God jul

I norrbottens metropol och hänger hos J. Alltså Luleå. Julen har varit nice. Har käkat kalorier i mängder, mest i form av julmat men även ohälsosamma mängder pepparkakor och annat onyttigt. Känner ett stort begär av att träna järnet inom en snar framtid.

Idag käkade vi sjukt god mat här hos J. Det är nästan alltid rena rama lyxmaten här i och med att Johannas mammas sambo är en skillad livs levande kock (modell norsk). Idag bjöds det på förrätt i form av jätteräkor och musslor i någon slags currysås, följt av varmrätt i form av oxfilérullader i någon slags smördegskostym. Sjukt gott var det i alla fall. Jag åt som om jag aldrig sett mat förut. Mumsfilibabba!

Har även hunnit vara på mellandagsrean, men hittade inte ett skit. Allt vettigt var väl redan taget. Så går det när man går ut på krogen kvällen innan (juldagen), dricker sprit och blir bakis dagen därpå, så att man inte tar sig upp i tid och därav missar rean. Men jag är inte så mycket för den typen av konsumtion anyways. Har däremot funderat på att införskaffa ett stycke spelmaskin som man kan ha på tunnelbanan i stockholm. En sån där nintendo ds kanske.

Har förresten också hunnit spela in en musikvideo till Passion Lane. Har suttit och klippt de senaste dagarna och tror faktiskt att det blir ganska bra. Jag är iaf sjukt nöjd med tanke på att det är min första video. Ser fram emot att spela in fler.

Nu ska jag dricka chailatte som J tillrett. Blir nog fint.

Hejdå. God jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback