Mixning och resedrömmar

Nu är jag så gott som färdig med mixen av Passion Lane's "No Promises". Det blev riktigt bra. Antagligen det bästa jag åstadkommit hittills under min korta ljudteknikerkarriär. Än så länge så har jag lyckats överträffa mig själv för varje mix jag gjort med dem, men jag får en känsla av att detta kommer sätta ribban ganska högt. Tur att jag gillar utmaningar. Att mixa musik är tamejfan bland det roligaste jag vet. Visserligen är det kanske förutsatt att det är musik som är bra och som känns i magen. Jag önskar att jag kunde försörja mig på att enbart mixa musik. Kanske någon gång i framtiden.

Har börjat packa ner lite saker här i lägenheten. Ht ar kollat på lite hyrbilsfirmor och såndär. Synd att man inte är så rik att man bara kan ge någon flyttfirma några tusingar för att hämta skiten från plats A för att sedan släppa av den på plats B. Det ska hur som helst bli skönt att installera sig i storstaden.

Annars känner jag mig ganska less på Sverige. Längtar efter att dra ut och resa och se lite mer intressanta platser. Det finns en vision av att åka iväg i början på 2011 och vara borta i ett halvår. Förhoppningsvis hinner vi med en snäppet kortare resa innan dess, frågan är bara vilken exotisk nation som man ska förgylla med sin närvaro.

Skulle sitta fint med en pad thai och en coconutshake på någon mysig restaurang i Thailand, eller varför inte en kall singha för 10 spänn på någon het strand. Det är snart ett år sedan vi var i Thailand. Tiden går så sjukt snabbt! Skönt med lite bilder så man kan drömma sig tillbaks:


Railey west


Nån strand på kho pangan


Haat yao

Kommentarer
Postat av: J

Aww! Du får inte lägga upp såna bilder. Jag känner ett hysteriskt behov av att resa bort!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback