The helg

Justja. Det har ju varit helg också. En ganska bra sådan. På fredag kom Macke, och stannade ända tills idag. Vi har spelat in lite schysst musik som jag ska försöka mixa färdigt nu i veckan, tror det kan bli riktigt nice faktiskt. Förutom musikinspelning har vi sysslat med att dricka öl, kolla bio (alice i underlandet 3D), lyssna på ozzy the coverband på Pub Anchor och en hel del annat.

Macke är sedan en tid stolt iPhone-ägare. Jag fick leka lite med hans lur vilket resulterade i att jag 24 timmar senare hade en helt egen iPhone. Var in på en teliabutik och tecknade abonnemang and the whole shebang! Riktigt praktisk jävla pryl faktiskt. Fattar inte att jag inte skaffat en förrän nu.


Igår kom även J hem från norr. Hon har varit uppe och haft praktik/jobb i nästan en månad. Idag har vi varit och tränat bort påsken. Jag brände kalorier på crosstrainern medan J gjorde "Olga"-övningar som hon lärt sig i Haparanda av en rysk kvinna som heter just Olga. Riktiga kvalitetsövningar made in Ryssland. Inget jävla svammel.

Tänkte skriva lite personliga brev som jag ska gå runt och lämna till musikaffärer här i stan, men blev så sjukt trött nu på kvällsvisten, så jag fixar det imorn istället. J sover i soffhörnan med laptopen i knäet, tror jag ska joina.

Peace!

Kommentarer
Postat av: Jojjan

Hahah, roligt bejb :*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback