Relevant information

Sitter i Gamleby på Johannas skola och hänger. Det är fredag kväll, klockan är 01:11 och folket sitter i redigeringen och trixar med sina stuffs. Tror de fixar ljudet till deras informationsfilm som ska lämnas in imorn. Det blir nog fantastiskt.

Snart är det den fjärde maj vilket betyder att det snart är dags för Metallica i Stockholm. Andra gången gillt. Sist ställde de ju in eftersom James lyckades gå och bli magsjuk. Det kändes ju lagom segt med tanke på att man hade betalat resa och allt. Men nu är det alltså comeback! Sweetness. Ska bli riktigt roligt att bevittna dem live.



Denna gång ska jag dit med min goda, goda väldigt goda vän Macke. Vi ska bo på hotell och ha det göttans. Hotellfrukost är fan bland det vettigaste jag vet. Det känns så sjukt bra att gå upp på morgonen med vetskapen om att man har ett helt jävla gyllene fantastiskt frukostbord som bara väntar på att man ska plöja igenom det. Jag leker ofta med tanken på att det skulle vara så dag ut och dag in. Att man liksom skulle kliva upp i sin studentlägenhet, öppna dörren ut i det gemensamma köket och ha en hel frukostbuffé uppdukad. Skulle vara så sjukt nice. När vi var i Thailand så var det så när vi bodde på ett lite finare ställe. Mmm... skulle inte vara helt fel med en skön sandstrand just nu. Det svenska klimatet är nog inte riktigt min kopp te.

Australien verkar som ett ganska soft land:


Nu är det nästan sommar. Idag har det varit grymt varmt och det verkar som att det ska vara ganska bra väder några dagar framöver också. Hoppas det håller i sig. Grillade lite idag. Det blev riktigt gott. Åt lite lussebulleglass också.

Peace!

Kommentarer
Postat av: Nils

Hej. När man mördar ett träd sågar man oftast av det vid roten. Men man kan vara uppinningsrik och till exempel såga av det på mitten. Vissa människor sprutar även i gift i träd så att de dör och ramlar ner på deras hus. Nu vet du=) ha så kul på Metallica!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback