Small world!

Oj oj oj. Har det redan gått en evighet sedan mitt förra inlägg? Dags att stretcha fingrarna och dra lite tangentbordstango. I måndags började skolan igen. Tre nya kurser har jag påbörjat: databasteknik, vågrörelselära och mediegestaltning. Kanske inte de roligaste kurserna man läst, men har bestämt mig för att gå in i ambitiösläget och inte missa några föreläsningar, lektioner eller labbar. Vi får se hur länge det håller i sig.

Igår var jag och J på stan en sväng. Vi tog en öl, shoppade lite och avslutade kvällen med middag på en polsk restaurang. Dagens mest otippade måste ha varit när vi gick in på Carlings på söder och det visade sig att ingen mindre Tomasz Swiesciak jobbade där. Jag har följt
hans blogg från och till i säkert 4 år, och han står för en ganska stor del av kommentarerna här på min blogg. Trevlig kille (och bra försäljare)! Kände igen honom på en tatuering och klämde ur mig ett "Så... bloggar du mycket nuförtiden, Swiesciak?" när jag skulle betala. Jag vet inte vem som blev mest förvånad - han eller J. Haha! Hade varit helt stört om jag hade råkat ta fel person. Small world no shit!

Sedan var vi som sagt på polsk restaurang, tror den hette "Piatowska" (med reservation för stavfel). J hade varit där en gång tidigare men för mig var det premiär. Fick vänta galet länge innan maten anlände, men smakade överraskande bra så det var det värt. Tomatsoppa till förrätt och någon slags inbakad korv- och köttkreation till huvudrätt. Annorlunda och helt klart gott. Polska ölen var också god.

Soundtrack of this blog
Kings of leon - Revelry

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback