Skräddaren säger nej

Gäsp. Vet fan inte vad jag ska skriva. Har inte haft någon motivation alls att skriva blogg den senaste tiden, men ska återigen försöka sparka lite liv i skiten. Vet inte var jag ska börja... hmm. Macke och hans syrra var här i fredags och hälsade på. Vi drack lite öl och spelade pingis på ett ställe. Trevligt.

I söndags gjorde jag ett ljudjobb för Palladium - ett produktionsbolag här i storstan. Det var tre korta reklamfilmer för Hammarby IF. Gratisjobb men ändå kul. Var lite panik i början då en mygga (liten mikrofon) hade bestämt sig för att inte fungera trots att den fungerade utmärkt kvällen innan. Bytte batterier och fem sekunder senare varnade den om låg batterinivå. Skulle haft två myggor men fick köra på en istället. Löste sig ganska bra ändå.

Har fortfarande inte fått något sommarjobb. Ser ganska mörkt ut. Idag fick jag ett nej från elgiganten i Haparanda. Jag trodde jag hade störst chans att få där. Dels för att jag har stenkoll på det mesta inom hemelektronik och även för att jag kan finska som var meriterande för tjänsterna. Som om inte det vore nog så är varuhuschefens fru min kusin. Fattar inte. Varför är det så jävla svårt att få ett jobb?!?! Blir fan deprimerad... tänkte göra en massa plugg idag men har inte fått så mycket gjort. Blev så sjukt omotiverad av jobbskiten. Well well... life goes on. Imorn ska jag försöka få lite skit gjort.

Nu är det american idol, sen sleep.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback