Det onda som människor gör

...lever vidare och vidare.

Idag har det inte hänt så fruktansvärt spännande saker. Jag och Chris satt på biblioteket några timmar efter skolan och räknade matte. Det gick ganska bra, jag börjar känna mig lite mindre deprimerad inför tentan nu. Det finns hopp! Halleluja! Vi kollade även lite tutorials i After Affects, ett program som man kan skapa coola filmeffekter i. Vi lärde oss bland annat hur man får kroppsdelar att explodera på ett naturtroget sätt, hur man fixar att någon blir påkörd av en bil samt hur man förvandlar någon till en zombie. Jävligt grymt faktiskt. Det känns faktiskt lite lockande det där med specialeffekter. Det verkar vara en hel del som gått min utbildning som glidit in på de banorna. Några gamla medietekniker återfinns till och med i hollywood där de gör specialeffekter för de riktigt stora produktionerna. Jag läste någonstans att det var en svensk medietekniskstudent som bl.a. hade gjort sandmonstret i senaste spider man. Inte så pjåkigt.

Nu har jag och Chris även kommit fram till vad vi ska spela in för minutfilm. Vi ska skicka vårt bidrag till någon minutfilmsfestival här i Sverige. Tänkte att det kunde vara en rolig grej. Jag blev lite pepp. Tror det kan bli ganska bra om man gör det på ett snyggt sätt.

Nu ska jag ta en macka och prata med min precious. Jag avlutar med denna fina låt som Nicke skickade till mig idag. Det är en cover på en gammal Iron Maiden låt. Jag tyckte den var fin.


Kommentarer
Postat av: J

Å, du är så duktig sweet! Amazing.

2009-02-18 @ 11:53:51
Postat av: J

Värsta multimannen ;)

2009-02-18 @ 11:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback