Tandbesiktningsdags

Imorn ska jag till tandläkaren. Första gången på 4 år. Hoppas att jag inte har några hål... skulle vara victory. Är tillbaks i Haparanda igen efter en midsommarhelg i Luleå och Pultviken. Det var trevligt och kul.

Var just och kollade film i form av "Bad Leutenant" hos N. Helt okej men inte något att hänga högst upp i granen direkt. Har även hunnit vara och styrketräna lite för första gången på vad som känns som en smärre evighet. Tror jag måste sätta mig ner och knåpa ihop ett nytt träningsprogram här någon dag. Känner att jag börjar bli less maskinerna, ska köra lite mer fria vikter istället tror jag.

J är i Luleå och jobbar på som en flitig liten myra. Åker runt med sin kamera och smäller ihop rykande nyhetsinslag för 24Norrbotten. Duktigt. Själv är jag ledig för det mesta och försöker att bedriva tiden så gott det går. På fredag och söndag har jag jobb på Statoil i Luleå vilket känns välkommet. Behöver lite action känner jag. Än så länge har sommaren känts som ett gäsp. Och inte är det varmt heller, knappt så att man kan gå ut i tshirt utan att dra på sig en förkylning. Vart fan är värmen? Har typ varit någorlunda varmt två dagar sedan jag kom upp hit. Fail.

Godnatt världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback