The sickness

Känner att jag börjar bli sjuk. Har ett litet område i halsen som jävlas lite. Gör lite ont när jag sväljer. Tog det stora beslutet att inte dra på gymmet ikväll... istället har jag lagat min paradrätt dvs. kyckling med ris och cashewnötter, toppat med lite good ol sweet chili, och kollat på TV. Undra om jag kommer få cancer eller något när jag i princip äter samma grejer dag ut och dag in. Säkert.

Var till skolan första gången för i veckan idag. Hade matte- och grafikföreläsning. Känner att jag måste göra ett ryck med skolan nu så att jag inte hamnar efter. Måste bara hitta motivationen. Den brukar kommer en sekund innan det är för sent, om jag känner mig själv rätt.

Har börjat med min nya hemsida. Vettefan. Ser inte bra ut ännu, men det blir väl något vettigt av skiten till slut. Känner att jag måste fixa till bloggen lite också. Den är så ful så att jag knappt vill skriva i den. Ska fan gör något riktigt coolt som bara skriker Mikael.

Har börjat känna lite motivation för att pyssla med musik igen. Köote ett nytt ljudkort så nu kan jag äntligen få lite roligare gitarrsound. Yay! Kortet kostade bara 1195 så det var inte så farligt. Men jag lär inte ha råd med så mycket annat. Jag försöker kolla efter nytt och billigare boende men just nu ligger det knappt ute några studentbostäder över huvud taget. Ligger 6:a i kön på en lägenhet vars anmälningstid går ut imorn. Kommer garanterat inte få den. Men man kan ju drömma. Anyways. Har skickat över en årtusendets hitlåt till min vän Math De Leigh. Han besitter nog fan en av landets bästa rockpipor. Han gillade låten så förhoppningsvis sätter han sång på den inom en snar framtid. Tror det blir grymt.

Nu ska jag sova. Godnatt! Hejrååååå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback