Man får försöka se det positiva

Jag är less på att flytta, eller snarare hela jävla flyttprocessen och allt vad den innebär. Försökte få tag i en hyrbil för att kunna köra mina saker till Stockholm. Det gick inte. Man var tvungen att ha ett kreditkort för alla normalstora bilar. Dvärgmobilerna gick bra att betala för med ett hederligt kontokort. Vilken diskriminering. När man flyttar så behöver man oftast en drös med flyttlådor. Sådana hade jag planerat att införskaffa på claes ohlsson, men givietvis så hade jag glömt mina pengar hemma så även det sket ju sig såklart. Eftersom jag inte fick tag i någon bil så hörde jag av mig till bussgods. Det skulle kosta x antal hundralappar för att skicka skiten till Stockholm. "Fan vad bra" tänkte jag, tills jag kom på att jag måste transportera lådorna till bussgods på något sätt. Frågade hur det fungerade med upphämtning och fick till svar att de bara plockar upp saker måndagar, onsdagar och fredagar. "Fan vad bra" tänkte jag återigen, då kan de ju plocka upp grejern imorn, alltså på fredag. Det kunde de inte alls. Det var fullbokat då. Röfschvett också.

Imorn har jag inskrivning i Stockholm. Åker jag inte dit så tappar jag min plats. Att jag har en flytt att styra upp verkar ingen bry sig om. Jag får helt enkelt betala typ 400 spänn för att åka fram och tillbaks till Stockholm för att skriva in mig, sedan måste jag ju som sagt tillbaks för att styra upp flytten. Varför kan man inte bara få skjuta upp inskrivningen två dagar eller ta det över telefon eller vad som helst. Kan innte människor ta hänsyn, eller tror de att man bara hittar på?

Oh the humanity!

Jag var tvungen att dricka ett par öl för att kyla ner nerverna.

Nu har det i alla fall blivit lite goda nyheter. Vi får låna en bil av J:s fasters dotter. Det kanske finns en gubbe med skägg där uppe trots allt. Det har känts som att allting har varit emot mig idag, men jag antar att såna dagar också behövs emellanåt för att man ska kunna känna att allting flyter på ibland. Man får försöka se det positiva i allt. Nu ska jag gå och posta iväg vårt bidrag till en filmtävling. Avlutar med något sjukt funny-funny.

Peace.


Kommentarer
Postat av: Martin

Älskar family guy.



Lycka till med flytten. Har aldrig hört talas om busslastgodstransport grejen faktiskt.



Bra o veta.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback