumentär. Jävligt rolig var den iaf. Vi konstaterade snabbt att det är värt att åka till Cabo. Filmen bör ses!

Creep var en rysare och jag orkar inte skriva vad den handlade om. Den var helt okej. Ganska mesig rysare dock, måste jag säga. Psykiska rysare är bäst, här kändes det dock som att större delen av tiden samt energin hade lagts ner på Creeps make-up.

Domen:

The Quest: MMMM
Creep: MMM

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jobbade på dagen. Har käkat så mycket rostbiff och potatisgratäng så att jag fortfarande känner mig löjligt mätt. Spelade igenom alla mina låtar (och några andra låtar som inte är mina) på guran idag också. Känns som att det var evigheter sen man spelade. Trummor känns roligast just nu, men station är stängt, så man kommer inte till replokalerna och trummorna. Anyway så börjar jag kunna sjunga samtidigt som jag spelar någorlunda nu. Några låtar där kompen bara går rakt är ganska lätta, men sen finns det typ Johnny Cash - Personal Jesus som man måste koncentrera sig lite mer i. Framsteg har iaf gjorts, jämfört med hur dålig jag var på att sjunga samtidigt som jag spelade (eller spela samtidigt som jag sjöng),  för några månader sen.

Imorn är det nyårsafton. Jag har inga nyårslöften men jag kommer nog på några imorn. Bara jag kommer ihåg att jag ska fundera på det så. Det är ju tveksamt. We'll see.

Nu ska jag sleepa. Later!

Black Label Society - All for you
Adema - Close friends


Hand to hand killing

Kollade just film med Nicke. Fan vad vi kollar film hela tiden nuförtiden. Hur som helst, vi kollade "Danny the Dog". Något jävla bra film. MMMMM. Första filmen jag får ge fem M. It's a rare occasion, indeed. Lätt Jet Li's bästa film, inte för att jag sett så många, men den var iaf ruggit bra. Se den!


Danny the Dog. Jag misstänker att Danny (Jet Li) läst "Hand to hand killing". Det är nämligen halsen
man ska sikta på när man vill döda någon. Nån sekund senare är killen död som en fisk.

Jag sorterade bland en massa mappar här för nån dag sen, och hittade en mapp med en massa E-books. Jag började läsa amerikanska arméns "Hand to hand killing". Det kan ju vara kul att veta hur man lättast dödar en människa utan vapen, hur man försvarar sig mot strypgrepp och hur man ska angripa fienden om han attackerar så, så eller... så. Bara så ni vet: om nån kopplar nåt strypgrepp (fanns en massa olika varianter) på er framifrån, så kan man bli medvetslös på 3 sekunder, och när man väl slocknat så är man ganska död. Så hur ska ni försvara er? Jo, ni ska trycka in ögonen på duden. Angriper duden bakifrån så är det lättast att vrida axeln ur led på honom.


Why you little =!#"(%!!!

Eller vafan, jag quotar från boken. Den är i pdf. Ni kan tacka mig när någon försökt strypa er till döds, och följande räddar livet på er. Haha.3-4. COUNTERS TO CHOKES

A soldier must know how to defend against being choked. Incapacitation and
unconsciousness can occur within three seconds; therefore, it is crucial for the
defender to know all possible counters to chokes.

a. Eye Gouge.

The opponent
attacks the defender with a
frontal choke. The defender has
the option of going over or under
the opponent’s arms. To disable
the opponent, the defender
inserts both thumbs into his
opponent’s eyes and tries to
gouge them (Figure 3-10). The
defender is prepared to follow-up
with an attack to the vital regions.

b. Shoulder Dislocation.

If the opponent applies a choke from the rear,
the defender places the back of his hand against the inside of the opponent’s
forearm (Figure 3-11, Step 1).
Then, he brings the other hand over the crook of the opponent’s elbow and
clasps hands, keeping his hands close to his body as he moves his entire body
around the opponent (Figure 3-11, Step 2).
He positions his body so that the opponent’s upper arm is aligned with the
opponent’s shoulders (Figure 3-11, Step 3). The opponent’s arm should be
bent at a 90-degree angle.
By pulling up on the opponent’s elbow and down on the wrist, the opponent’s
balance is taken and his shoulder is easily dislocated (Figure 3-11, Step 4).
The defender must use his body movement to properly position the
opponent—upper body strength will not work.
He drops his body weight by bending his knees to help get the proper bend
in the opponent’s elbow. The defender must also keep his own hands and
elbows close to his body to prevent the opponent’s escape (Figure 3-11,
Step 5).De fina illustrationerna kom tyvärr inte med, but you'll get the picture. Så där, iväg och öva på era kompisar nu! Go go go!

- SIR, YES SIR!!

Imorn blir det att jobba halva dagen, men jag klagar inte. Jobbar fan för lite, I need that cash damn it. Tiden räckte inte till idag så det blir att hämta ut Sweden Rock-biljetterna imorn. Det känns nice. Typ om 150 dagar nåt så sitter man där på campingen och njuter av livets goda sidor. Sweet. Fan vad fint att tiden flyter på ganska bra nuförtiden. We'll be there in no time! Yeehaa. Jag måste köpa army-pants och en nice cowboy-hatt. Var köper man cowboy-hattar?

I'm off to dreamland.

Over and out.

Bruce Dickinson - Born in 58
Bruce Dickinson - Tattooed millionaire
Johnny Cash - One
Guns n roses - Think about you
The Darkness - Is it just me?Sweden Rock, here we come!

Såja, nu har vi bokat våra biljetter till Sweden Rock Festival 2006 och imorn blir det att hämta ut dem. Jävligt nice. Det blir största Sweden Rock hittills enligt hemsidan, med ungefär 60 band. Jag hoppas ännu på att band som typ H.I.M., Charon, In Flames, Children of Bodom, Sonata Arctica och Megadeth ska komma. Realistiska alternativen alltså. Skulle vara jävligt fett om Iron Maiden skulle komma men med tanke på att de sålde ut Ullevi som tar typ 50000 pers så lär det ju inte hända, då Sweden Rock har ungefär 25000 biljetter. Iron Maiden spelade ju iaf på Graspop, undra hur mycket folk det var i publiken där? Grymt var det. I miss Graspop.

21030-10
Iron Maiden @ Graspop. Jag tog bilden. Stod nästan längst fram från början men det
är inte det lättaste att hålla sig kvar där, om man inte står just mot stängslet :)

Jag har äntligen hittat en ny anime jag kan kolla också; "Samurai Champloo". Jävligt bra handling och helt sjukt vackert animerat. Väldigt detaljerat. Man känner verkigen att det har lagts ner tid på skiten. Undra hur länge det tar innan animekulturen letar sig in i våra västerländska tv-apparater? Det är bara en tidsfråga. Världen blir allt mer japaniserad i takt med att dagarna går. I like it. Anime är nog allmänt sett ganska missuppfattat; de flesta tror att det är för barn bara för att det är just animerat, men det finns serier för alla, precis som med vanlig tv och film. Kolla serier som Gundam Seed, Kimi ga nozomu eien, Midori no hibi, chobits, Hellsing, Rurouni Kenshin och Hajime no Ippo. Jag GARANTERAR att ni fastnar. For real. Mark my fuckin' words. Damn, jag måste börja kolla om serierna nu när jag började tänka på dem. Det var alldeles för länge sen man kollade sist. En vacker dag ska jag lära mig rita manga någorlunda bra.

Jag kollade på lite kurser idag också. Fanns fan inte så mycket som lockade förutom svenska, engelska, japanska och kanske lite historia och sånt. Sen kollade jag några medieinriktade program, typ grafisk desginer, som ev. kunde vara nåt för mig. Man kan få jobb på tv/radio, reklambyråer och sånt. Lät ju nice. Ett annat program som intresserade mig var Musikproducentprogrammet i Norrköping. Producera musik är ju indeed min grej, och det verkar som att det finns behov av sånt där i arbetslivet också. Skulle vara jävligt kul men det verkade ju inte vara helt lätt att komma in på det. Måste intervjuas och sånt. Men det kanske är värt ett försök ändå? Ska läsa lite mer om det. Lät jävligt nice. Jag vill syssla med musik och film. Det är mitt kall här i livet. Eller ja, det ÄR mitt liv.

Kollade förresten än Cash memorial tribute concert-film idag. Wonderful!!

Nu ska the Mike sleepa. Aaah, Sweden Rock!!

Charon - Desire You
Sentenced - White Wedding
Johnny Cash - In my life


Do you serve a purpose? or purposely serve?

Jag känner mig lite rastlös. Sover alldeles för länge och gör alldeles för lite produktivt. Imorn ska jag iaf kolla igenom alla högskolor/universitet och lista kurser som jag skulle kunna tänka mig att läsa. Det börjar väl bli dags; fyra månader kvar tills jag ska söka in. Hemska tanke. Ångest. Just nu känns det som att ingen skola kan erbjuda mig nåt som jag vill göra. Det känns meningslöst.

Kollade film med Nicke ganska nyss. Igen. Vi kollade "The longest yard", en komedi med Adam Sandler. Den var helt okej, den får MMMM. Jag diggar Adam Sandler. Det var Nicke som ville kolla komedi, jag ville kolla Danny the Dog med Jet Li först. Men snäll som man är så fick han välja. Imorn ska jag dock se Danny the dog, den verkar ruggig. For real.


Adam Sandler

Var och tränade tidigare idag. Skönt att få känna att man pressar energin ur sig när man inte gjort ett skit senaste dagarna. Tror dock jag har sträckt vänstra armen eller så har muskelfästet släppt lite eller nåt. Känns skumt. Måste börja dricka mer mjölk så jag blir lika stark som fantomen. Jag minns ännu när tetrorna hade fantomendesign. Det var ju en hit, varför slutade dem? Sen jag flyttade har min mjölkkonsumption minskat drastiskt och istället har juice- och vattenkonsumptionen ökat. Jag minns inte ens sist jag drack oboy. Skrämmande. Jag känner inte igen mig själv, haha.

När jag var mindre så levde jag pretty much på oboy. Brukade blanda i 100 skedar pulver och sen, som pricken över i:et, lika många skedar strösocker. Fyfan. Det måste ju vara ungefär som att dricka knäck. Respect. Jag var lite skum. Kanske är det ännu också. En annan grej jag kommer ihåg är att jag alltid fick skitmycket extraliv i super mario 2 till nintendo 8-bit. Ni vet när man klarat en bana och sen kommer en enarmad bandit som man ska få tre i rad på eller nåt, så får man extra liv. Jag var sjukt ruggig på det och alla ville alltid att jag skulle fixa extraliv. Minns inte hur jag gjorde. Det kanske var min medfödda "gåva". Vet inte varför jag minns det nu, all of a sudden. Whatever.

What the fuck is all this for?
What the hell's going on?
Shut up!

Stone Sour - Omega

Let me drown

Vi gjorde ett nytt försök idag och kollade "Happy endings" med Lisa Kudrow (Phoebe från vänner), och sen "The hostage" med Bruce Willis. Båda var rätt bra faktiskt, de får MMMM av fem möjliga. Bruce Willis is the man. Måste fixa Die Hard-filmerna. Det är också såna där filmer som man måste ha. Nicke klagade på att jag har för lite action.

Imorn öppnar nautilus så man får vara och träna lite. Känns som att man lagt på sig lite "holiday weight", som Ross i vänner kallade det för, nu senaste dagarna. Har ätit som fan och slöat framför tv:n osv. Jag har lekt fet amerikan. Dags att börja leka the son of Philadelphia, the itallian stallion, Roooooooooooooooooooooocky Baaaaaaaaaalbooaaaaaaaaa!!! ...igen. Fan, jag tror jag kom på vad jag ska bli när jag blir stor nu. Jag ska bli en sån där som presenterar boxarna i boxning. Det är ju perfekt. Damn.


The itallian stallion. INVINCIBLE!!!

Springa upp för trappan där i Philadelphia och sen hoppa runt med den klassiska Rocky-posen är btw en grej som jag har på min "att göra före döden"-lista. Alla borde ha det på sin lista!

Såg idag när jag kollade SwedenRock-biljetter på ticnet att The Darkness spelar på globen i mars. Har funderat lite på om man ska dra och hälsa på Macke-duden då så kan man dra och kolla konserten samtidigt. Det låter som en plan men man får ju se hur ekonomin ser ut då, försöker som spara cash just nu. Kul skulle det iaf vara. Har velat se The Darkness sen dagen jag hörde deras första skiva. Rock n roll ffs!!! Lite nice det skulle vara att kunna sjunga som Justin. Vet fan ingen sångare som sjunger som han. "GET YOUR HANDS OFF MY WOMAN.... MOTHERFUUUUUUCKER!!". Ganska fin poesi till texter skriver de också.

We had a good thing, it was a blast
That was a long time in the past
You went through changes and I walked away
And I have regretted that to this day

I may not always have quite so much hair
But what you saw in me will hopefully always be there
And I'll never hurt you again, I swear
So put your

Arms Around me
Your Dinner Lady arms, put your
Arms Around me
Your Dinner Lady arms
I couldn't figure out where your figure had gone
Thought that I could live without you honey
I was so wrong, put your
Arms around me
Your Dinner Lady arms

Forgive and forget I caused you some pain
Find it in your heart to start again

I know I'll never be your Mr. Right
But I'm happy to be your Mr. That'll Do For Tonight
And I'll never let you out of my sight


Fan mitt pekfinger är cp. Tror jag klippte nageln för kort eller nåt för det känns helt skumt varje gång jag trycker på nån tangent med fingret. Äh, nu ska jag sova. Ska drömma mig till whiskey river. I'll drown and die a happy man. Payre is the shit. Huh!!

The Darkness - Dinner Lady Arms
Vexer - Whiskey RiverJul, julhälsning, skitfilm, festivaler, dir en grey

Såja, så var julen 2005 avklarad också. Den var helt okej faktiskt. Jag fick till och med det jag önskade mig (iPod nano och en eltandborste) i julklapp plus lite till, så jag antar att jag har varit snäll i år. Jag har knappt ätit nå pepparkakor heller. Skumt.

Det kom en hel del snö här på julafton också. Bra timing. Jag fick ett mms av Macke idag också; "julhälsningar från Närke". Där var det grönt, det fanns inte någon snö alls. Måste ju kännas lite weird när man bott här och haft snö i 20 år och sen flyttar man ner och helt plötsligt har man knappt någon snö alls. Nåja, om några år har vi ju knappast någon snö här heller om växthuseffekten fortsätter och härjar. Bara ett par veckor nu så kommer Macke upp. Han har säkert feta dialekten nu. Wonderful.

Jag och Nicke skulle kolla två filmer (komedier) ikväll: "The Aristocrats" och "The league of gentlemen: Apocalypse". Vi hann bara kolla båda halvvägs innan vi lade ner. Det var seriöst bland de sämsta filmer jag sett i hela mitt liv. De var så dåliga så att man nästan blev deprimerad. Se dem inte för ditt eget välbefinnande. Crap crap crap.

Vi for hit till mig istället och htitade lite gamla bilder på Nicke. Jag skrattade så hårt så att jag fick anstränga mig för att andas. Nicke skrattade lika hårt. Haha, humor? Snart blir det att beställa biljetterna till SwedenRock också. Något nice. Det får dock komma lite bättre band för ännu så länge har det inte kommit så fett bra band. Iofs är nog banden bara 1/3 av hela upplevelsen. Man får ju inte glömma alkholen och folket. Såg också på nån sida att en massa folk röstat Dir en Grey till Hultsfred 2006, de låg etta på listan. Om de kommer dit så lär jag och Macke lätt dra, men det återstår ju att se. Lite nice med ett japanskt band på en fet sverige-festival! Vet dock inte om det är så realistiska alternativ med tanke på att David Hasselhoff och Metallica också var på top-5 listan. Men vafan Dir en Grey har ju iaf spelat på Rock am Ring och Rock im Park i Tyskland så det finns väl en liten chans att de kommer till hultsfred. Sen har vi Graspop i Belgien på vår lilla festivallista också. Vettefan om man orkar, eller har råd för den delen, med tre festivaler. We'll see. Jag vill att det ska bli sommar nu.


Dir en grey. Now that's what I call stage costumes.

Jag är inte ens trött ännu. Sov till 15 idag så inte så konstigt kanske. Jävligt skönt var det iaf. Sova is still the shit. Nåja, nu ska jag bli trött och sen ska jag sova. Peace.

Charon - Bitter Joy
Sentenced - Drain Me
Dir en grey - MyakuIt's a draw!!

Såja, imorn (eller egentligen idag) är det alltså julafton. Det känns väl ungefär som vilken dag som helst. Jag vet inte varför, men så är det. Sad but true. Or is it? Allting är ju ändå baserat på kristendom, Jesus födelse whatsoever. Bullcrap säger jag bara. Jag har dock inget emot julklappar, spendera lite quality time med nära och kära samt ha allmänt trevligt. Det är vad julafton är för mig. Skulle inte kunna bry mig mindre om den "religiösa" sidan av högtiderna.

Jag var och handlade julklappar idag till mamma och syster. Jag borde få ett pris för att jag var så duktig på att slå in grejerna. Riktiga konstverk blev det måste jag säga. Sen har jag väl inte hunnit göra så mycket mer idag. Jobbade kvällen and now I'm pretty much here. Måste jobba några timmar på dagen imorn också. Har knappast nåt emot det för jag får dubbelt betalt. Lite nice det.

Idag fyllde btw Pappa 51 år. Grattis till honom. Ganska king att vara 51, INTE vara flintskallig och så har han nästan inte ett enda grått hårstrå ännu. Hoppas jag har hans hårgener. Den dagen jag börjar få håravfall så blir det "Megadeth - A tout le monde", "Sentenced - The luxury of a grave" för att sedan avslutas med "Sentenced - Excuse me while I kill myself" följt av en shotgun som blåser ut min hjärna över hela väggen alá Kurt Cobain. Tur för mig att vi inte har håravfall i släkten, varken på mammas eller på pappas sida. Phew, säger jag bara. BTW, varför är det bara män som ska behöva lida av ärftligt håravfall? Varför inte kvinnor? Now that's what I call discrimination. Men eftersom kvinnorna måste föda barn och kämpa med sin mens och PMS så kan vi väl säga att vi är kvitt. "It's a draw!!" som the black knight skulle säga.


"It's a draw!!"

Man kanske borde börja röra sig mot sängen så man orkar upp och jobba sen imorn. Jes, så får det bli. Jag önskar alla fredliga varelser i hela universum en riktigt jävla uber god jul.

Over and out.

Dio - Don't talk to strangers
Breaking Benjamin - Skin
Hanoi Rocks - A day late, a dollar shortiPod nano

Såå jag fick min kära iPod idag. En mindre besvikelse när jag upptäckte att gravyren var lite fucked up. Jag skrev att jag skulle ha "without music, life would be a mistake" och det stod till och med på orderbekräftelsen. Måste ha blivit nåt fel på lasern eller nåt mitt under gravyren, för det jag fick var "without music, life would b". Well, that makes sense. Jag ringde till kundtjänst och sa vad som hänt. Fick höra att det tar typ 5 dagar för transportfirman att hämta nanon, sen 5 dagar för dem att fixa gravyren och sen 5 dagar för den att komma tillbaks. Hum, jag tror jag skiter i gravyren after all. Haha. Om jag ändrar mig så har jag ändå 14 dagar på mig att leka med den innan jag behöver skicka tillbaks. Men fan, vem orkar vänta 15 dagar på att få tillbaks den?

21030-9
...

Sen är den ganska duktig på att bli skitig också, fingeravtryck fastnar som fan och sen repar den sig ganska lätt. Den har redan hunnit få några smårepor. Men det spelar ingen roll, för på insidan är den så jävla grym så att det inte finns. And hey, I like it dirty. Jävligt snygg var den också. Jag har tydligen ingen USB 2.0, det var ju något skit för det skulle gå mycket snabbare att föra över låtar då.

Fanns några kingiga spel på den också. "Music quiz" var lätt bäst. Den väljer typ nån random låt och sen får man fem alternativ och så ska man pricka rätt. Bra tidsfördriv. Imorn ska jag fylla den med en massa musik, har bara lite Cash och sen lite metal på den just nu. Lite mäktigt det känns med 2GB när man haft 256 mb i 2-3 år nu. Jag måste ge min Jens of Sweden beröm för att den hållit i nästan 3 år fast den åkt i golvet hur många gånger som helst and so on. Jag har ännu använt den i princip varje dag sen jag fick den. Den har tjänat mig väl. Tror det var ett av bästa köpen jag gjort i hela mitt liv med tanke på hur mycket jag fått ut av det. Music is the shit. Music is life. Ffs.

Har inte gjort så mycket annat idag. Har spelat trummor några timmar, tränat och sånt. Kollade lite när Mörker (Tommi och Chrilles band) repade också. Nicke ska spela trummor på deras demo så han måste liksom lära sig låtarna. Det lät väl som Black Metal ska låta, tror jag.

Damn, snart är det julafton. Känns inte som det. Sjukt.

Nu ska jag sova.

Jimi Hendrix - Fire
Jimi Hendrix - Foxy Lady
Charon - Rain
Vexer - Machinegun Blues


Empty places to fill...

...and all the time in the world to kill.

Hörde lite musik som jag gillade när jag kollade O.C.: "Puddle of Mudd." Jävligt bra musik. Lyssna på "away from me", "she hates me" och "blurry." Jag har inte hunnit lyssna på så mycket mer. Men nice shit måsta jag säga. Misstänker att sångaren är lite Kurt Cobain wannabe.


Puddle of Mudd

Senaste epsioden av "Bleach" kom också ut idag. Damn, det blir bara bättre och bättre. Lätt bland de bästa serierna jag sett, och den är inte ens färdig ännu. Lite skit att man måste vänta till 10e januari innan man får se nästa episod. Abstinens.

Jag såg att min iPod hade kommit när jag var till marielund och käkade. Ingen hade dock varit hemma när budet kom med den så nu ligger den typ på postcenter eller nånstans. Jag ska hämta ut den imorn. Något bra. Jag måste vara och köpa julklappar imorn också damn it. Har inte köpt något till någon ännu. Haha. Well better late than never.

Idag har Payre varit the shit. Jag vill ha viperines skiva, undra om den går att få tag på ännu? Ska fan fråga Payre när jag ser honom nästa gång. "Obsession" är ju en hit. Fattar inte varför de lade ner Viperine. De kanske var less på att spela sådan musik eller nåt. Vexer var ju också något bra. Måste be nån att skicka Whiskey River till mig.

Jag skickade en film på youtube.com till Nicke för nån dag sen och sen dess har han grävt fram några kingiga klipp där. Sugen på att lära dig spela trummor? Kolla in
DEN HÄR filmen. Haha, vad ska man säga? Det är bara möjligt med asiater. Måste ju ge killen lite credits för att han var så pedagogisk. Seriöst; www.youtube.com. Jävligt bra sida. Stationsvakt tipsade om den i sin blogg för ett tag sen. Man hittar typ alla musikvideos och en massa annat där. Respect. Checka om du inte redan gjort det. Ffs :)

Jes, nu fick jag lite Vexer också av Chrille. Thanks man!!

Puddle of Mudd - Away from me
Vexer - Machinegun Blues
Viperine - Obsession
Johnny Cash - I hung my head


Drumstick spinology

Fan vad svårt det ska vara att snurra på en jävla trumpinne alltså. Det finns vissa grejer som man bara måste kunna om man ska vara metal, och en av de grejerna är att snurra trumpinne. Ni vet som Tommy Lee typ. Nicke, Chrille, Macke kan snurra hur bra som helst. Jag kan däremot inte. Det här är illa mina damer och herrar. Jag forskade lite i ämnet och upptäckte att det finns hela 15, just det FEMTON, olika sätt att snurra en jävla trumpinne på. That's wicked. Hittade en sida som beskrev hur man kan göra, någorlunda. Det är inte som Nicke, Chrille eller Macke snurrar. Det här är mer metal. Respect. Men fan så svårt.

Läs
HÄR. Och när ni ändå håller på så kolla DET HÄR filmklippet också. Killen som snurrar har skrivit en bok och gjort en film på 57 min, enbart om trumpinnesnurr. Sjukt. Han ser dock inte lika metal ut som Tommy Lee när han snurrar trumpinne.


Tommy Lee. Min trummisförebild. haha.

Det där blir bra material till min bok som jag ska skriva när jag känner för det. Några arbetstitlar är "människans guide till metal", "metal for dummies", "THIS is Metal" eller bara nåt enkelt, men ack så vackert; "Metaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal". Jag tror det kommer bli en hit. Da Vinci-koden kan slänga sig i väggen, och sen när min bok sålt några miljoner och jag bor i playboy mansion så ska det spelas in en film, baserad på min bok såklart. Aah, sjukt fina visioner man har. Det här kommer bli riktigt bra ska ni se. Vänta bara några år. For real.

För alla mina trogna läsare ska jag berätta vad som hänt idag: inget. Men om vi ska go into details så har jag varit duktig och kämpat mig upp redan till 8 och har sen jobbat typ hela dagen, 9-18. Tror jag somnade i en sekund när jag stod där. Respect, jag vet. Sen har jag varit på stations julbord och snyltat gratis käk. Det var jävligt gott. Jag prickade ganska exakt när jag stod där och plockade; skulle jag tagit en potatisskiva till av potatisgratängen så hade jag exploderat. Tänk att bara explodera helt utan förvarning när man sitter och äter så där tillsammans. Imagine, roliga bilder jag fick i huvet. Min humor är sjuk. Hur som helst så blev jag jävligt mätt, men man ska ju passa på när det bjuds på gratis mat. Ännu julmat. HELL YEAH. Jag ska fråga Marta om jag kan få allt som blev över så kan jag leva på julmat tills sommaren. Eller inte. Nej fyfan, något less man skulle vara. Eller iofs, har ju inte såå stor variation i min kost nu heller, typ det som går lättast att laga. Och julmat är ju som hundra olika grejer. Det kanske skulle funka. Nångång i livet måste jag ta reda på hur länge jag kan leva på bara julmat. Ojoj, vad jag är filosofisk ikväll. Jag känner lukten av ett nobelpris.

Sen har jag inte gjort så mycket; spelat trummor och suttit här typ. Nu blev jag hungrig igen också, julmaten räckte bara typ 6 timmar after all. Spela trummor kanske är mer energikrävande än vad det känns?

Jag kollade lite O.C. också, och jag måste fan bara säga att HOLY SHIT. Luke var ju fan grym på gura, haha. Inte lite inlevelse killen hade när han sjöng också. Respect. Han förtjänar en applåd. Kom igen nu, kolla avsnittet och ge honom en applåd! "The third wheel", avsnitt 15 säsong 1.

Nu ska jag ta mig lite käk och sen sussa. Have fun ffs!!

Apocalyptica - Farewell
Johnny Cash - One
Charon - Failed


The end is drawing nearer

Sitter och spelar poker på partypoker nu. Hittade en sida som gav bort 50 dollar om man fyllde i lite skit, och tydligen så funkade det för jag sitter och spelar med mina 50 dollar nu, som btw har blivit 75 dollar på nån minut. Nice känsla när man vinner, sen förlorar man allt och så är det roliga slut. Antagligen.

Jag var ner till replokalen idag och testade min förstärkare. Den funkade! Skum jävla apparat det där. Ena dagen krånglar den som fan och andra dagen är den som ny. Skulle jag fått en krona för varje gång jag sparkat den så skulle jag vara ekonomiskt oberoende för resten av livet vid det här laget. Passade på att spela trummor också, första gången på ett bra jävla tag. Det var riktigt nice. Hade på mig mp3spelaren och försökte spela efter några låtar. Ska börja öva trummor lite mer seriöst. Måste vara och köpa egna trumpinnar för fan. De enda jag har nu är min kära Scott Travis-trumpinne (Judas Priest) och sen den som jag fick på Nocturnal Rites. Kan ju knappast spela med dem.

Har kollat 12 avsnitt av O.C. nu. Ganska bra serie. Lite sugen man blir på att sola och bada när man kollar skiten, helt sjukt. Sen läser man silverfiskens blogg och det är 41 grader varmt i Australien. Jag vill utomlands nu. Värme och sol is the shit. Sure, vintern är nice i nån månad men sen fan så är det bara att vänta på sommaren. Vänta, vänta, vänta och vänta. Det vi har nu är ju fan inte ens nån riktig vinter. Pyttelite snö och temperaturen åker upp och ner som en jävla jojo. Växthuseffekt? Om 20 år har vi säkert inte ens någon vinter här uppe. Kolla bara vad som hänt senaste åren: feta jordbävningarna, feta orkanerna som sabbat hur mycket som helst där i amerika, och sen så klart tsunamin som var heeelt vild. Det är bara en tidsfråga innan vi har tornados som sveper över gatorna här i happis och jämnar allt med marken. Jorden är dömd. Tror den måste festa loss lite med div. naturkatastrofer och utrota halva människosläktet, så den liksom får återställa sig innan människan sabbar ännu mer. Det är all jävla teknikutvecklingsfel. det går för snabbt, och företag bryr sig inte om konsekvenser så länge pengarna rullar in. Hur jävla länge tog det inte för människan att upptäcka att freon pajjar ozonlagret? Det hann säkert bli en massa jävla hål.Nåja, största skadan är väl redan skedd. Jag tror inte människan överlver hundra år till. Kolla bara vad som hänt senaste 100 åren. Kloning, atombomber, biologiska stridsmedel, you name it. Snart kommer ett krig eller nån terrorist och släpper lös helvetet. Om inte det händer så sköter säkert moder jord utrotandet. Nåt kommer iaf att hända, nåt stort. Jag känner på mig det. Det kan inte fortstätta som det gör idag. Snart smäller det. Hårt.

Jag har redan 3 låtar om världens undergång. Tror jag skulle kunna göra 10 till.

Äh, det blev ganska mycket nu. Sitter ännu och spelar poker och har inte så mycket att göra mellan spelen så jag bedriver tid genom att skuma på här. Men de är ett intressant ämne. Alla borde kolla filmen "Day after tomorrow", "The Core" och sen också animeserien "X". Rätt bra allihop.Nu sova. Måste iaf få 6 timmar beauty sleep. Annars är jag en walking dead imorn när jag ska upp och jobba. Ingen hit.

Såg imorse att det var en lapp klistrad på min dörr: "Du är bjuden till husets julbord tisdag 20/12 kl 1700". Får se hur det blir med det. Eller inte. Gratis käk? I'm there. Och det är ju inte som att det är svårt att ta sig dit. Några trappor ner och genom nån dörr bara. Jävligt skönt. De borde ha gratis käk här varje dag. Det skulle först vara en hit.

Kom igen Katarina. Fixa julbord varje dag. You've got the power! :)

Haha, nu dissade alla mig på pokerbordet. Min gubbe sitter där helt ensam. Vad ensam han ser ut. Deprimerande. Jag gick iaf några dollar plus. Weeho. Imorn förlorar jag allt.

Nej nu ska jag sussa. Oyasumi nasai.

Charon - Failed
Charon - Colder
Charon - Deep Water


bi-bi-bi-bi-bi-bingolotto

Nicke skickade just en låt som ett finskt band, "Charon", har gjort. Jävligt, jävligt, jävla bra. Påminner mycket om Sentenced, och finska är de också. Me like.

Annars har jag varit ganska slö idag. Såg lite på bingolotto tidigare idag. Sedan loket försvann så har det liksom blivit mer och mer skit, men programledaren som är nu (vettefan vad han heter) verkar hur grym som helst. Drog kingiga skämt hela tiden, jag diggade fan. Bingolotto is rising. Han såg lite rolig ut också; hans högra öra stack ut mer än det vänstra. Jag märkte först inte det men farsan kommenterade det på nåt värsta fult sätt så att jag började garva. Fan vilken humor man har. Haha. Sen hade de med nån gitarrist som spelade under bingospelen hela tiden. Han hade bara en akustisk gura men det lät fan som om det skulle vara två gitarrister som spelade. Han hade jävligt bra balans mellan melodislingor och ackord. Sjukt bra var han, måste ta reda på vad han hette. Jag vill också kunna lira julsånger lika bra som han på gitarren. Förfan, jag kan inte släppa det, så bra var han.

Är ledig ännu imorn sen jobbar jag på tisdag. Måste se till att få lite mera jobb efter nyår, blir något rastlös när man inte jobbar så mycket nu. Fast jag har en massa fritid så gör jag inte sånt som jag borde göra, nämligen fundera ut vad jag ska söka in på sen i april, samt kolla på högskolor och universitet runt om i landet. Tror det bär av söderut men ljudtekniker i Piteå lockar lite. Men fan, Piteå? Kom igen nu. Varför är världen emot mig? Skulle vara mycket skönare om de kunde sätta skiten i Linköping, Stockholm, vart fan som helst. Men Piteå? Tack.

Tänkte vara ner till replokalen imorn och vara lite kreativ. Kollade en trumvideo med Mike Portnoy igår, och sen dess har jag varit helt inne på att spela trummor. Fan så bra han var på att förklara. Jag lärde mig en hel del om taktarter fast jag spelar gura, fast en gång i tiden så spelade jag ju faktiskt trummor. Tror fan att jag spelat trummor i lika många år som jag spelat gitarr nu när jag tänker efter. Sjukt.


Mike Portnoy. Världens bästa trummis.

Over and out.

Charon - Bitter Joy
Pink Floyd - Run like hell


furashubakku!!

Såg idag när jag var till Marielund att jag äntligen fått min Demon Hunter "Summer of darkness"-skiva. Det var fan på tiden, tror jag beställde för över en månad sen från cdon. Hade nästan glömt bort den. Nåja, bättre sent än aldrig. Jävligt fet skiva för övrigt. Jag tycker Demon Hunter gör jävligt snygga texthäften om man jämför med många andra skivor som jag beställt senaste tiden. Måste beställa deras första s/t-skiva också så har jag alla, om de nu inte har släppt mer än tre?

Gjorde mitt första försök att lösa sudoku idag också när jag var hem och käkade. Mamma gav mig direkt svåraste. I början gick det ganska bra men sen när man nästan fyllit i hela så börjar det bli svårt som fan, man får liksom flytta om allt igen hur många gånger som helst, och till slut vill man bara slå sönder nåt. Fuckin' mission impossible. Ska göra ett nytt och tappert försök nån annan dag.

Japan sprider sig till övriga världen, något bra!! Sudoku är bara början, om några år har vi garanterat såna där hi-tech japanska toaletter som standard här i "civiliserade" västvärlden med. Haha, japanerna måste ju ha världens mest civiliserade toastolar. Skulle nog kännas ganska primitivt för en Japan att sitta på en stol utan sitsvärmare, rumpsköljare, spolstyrkereglage, bakgrundsmusik och välkomst- och "tack för att du sket i mig"-hälsningar. Kan väl jämföras med att vi med "vanliga" toalettstolar går på utedass. Tror de har haft hi-tech toastolar i Japan i flera år nu. Hur jävla efter är vi egentligen? Och det är inte bara toastolarna. De har magnettåg som gör 500km/h friktionsfritt också, och så läste jag att de utvecklar nåt flygplan som ska ersätta concorden. Allt händer i Japan. Japan is the shit.


Konnichiwa! Watashi wa poopu-chan desu.


Hi-tech

Father, I need to confess. Nu har jag också börjat kolla på O.C. Kollade just tre första avsnitten och nu är man ju mer eller mindre fast. Jag känner mig mainstream. Till mitt försvar säger jag att alla andra serier jag ville kolla var jävligt svåra att få tag på eller så tog det bara jäääävligt länge. O.C. fick man på nån timme. Men jag ljuger om jag säger att serien inte verkar bra.

Jag skrev btw hela alfapetet på 3.5s idag. Skjut mig nån?

Nååå nu ska jag sleepa. Ha det.

Viperine - Obsession
System of a down - Question!
Johnny Cash - One
Asian kung-fu generation - furashubakku (flashback)

Eyes love you

Tänkte skriva bloggen för en halvtimme sen egentligen, men Chrille skickade en sida till mig (http://www.daven.se/onlinespel/alfabetet/) där man ska skriva alfapetet så snabbt som möjligt. Något beroendeframkallande. Fast jag blev ganska jävla krutig tillslut; skrev hela alfapetet på 3.53s som snabbast, sen lade jag ner. Känns som att jag skriver värsta snabbt hela tiden nu. Sjukt.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Eller ja, nog har det väl hänt lite iaf. Jag har varit och käkat julmiddag med statoilfolket och efter det har jag varit här på station med det andra folket och kollat på tomterock; en massa band som spelar. Missade dock No Armor pga. julmiddagen, det var småsynd. Jarno och Janne skulle ut på krogen sen senare efter julmiddagen, men jag dissade för att hänga här på station. Vettefan om det var värt, men jag kände mig inte så sugen på alkohol då ändå, och jag hade ändå säkert bränt en femhundring. Ska fan spara pengar nu. Nope, nästa gång det blir krog blir det nog stadt här om en vecka typ.

Jeees, det är inte alls länge tills Macke kommer upp nu. Det är väl egentligen det enda jag ser fram emot nu närmaste tiden. Det och min iPod. Jag fick se kusinen Antte idag också, första gången på ett bra tag. Han såg väl ut som han alltid sett ut, mer eller mindre.

Fixade till lite bland mina bildmappar nyss. Här är en bild från ett par veckor sen kanske. Ska föreställa mig, tyckte det blev ganska coolt med sölig shutterspeed.

21030-8
Mike freezin' his ass off.

Nu ska jag sova. Ha det nice folks.

HIDE - Eyes love you
The Darkness - Dinner Lady Arms
Breaking Benjamin - Skin
Dismember - As I pull the trigger


Kinamat, band camp, hultsfred och iPod nano. FFS!!!

Damn, kinamat is the shit! Tröck just i mig alla rester som blev kvar från tidigare idag då vi beställde kinamat. Var inte så hungrig då så käkade bara halva min portion och sen tog jag med resten + de andras rester hit till station och käkade alltså allt nyss. Det gick ner jävligt lätt. Nu slipper jag säkert vakna av att jag är hungrig som en sån där mördargris från snatch.

Hade tandläkare idag också och det tog ju ca 30 sek som vanligt. Värdelöst. Nåja, jag har iaf prima tänder enligt tandläkaren så jag ska inte klaga. Har faktiskt inte haft ett enda hål i hela mitt liv, höhö. Ännu att man käkat godis dag ut och dag in när man var liten. Gnällde alltid efter pengar från farsan så man kunde springa till ICA Jouren, som det hette på den gamla goda tiden, och köpa godis tillsammans med Jouni eller Macke eller nån. Saknar de dagarna, livet var så lätt då. Man behövde inte oroa sig för nåt. Man bara sprang runt, käkade godis, spelade tv-spel och var glad. I could use som weed, man.


American Pie: Band Camp

Kollade förresten en jävligt bra film tidigare idag, "American Pie: Band camp". Den var ganska rolig. Fick en hel del sköna skratt, sen var en Breaking Benjamin-låt med i soundtracket också: "Forget it". No big deal, men det var roligt att höra ändå. Filmen får fyra M (...som i Mikael), av fem möjliga, alltså: MMMM. Ska börja betygsätta alla filmer jag kollar, för alla varelsers välbefinnande. Visst är jag snäll?

På tal om att vara snäll. Kollade hultsfreds hemsida idag för att checka om några band blivit presenterade ännu. Inga band hade blivit presenterade, men jag såg dock att man kan få första biljetten till hultsfred i julklapp om man skriver till "tomten" hur snäll man har varit. Roligaste svaret vinner. Skulle ju inte vara helt fel med lite free tickets? Jag som är så snäll. For real. Vet inte ens om det blir hultsfred ännu men om det blir lika bra band som det var i år så hell yeah. Jag skulle döda för att få se System of a down. Inte så stor chans att de kommer två år i rad men det kommer säkert nåt annat bra.

Justja, jag beställde min IPOD NANO idag. Dock bara 2gb för 4gb var slut typ överallt, iaf på de billigaste ställena och det var bara där jag kollade. Årets julklapp eller årets julklapp? Hur som helst så fick jag beställa en 2gb från applestore. Men vafan, att gå från 256mb (som jag har nu) till 2000mb lär ju bli jävligt nice. Oh, jag tog den svarta modellen, något fin den såg ut. Jag ska vänta på dig kära iPod!! Just nu ligger du säkert i en liten låda i en stor, mörk lagerlokal nånstans där nere i södra sverige, men snart kommer du hem till mig och då jävlar... you and me against the world!!! Vi kommer att vara tillsammans 24/7. Nothing, and with nothing I mean NOTHING, will be able to tear us apart. For real. Most likely.

Nej, nu sova. Oyasumi nasai losers :)

The Who - I need you
Johnny Cash - One


not for me, uh-uh

Aaaah!! My head hurts. Jag har inte huvudvärk så ofta men när jag väl har det... ja, då hatar jag det. Sitter och dunkar Dismember i mina fina lurar nu, och man glömmer liksom bort huvudvärken. Lyssna på "Dismember - Tragedy of the faithful", det är så dödsmetal ska låta. Jag är väl nu inte nån större dödsmetallare, lyssnar inte alls mycket på döds/blackmetal men Dismember lirar i en klass för sig. Idag var det stockholmsdöds som var the shit.


Dismember

Imorn ska jag fan i mig komma ihåg tandläkarfanskapet. Hade tid förrförra fredagen men då glömde jag bort, eller så försov jag mig. Antagligen båda. Kvart över ett, kvart över ett, kvart över ett, kvart över ett. Dagens mantra; min tandläkartid. Fast nu när jag tänker efter så blir jag förvirrad. Var det kvart över ett eller kvart över två? Jävla skit, måste ringa och höra med mamma imorn. De ringde nämligen till henne med min tid. Förra gången ringde de till mig. De lär sig tydligen av sina misstag. Eller vafan, misstag och misstag, de ska inte klaga; de får ju 150 spänn för att inte ha gjort ett skit, förutom att gå ut i väntrummet och säga "Mikael Juntti", utan att få nåt svar. 150 spänn?! Motherfuc...

Jag kom att tänka på den där filmen nu när jag hakade upp mig på tandläkare. Jag har inte sett "the dentist". Kanske borde se den om man får tillfälle nångång. Den kan ju vara riktigt skit till och med. Höhö.


Now that's metal. Respect.

Annars har det inte gjorts så mycket idag. Jag ställde mobilen på väckning till 10, men somnade om ganska snabbt och var uppe runt halv 3 nångång. Det är skönt att sova, damn it. Imorn ska jag vara duktig och fixa lite grejs som behöver fixas. Jag har inte köpt en enda julklapp ännu. Go me. Jag låter mamma och syster köpa så hoppar jag bara in med pengar. Bekvämt. På tal om julklappar; jag måste ju beställa min iPod imorn damn it!!! Vafan ska jag gravera in?! Det var ju idag jag skulle bestämma mig för nåt. HELEVETE. Jag glömmer alltid bort, och imorn måste den beställas för att den ska hinna fram till jul. Det blir väl Nietzsches "Without music, life would be a mistake". Vi säger så. Imorn är det torsdag, sjukt hur snabbt dagarna går. Jag fattar inte.

Har lyssnat lite mer på nya The Darkness-skivan nu. It just keeps gettin' better.

Dismember - Tragedy of the faithful
The Darkness - Is it just me


The clock ticks on

Såja, äntligen hemma efter en ganska bra dag på jobbet. Tiden gick rekordsnabbt idag, kanske för att man hade en massa tankar i huvet angående div. grejer hela kvällen. Smått bra.

Har inte hunnit med så mycket annat idag. Det jag dock har hunnit med är att mixa om vår gamla hit "Love or a lie" (gamla versionen finns att slita på http://www.darknessfalls.tk). Har tänkt göra det hur länge som helst så nu tog jag tag i saken. Fixade fräscha trummor, justerade ljudnivåer/eq och lade till div. effekter. Ska fixa bättre imorn dock. Macke sjunger jävligt nice i "Love or a lie", och vi spelade in sången på typ 1-2 timmar kanske (man fick alltid stressa i Kalix). Han låter mycket bättre än på hela demon tycker jag, och demon är nyare. Hela jävla demon borde mixas om och nu när man lärt sig lite bättre så skulle jag kunna få den att låta dubbelt så bra om jag hade alla ljudfiler, men de ligger på datorn i kalix. Fan.

När Macke kommer upp hit till Happis så ska vi ev. dra till Kalix och spela in sång till mina senaste mästerverk. Macke måste bara fixa så vi får låna studion en dag. Han känner ju alla lärare och allt så det borde väl inte vara nå problem tycker man. Annars hörde jag av Payre att de har byggt nån studio nånstans som man kan låna, och så har ju Antti nyckel till t-skolans studio som man säkert kunde spela in sång i. Inga höjdargrejer där men det duger. Jag vill få sång till mina låtar nu. I'm excited. Tror det kan bli riktigt jävla fett. Har höga förhoppningar på mitt nya material.

Alltså fan vad jag hatar när man känner att man ska nysa och det är på väg hela tiden och man bara väntar på att nysningen ska komma som en jävla befrielse, och just när man tror att den ska komma så dör den. #%")%!!/&?)z!!

21030-7
M som i Mikael by Mikael.

Jag tänkte förresten kolla "American pie: Band camp" nu efter jobbet men den glömde jag ta med mig när jag stängde så det sket sig. Det är lika att sova. Ska bara käka nåt för jag svälter och dör inom en timme annars. Det kanske är lika. Very well, have a nice life people.

Over and out.

Blackmore's Night - Wish you were here
Black Label Society - Just killin' time

Without music, life would be a mistake.

Kollade just "The Interpretor", den var ganska bra. Eller just och just, typ nån timme sen. Har suttit och kollat på en massa musikcitat senaste timmen. Why? Jo, jag får liksom en iPod nano i julklapp (det enda jag ville ha), och om man beställer från Apple Store så får man gravera in nåt på baksidan av den, utan extra kostnad. Jag hittade en sida med så häääääär mycket citat. Man får dock bara ha 23 + 23 tecken (två rader) med mellanslag inräknat. Här är några bra citat:

Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent.
Victor Hugo

 After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
Aldous Huxley

 Music is love in search of a word.
Sidney Lanier

If a composer could say what he had to say in words he would not bother trying to say it in music.
Gustav Mahler

Without music, life would be a mistake.
Friedrich Nietzsche

 In music the passions enjoy themselves.
Friedrich Nietzsche

Music is moonlight in the gloomy night of life.
Jean Paul Richter

Music is the shorthand of emotion.
Leo Tolstoy


Music. It's all creativity right here, right now.
Billy Higgins

 Music is the medicine of the mind.
John A. Logan

Music is the soundtrack of your life.
Dick Clark

 Music washes away from the soul the dust of everyday life.
Berthold Auerbach

 Who hears music feels his solitude peopled at once.
Robert Browning

 Music is well said to be the speech of angels.
Thomas Carlyle


...bara för att nämna några. Den som vill ha mer kan kolla
HÄR


Det lutar dock mot Nietsches "Without music, life would be a mistake". Det passade jävligt fint ("life would be a mistake" är exakt 23 tecken) och jag gillar själva citatet också of curse. Har läst lite om Nietsche, och det känns mer rätt med ett citat från en dude man vet vem är. Nåja, det är första den 15e som man måste beställa för att den ska komma fram till julafton, alttså har jag hela onsdag på mig att bestämma mig för nåt, hihi. Jag jobbar kväll imorn och innan det lär jag sova.

Annars har det inte hänt så mycket. Det händer aldrig så mycket. Dagarna flyter bara förbi och det kunde lika gärna varit 13e oktober igår eller nåt. Så känns det. Allt känns så meningslöst ibland. Det där citatet känns bara bättre och bättre nu. Tur att man har musiken.

Ain't it fun?

Godnatt.

Guns n roses - Aint it fun
Green Day - Extraordinary Girl
Johnny Cash - I won't back down
Johnny Cash - One
HIM - Killing loneliness

Reloaded

Då var helgen över. Det har inte hänt nåt speciellt... har jobbat och tagit det lugnt nu när man varit småsjuk. Tror dock jag är ganska återställd nu.

Idag har jag skrivit/spelat in musik större delen av dagen med några mellanrum. Jag kom på värsta riffet på guran, men sen spelade jag det på synthen istället och det lät ganska bra med rätt pianoljud. Sen började jag spela in skiten och nu har jag ytterliggare en låt färdig. Det är smått sjukt faktiskt. Jag har skrivit tre låtar som jag är jävligt nöjda med på bara några veckor. Damn, I'm on fire. Måste dock spela in bättre för det är lite otajt här och där, men själva materialet är ju färdigt iaf. Jag känner mig jävligt kreativ just nu, får typ nya idéer hela tiden. Det räcker med bara en liten melodi eller nåt och sen byggs resten upp i huvet på mig automatiskt. Förut kändes det som att man fick kämpa som satan för att få ner nåt vettigt men nu flyter det liksom bara på helt naturligt. I like it.

Det är mindre än en månad kvar tills Macke kommer upp och hälsar på nu. Det blir nog roligt. Har inte sett honom på några månader nu. Sen när jag flyttar härifrån ner till södra Sverige för att plugga eller vad jag nu ska göra så hinner man säkert träffas mer, om han bor kvar där nere då dvs.

En annan grej som jag ser fram emot med att flytta söderut skulle vara att starta ett band. Var skitlänge sen jag spelade i band liksom, och nu har jag så mycket material som jag vill spela för folk. Jag ska öva mer på akustiska och sången så kanske man vågar spela för folk nångång.

Det skulle vara coolt att dra ut i världen och tågluffa med gitarren och försörja sig som gatumusiker. Inte så glamoröst kanske men fan vad coolt. När jag var i Belgien i somras så såg jag två gatumusiker i Antwerpen, de hade typ ett piano och en tvättbräda eller nåt. Sen spelade dom värsta cool musik och det stod hur mycket folk som helst och kollade på. Jävligt nice underhållning, jag diggade som satan. Tror jag har nå filmsnuttar inspelade därifrån, ska slänga upp imorn om jag hittar.

Ah, jag hittade en bild iaf nu när jag letade lite:

21030-6
Respect

Nope, nu ska jag sova så jag orkar fortsätta leva imorn. Later.

Johnny Cash - One


Mission friends: accomplished

Lyssna på Apocalyptica för fan! Jag måste nästan säga att Finland har fan så mycket bättre band än Sverige, iaf enligt min smak. Don't get me wrong. Sverige har många jävligt bra band, men Finland har helt enkelt bättre band. Jag gillar i allmänhet finsk metal mer än svensk, och så har det nog varit ganska länge. Hur som helst, har lyssnat på Apocalyptica ganska mycket idag. Det är sångaren från The Rasmus som sjunger. Fast de flesta låtarna på plattan som jag lyssnat på (s/t) är instrumentala, till större delen åtminstonne. Metal med vackra fiol- och celloslingor. Det är vackert.


Vännerna

Kollade btw just färdigt Vänner säsong 10, och därmed hela serien. Det vattnades i ögonen när Rachel sa "I got off the plane", där hos Ross. Jag var inte långt ifrån att fälla en tår, men macho som man är så torkade man ögonen innan det hann inträffa. Det var den serien. Jag har kollat alla vänner-avsnitt senaste månaderna, förutom två avsnitt som fattades från säsong 9. Många skratt har man fått. Jag tror inte jag har skrattat lika mycket till nån annan serie, eventuellt Fresh Prince, fast det var några år sen man kollade Prince senast. Fresh Prince är dock mest HAHAHA medan vänner är lite till. Det är lite drama och sånt i vänner också, fast bara lite. Jag kollade "friends - the bloopers" för nån dag sen också, det var bland det roligaste. Nånsin.


Fresh Prince

Snart kanske det blir att beställa biljetterna till sweden rock också. Nicke verkar ganska säker på att han ska dit, jag är säker och Macke var säker sist vi snackade med varann om det. De har ju avslöjat typ 20 band som kommer att spela, och jag kan erkänna att det inte var nå direkta favoriter men det är ju 40 bands to go ännu så. Nog kommer det säkert ännu en massa fina band. De brukar spara det bästa till sist också.

Nu ska jag sooooova. Have a nice night.

Apocalyptica - Distraction
HIM - Killing loneliness
Stone Sour - Botherso grim so true so real

Var nyss hem till marielund för att få lite käk. Passade på att gräva bland syrrans gamla cd-skivor och jag hittade bl.a. HIMs första singel, en U2 singel (sweetest thing), en Bob Marley singel och sen nån Eric Clapton skiva. Alltid roligt med gratis skivor. Sen fick jag höra av Nicke att vi har lite fina LP-skivor att hämta ut på maxi. Jag mins inte ens vad det var jag köpte, tror iaf det var nå Mötley Crue och sen nån Rainbow. Snart har jag över 100 LP-skivor, tror jag ligger runt 90 st nu. Det ni. Jag lyssnar inte på mina LP-skivor så mycket som jag lyssnar på andra format, men det är nåt speciellt med att bara ha en massa gamla skivor som är från sin tid, då när musiken som är inristade på dem var alldeles fräsch och ny för världen. Det är historia, retro och sweet.

Såg ganska nyss på en lapp att jag hade skrivit "tandläkare 11:45, fredag 9/12". Jag är ganska bra på att missa tandläkaren, det är inte första gången. Damn, nu får jag betala 150 spänn för ingenting. Life is a motherfuckah. Fick dock nyss ett mail från cdon om att jag fått återbäring. Handlade för 1000kr nångång och nu fick jag alltså en rabattkod på hundra spänn. Det var väl sweet, jag visste inte ens att man skulle få återbäring då när jag beställde.

Har förresten varit duktig idag och städat mitt rum och bytt sängkläder för första gången på jag vet inte hur länge. Det var dags iaf.


The duskfall - Shoot it in
Deathstars - Motherzone
The eagles - Hotel California


Bilder

Testar uppladdningsfunktionen på webblogg och slänger upp lite bilder från förra helgen.

21030-4
Jani

21030-3
Jarno

21030-2
Sofia

21030-1
Dudes

A tout le monde

Don't remember where I was
I realized life was a game
The more seriously I took things
The harder the rules became
I had no idea what it'd cost
My life passed before my eyes
I found out how little I accomplished
All my plans denied

So as you read this know my friends
I'd love to stay with you all
Please smile when you think of me
My body's gone that's all

A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free

If my heart was still alive
I know it would surely break
And my memories left with you
There's nothing more to say
Moving on is a simple thing
What it leaves behind is hard
You know the sleeping feel no more pain
And the living all are scarred
 
A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free

So as you read, know my friends
I'd love to stay with you all
Please smile, smile when you think about me
My body's gone that's all

A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free

Megadeth - A tout le monde

 


En av världens finaste låtar. Sorglig men ändå så vacker. Det är lustigt det där med text och musik. I rätt kombination mellan dem så berörs man verkligen, det liksom bara sliter tag i en. Beautiful.

För er som inte kan franska:
A tout le monde, a tout mes amis. Je vous aime, je dois partit.
To all the world, to all my friends. I love you, I have to leave.


R.I.P. Dimebag Darrel

Idag lyssnas det på Pantera. Det är ett år sedan Dimebag lämnade oss nu.

Rest in peace Dime. We love you.


,
Dimebag Darrel


21030-5
R.I.P.someone here's my voice

Min hals har börjat skuma nu, tror jag har fått nån förkylning eller nåt. Jag blir nästan aldrig sjuk men typ varannat år så blir jag sjuk som satan, oftast nångång under vintern. Minns i tvåan på gymnasiet när jag fick stanna hemma i nästan två veckor för att jag hade feta febern, och när man skulle sova så vaknade man mitt i natten av att man frös som satan fastän man var svettig som en gris. Ännu att man darrade som en alkoholiserad tvättmaskin.

Jag var inte och tränade idag för de 3-4 gånger jag gjort det tidigare då jag känt mig det minsta lilla sjuk så har jag bara blivit sjukare. Jag tänkte börja se sambandet nu och ta lite lärdom av misstagen, för en gångs skull. Man tänker alltid att  "äh, det är nog ingen fara", men nu har jag satan blivit motbevisad så många gånger så jag skulle hänga mig om jag begick samma misstag igen.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jobbade bort större delen av dagen och sedan har jag sovit, käkat, och kollat på tv resten av tiden. Jag kollade CSI i marielund, det var repris på femman. CSI borde vara standrad i nk- och kemikurserna på gymnasiet. Skulle jag få bestämma så skulle alla kolla på CSI. Man lär sig faktiskt, for real. Skulle jag komma till en brottsplats med lite lik så skulle jag nog fan kunna lista ut en hel del om vad som skulle kunna hänt, dödsorsak och en massa sånt. Endast för att jag kollat på CSI. It's the shit.


CSI New York

Nice att vara ledig ett par dagar så får man ägna lite tid åt den stora passionen här i livet: musiken. Jag lyssnade nyss på lita gamla klipp som jag spelat in med synthen typ dagen efter att jag fick den. Hur som helst så hittade jag lita pianoslingor som jag bara improviserat (fan, jag kan ju knappt spela instrumentet), och så fick jag fet inspiration så imorn ska jag kolla om det går att smälla ihop nåt fint.

Nu ska jag sova. Oyasumi nasai.

Megadeth - Promises
Megadeth - Losing my senses


The most beautiful black beauty

Såja, då har man hunnit vara och träna, fixa käk samt kolla en halv säsong vänner. Snart har jag kollat alla säsonger. Jag tycker de tidiga säsongerna är lite bättre än de senaste, men allt som allt så är hela serien guld. När jag kollat färdigt vänner så ska jag kolla C.S.I. En annan serie som jag vill kolla är "Ed". Jag var helt inne i den när den gick på femman först. Den är så där vardaglig men ändå så jävla bra.

På lördag när vi var hos syrran på inflyttningsfest så kände Sofia, syrrans kompis, först inte igen mig. Först kollade hon på mig lite konstigt, typ "vem är du"? Så sa syrran typ "ah, brorsan" och hon bara "Jahaaa, jag kände inte igen dig. Vad annorlunda du har blivit. Fan vad snygg du är!" och jag "Eh? Hum, thanks. Det samma."

Lite jag kan reta syrran med det där så fort nåt med utseende kommer upp. Ojoj, det kommer jag leva länge på. Syrran som ännu alltid predikar över hur överlägsen smak Sofia har. Hehe, life is sweet.

Idag har det lyssnats för fullt på "Tool" som Sofia rekommenderade på lördag. Hon sa att jag skulle lyssna på dem om jag gillar HIM. Jag älskar HIM. "Tool" var typ hennes favoritband och efter att ha lyssnat i några timmar kan man ju lätt konstatera att de är rätt jävla bra, fast inte lika bra som HIM. Eller kanske. Eller inte. Kanske... Nä. Men jävligt bra.


Tool

Såja, nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag sova. Fan klockan är nästan 2 och jag ska kämpa mig upp till 9. Börjar jobba 10 damn it. Lite jag känner mig duktig när jag jobbat 7 timmar tre dagar i rad nu. Det blir sweet när lönen crashar in på kontot, för det har gått pengar som satan senaste månaden. Helt sjukt, mitt konto är nästan tomt.

Jag tror jag är kär... kär i den här fina gitarren som jag hittade på gmf-planket:


Gibson Les Paul Standard '93

Ah, such a black beauty. Det är precis en sån jag velat ha hur länge som helst. Har mickar färdigt till den och allt, ett Zakk Wylde-set är det. Något nice när jag väl köper en. Skulle killen som sålde den släppt den pyttelite billigare så hade den varit här nu i veckan. Vet inte om det är bra eller dåligt, haha.

Nej nu duscha sen sova. Later!

Tool - Aenema
Tool - Disposition
Hellfueled - Girls Girls
Hellfueled - Born to Rock


Body cakes, anybody?

Ah, äntligen hemma efter en hård dag på jobbet. Synd att man inte har en kvinna som väntar med käket och allt det där när man kommer hem. Nej, jag bara skojar ;) Jag är för jämställdhet mellan könen. For real.

Internet dog här på station igår så det blev inte att skriva blogg då. Det kändes lite skumt, man har som blivit van att skriva varje dag nu. Jag var lite kreativ istället och var ut och tog lite bilder. Damn, det har börjat bli ganska kallt nu. Man förfryser fan fingrarna hela tiden. Ingen höjdare.

Nu ska jag kolla lite vänner och sen ska jag iväg och bränna kalorier på nautlius.

Btw, finns det nåt vidrigare än kroppkakor?HIM - Right here in my arms


sömnmatte A 0,3p

Kom ganska nyligen hem från jobbet. Något slitet att stå där i 7 timmar, fast man blir van när man gjort det några gånger i rad så där. Men nu var det iaf slitet, huh. Imorn jobbar jag 10-18 vilket också är slitet. Hela dagen går åt. När man gick skola så gick man upp 7 på morgonen och sen gick man och lade sig typ 1 på natten, alltså var man vaken i 18 timmar.

Nu när jag inte jobbar så är jag vaken 12 timmar kanske, och sen sover jag 12 timmar. Tre av mina 12-timmarsdagar motsvarar alltså två av mina 18-timmarsdagar. Tänk om jag skulle använda mig av de där 6 timmarna varje dag och göra nåt vettigt? 6/24 x 365 blir 91,25 dygn. Tänk nu, 91 dygn på varje år då jag inte skulle behöva sova, utan jag skulle kunna vara vaken istället och lägga ner tid på nåt annat. 6 timmar är ju ännu rekommenderad sömn (6-10h anses normalt). 91 dygn, det måste ju nästan motsvara en utbildning eller nåt. En vanlig mattekurs är ju på 100h (100p) = 4,67 dygn. På ett år skulle jag alltså kunna använda mina 91 dygn (som jag nu sover bort) till att t.ex. läsa 20 stycken 100p-kurser på gymnasiet. Damn, det är ju 2000 poäng ffs, inte speciellt långt ifrån 2500 poäng vilket är kravet för vad man ska ha läst på 3 år på gymnasiet! Iofs så är det ju bara lektionstiden som är 2500 timmar, sen så tillkommer ju all tid man pluggar hemma också. Men ändå, jag skulle säkert kunna använda de där 6 timmarna jag sover bort varje dag till att bli ruggig på att sjunga, bli ruggig på piano, lära mig japanska, lära mig allt om flash, plus lite till säkert, på ett år. Fast det kräver ju disciplin och energi förstås. Men det får ju en att fundera ändå.


Fan, orka. Sova is the shit!

Om vi säger att två personer lever tills de blir 80 år. Den ena (mr A) har hela livet sovit 12h (som jag gör nu, för det mesta) och den andra (mr B) 6h varje dag. Då skulle mr B ha varit vaken 6h x 365 dygn x 80 år = 175200 timmar längre än mr A under sina 80 år här på jorden. Det krävs inte nå geni för att förstå att 175200 timmar är ganska länge. 19,63 år faktiskt. Fatta. 19,63 år. Man hinner nog göra en ganska jävla massa på den tiden. Mr A missar 19,63 år av sitt vakna liv jämfört med Mr B. Vi har ju bara ett liv; en chans här på jorden, och ändå sover vi (jag och många andra iaf) bort närmare 20 år mer än nödvändigt av det. Vad säger det om livet? Crap or crap? Eller kanske om personen som väljer att sova bort en stor del av det, när personen istället kan sova 6-8h istället för 12h, då det är rekommenderat och yada yada crap. Jag tycker iaf inte livet är skit eller nåt så att det är lika "att sova för att det är så jävla skönt att sova", men man kanske borde fråga sig om det är så nice att sova så det är värt att slå sönder rulatorn sen när man är 80 och inser att man kunde ha gjort så mycket annat med den där tiden som man sov bort. Nåja, det är kanske lite överdrivet att säga att man sover 12h varje dag men iaf när jag inte har skola eller jobb eller nåt annat som jag måste vakna till, då sover jag lätt 12h.


zzzz

Nu kanske det inte spelar nån roll så eller så mycket, men sen när man är 80 år och kommer på att man sovit bort 19,63 jävla år av sitt liv, då man hade kunnat vara vaken och leva istället, då kansek det spelar roll. Sen frågar man sig "varför gjorde jag inte det och det och det?". Det kanske inte fanns tid? Eller så fanns det tid som fan men man valde att sova då istället. Då flyger rulatorn ut genom fönstret. Damn, jag är nyligen fyllda 19 år och kanske 70% av den tiden är vaken tid (jag har inte alltid sovit så mycket som jag göra nu) vilket skulle bli ungefär 13 år vaken tid, resterande år har jag ju sovit förstås. Det kansek är lika att satsa på att vara vaken nu när man är ung och sägs ha en massa möjligheter, och sen sova när man är 80 istället. Då har man ändå inget bättre för sig. No sex, drugs or rock n roll. I mitt fall är det ju självklart inte sant, jag ska vara metal tills jag dör. När jag är 80 står jag längst fram på maiden och röjer som satan. Eller vänta, maiden kanske är döda då. Nåja, nåt hittar jag säkert på då.

Sen kan man ju vända på pankakan och argumentera för att man ska sova som Mr A istället för Mr B. Eftersom mr A har mindre vaken tid så kanske han uppskattar den mer än mr B? Den kanske får högre kvalité eller nåt, och då kanske hans liv kommer att kännas mer meningsfullt än mr As? Och det är ju inte som att alla använder sin vakna tid till att verkligen få nåt gjort eller så, så varför inte sova när man inte har nåt att göra och vara vaken när man har nåt att göra? Eftersom Mr A har mindre tid varje dag att packa in en massa aktiviteter på så kanske hans liv kommer att kännas meningsfullare än mr B. Men det är bara förutsatt att mr B inte har tillräckligt att göra på sina 18h vaken tid per dag. Jag kan då komma på en massa som jag skulle kunna använda de där extra 6 timmarna till, fast sen krävs ju disciplin och energi också för att verkligen alltid göra de sakerna. Det kanske inte är så hälsosamt med sådana mängder av disciplin och energiförbrukning så det kanske slutar med att man dör i förtid hur som helst, eller att man åldras snabbare?

Japp, det är nog många faktorer som spelar in men erkänn att det är intressanta tankar.

Kanske borde skriva lite om vad som hänt under helgen, syrran hade ju inflyttningsfest och allt. Något bakis man var imorse, tur att det gick över tills man skulle och jobba iaf. Nåja, skriver mer om det imorn typ.

Nu ska jag göra som grabbarna här nedanför och, just det, SOVA.

Stort grattis till den som läste allt. You're the shit.


How cute.


The Who - I need you
Megadeth - I thought I knew it all
Hellfueled - Can't get enoughtoo drunk

i think i got a little bit too drunk today. time to sleep baby. good night.

Bebisar på tork

Idag har det inte hänt så mycket och jag tänker inte heller skriva så mycket för jag ska upp till 12 imorn och jobba. Det känns påfrestande.

Fick en fin räkning på bilens försäkring idag. 1436 spänn. Det sved. Ett litet plus var att jag fick mina j-rock skivor som jag köpte på helgon idag, småkul. Jag tror jag har sträckt armen eller nåt när jag tränade idag för den är helt cp nu. Det gör ont när jag vrider på den. Fan vilken kvinna jag är, inte ens armarna håller.

Imorn har syrran inflyttningsfest så då blir det att fara dit och umgås och dricka. Sen blir det krogen tror jag. Det blir säkert roligt. Nu känns det inte alls så länge tills Macke kommer upp. Känns som att det var år och dar sen jag träffade honom. I miss you man. Fan vi ska ha roligt.

Bastade idag. Still a hit. Agnes vann idol. Bra. Jag hatar juryn i idol. Ge mig. Shotgun. Brains on the wall. Jag skriver som silverfisken.

Godnatt.


Youthanasia

Idag har det förresten lyssnats mycket på gamla hederliga Megadeth. "Youthanasia" är bland de bästa plattorna. Lyssna lyssna lyssna lyssna. Here comes the reckoning day!

Megadeth - Reckoning Day
Megadeth - A tout le monde
Megadeth - Family TreeMötley Crue is the shit

And the label said take two for pain
So now i medicate my brain
And the conflict rubs against my grain
But i cannot flush it down the drain
We are so hopeless
We are hopelessly in love

She breaks my will
She's my bitter pill
Addicted to her
Can't fight off the chill
She blurs my world
She's my bitter pill
We creep the night
Just to taste the thrill
Hopelessly in love

She's the kind of love drives a man insane
She sticks her poison right in my vein
Spinning around
Over and upside down in love

She breaks my will
She's my bitter pill
Addicted to her
Can't fight off this chill
She blurs my world
She's my bitter pill
We creap the night
Just to taste the thrill

Hopelessly in love
In love, in love, in love

She breaks my will
She's my bitter pill
She's blurs my world
She's my bitter pill Yeahe
We creap the night
Just to taste the thrill
Addicted to her
She's my bitter pill Yeahe
My bitter pill YeahMötley Crue - Bitter Pill

Bad ass guitar playing motherfucker

Jes, idag kom mina skivor som jag köpta på helgon, System of a down - steal this album, och Nirvana - best of. Småfint, mitt feta cd-ställ börjar se fullt ut nu. Var hem till marielund och käkade tidigare idag, första gången på typ en vecka. Föräldrarna har varit utomlands så man har fått fixa käket själv. De hade köpt en massa godis och sen en deo till mig. Jag får alltid samma. Har en fin rad av deoflaskor i badrumsskåpet nu. Tycker de att jag stinker eller nåt?

Jag har käkat så mycket gott och blandat och toblerone nu så det känns som att jag ska spy eller nåt. Nåja, jag käkar nästan aldrig godis nuförtiden så ibland måste man unna sig lite. Bastade också idag, det var jävligt skönt. När man flyttade hemifrån så har det inte blivit så mycket bastu. Det är jävligt fint att basta med en kall öl. As a matter of fact så smakar öl fan i mig bäst i bastun.

Efter allt bastande så fastnade jag framför tv:n, som vanligt. Jag kollade "Exit wounds" med världens kanske mest bad ass actionskådis (?), Steven Seagal. Damn, måste köpa lite Seagal-filmer också. Riktig jävla amerikansk action. Jag googlade efter lite bilder på honom så konstaterade jag snabbt att han är aktiv musiker också. Något coolt att världens mest bad ass-skådis spelar gura också. He knows his shit, man. Jag ska bli som Steven Seagal när jag blir stor!!


Bad ass.

Jag har inte hunnit bränna ner all skit som skulle brännas ner idag (och nej jag är inte pyroman, jag snackar dvd), men tänkte att jag ska bränna lite nu, bättre sent än aldrig. Är ändå ledig imorn och jag är inte det minsta trött, har inte ens varit vaken 12h ännu. Jag måste börja virda dygnet åt rätt håll nu snart, för annars är det snart helt upp och ner.

Tog förresten lite bilder idag till ett "foto i timmen"-grejen. Ska föra över på datorn imorn och sen kanske jag gör en ny bildkategori på hemsidan där jag har ett "foto i timmen"-bilder. Ska fixa om hela foto-sidan på hemsidan hur som helst. Ser förjävligt ut nu.

Station ser förresten jävligt fint ut på vintern med all snö och alla lampor som lyser upp så där lagomt mysigt. Ska ta lite bilder med stativ nu för när man tar med sölig shutter-speed utan stativ så blir det automatiskt inte så fint. Fast ibland kan det bli riktiga konstverk, då är det sweet!

Nope, nu ska jag fire it up. LATER!!

Johnny Cash - I won't back down
Black Label Society - Fire it up
Black Label Society - Say what you will
Blind Guardian - Bright Eyes


Rude awakening

Vilken rude awakening det blev idag. Jag trodde att jag skulle jobba kvällen 17-24 men nej, jag skulle tydligen jobba 10-18 istället. Alltid lika kul när man inte har uppdaterade versionen av schemat. Hur som helst så ringde mobilen strax efter 10 och jag var tvungen att kämpa mig upp och ta mig till jobbet. Jag fick inte ens 8h sömn, sniff. Life is cruel. Jag hatar att stressa. Och jag hatar att jobba när det enda man kan tänka på är att få sluta och fara hem och sova. Tiden går så hääääääääär sakta då också. Jag somnade i fåtöljen här framför datan svinigt fort när jag kom hem sen. Vaknade efter ett par timmar och for sen och tränade. My legs hurt. Ge mig massage?


Rude Awakening

Sitter och lyssnar på "Blind Guardian - The bard's song" nu, den är något fin. Jag älskar sagan om ringen-trilogin och det finns väl inget band som baserat sina låtar lika mycket på sagan om ringen som Blind Guardian? De har ju till och med en låt som heter just "Lord of the rings." Har lekt lite med tanken att de kanske skulle kunna ta sig till Sweden Rock nästa sommar, och så skulle man få sjunga The Bard's song efter Hansi. En grej man måste göra innan man dör, lätt. Woooosh!! Jag kom just på att jag har en massa fina akustiska Blind Guardian-låtar att lära mig! I'll get in to that tomorrow. Yeah baby yeah.


Blind Guardian

Min hårddisk är så jävla proppad nu så att det har ploppat upp meddelanden om att "diskutrymmet nästan är slut" i flera dagar, kanske veckor, nu. Imorn ska det brännas ner som satans på dvd. I shall tame the beast. Mark my words. Muahahahaha. Ibland har det hänt att den har slocknat, bara så där. Tror det är för att jag har för lite utrymme, jefla shiet.

Snart har man kollat färdigt hela vänner-karusellen. Vad ska man börja kolla på sen? Jag fattar inte varför inte alla kan få ha femman. Hur fan ska man överleva på ettan, tvåan och fyran? Det sänker livskvalitén ordentligt. Femman to the people säger jag bara. We can do it together! Believe in the force damn it!

Tänkte kanske testa det där med ett foto i timmen imorn och dokumentera min dag. Inte för att det finns så mycket att dokumentera men ändå. Fast jag vet inte, varför just ett foto i timmen? (skrev btw först "ett timme i fotot", haha) jag tar nog bara helt enkelt en bild när det händer nåt. Blir nog bäst så.

Äh, nu lägger vi ner. Later folks!

Blind Guardian - The bard's song
Black Label Society - Fire it up
Demon Hunter - Not I
Johnny Cash - The mercy seat