Bugaloooooooooo SHRIMP

Hahaha, fan vad bra.

Idag har det inte hänt farligt mycket. Jag hade turen att upptäcka att min gamle vän Jouni var online på ICQ tidigare idag. Från början så installerade jag ICQ igen endast för att kolla om han lever fortfarande. Kändes bra att iaf få det konstaterat idag. Hur som helst, har inte snackat med honom på säkert ett par-tre år så det var nice att catch up lite. Bästa barndomsvännen liksom, vi umgicks hela tiden. Har skitmånga odödliga minnen tillsammans. Måste träffas och snacka lite irl när man har vägarna förbi Luleå.

På nåt sätt så kom Fresh Prince på tal och så klart "dansen" med Will och Carlton. Vi kollade Fresh Prince typ varje dag när vi var yngre, och om jag inte minns helt jävla fel så lärde vi oss dansen också. Haha, good ol times.

Kolla
HÄR.

"Will, the thrill and Bugalooooo SHRIMP" Det är för bäst. Den som inte skrattar är inte human.

Snackade med Macke också. Han ska försöka boka studion i Kalix när han kommer upp i februari. Det betyder att jag äntligen får sång inspelat till mina låtar. Woho! Sen kan jag lägga upp dem och ta all kritik. Härligt, härligt, häääärligt.

Var nyss och kollade film hos Nicke. Vi kollade "It's all gone Pete Tong". Den handlade om en DJ på Ibiza som är tungt bra, men sen tappar han hörseln och allt går käpprätt åt helvete. Bra film var det iaf, MMMM. Se den om tillfälle ges! Ska nog kolla en annan film som jag tog också, "The Island". Måste bara ringa och höra om Nicke vill se den. Fan, blev lite godissugen. Köpa godis/inte köpa godis, det är frågan. Jag borde vara nyttig men jag har fan tränat varenda dag hela veckan så det är okej.



Later!!

Lost Horizon - Think not forever
Led Zepelin - Whole lotta love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback