Living after midnight

Jag var och testade studentgymmet här på området för ett tag sen. Fifan, ingen höjdare alltså. Grejerna såg ut att vara från 40-talet och made in sovietunionen typ. Det kanske hade varit smart att kolla in skiten innan man köpte terminskort. Nåja, det var ganska billigt att träna där (nu fattar jag varför) så det är inte hela världen. Fanns lite fria vikter iaf. Jag saknar gamla hederliga nautilus i Haparanda. Det är lyx jämfört med det här. Jag får ta och styra upp kort på Step In i stan istället, så jag kan börja jobba på min Rocky-form for real. Det här gick ju bort.

Har suttit och spelat in större delen av dagen idag. Känns som att man har några hits på gång igen. Har pratat med Macke om vår musikala framtid också. Det lutar mot att jag flyttar ner till Göteborg när jag är klar här, sedan startar vi upp bandet igen och ställer siktet stenhårt mot skivkontrakt och världherravälde. Har redan nu hur många låtar som helst som jag tycker håller högkvalité. Låtar jag skrivit senaste året typ. Om 2 år lär man ju ha en himla massa. Måste bara få skiten inspelad i en riktig studio så blir det 100% festival.

Har kollat lite på tatueringar också. Har lite spexiga idéer som jag skulle vilja föreviga på huden, men jag är typ roten ur all existerande beslutsångest så det får vänta ett litet tag till. Men nu har jag iaf utsett några finalkandidater, måste bara komma på var på kroppen man ska sätta dem. Kommer säkert sluta med att jag tar några öl för mycket och impulstatuerar mig hos någon pundare med ett hobbex-kit, och inte minns något dagen därpå. Eller inte.

Nu ska det sooooovas. Imorn är det plugg.

Soundtrack of this blog
Rammstein - Amerika

Andra bloggar om:
, , , ,

Kommentarer
Postat av: Tomczek

Körde också pass på ett skitskabbigt gym när jag bodde i Växjö. Skivstången för bröstpressen var böjd så du kan ju tänka dig hur resten såg ut. På nåt sätt var det charmigt faktiskt även om jag föredrar andra gym. Tränar på Nautilus här men föredrar mitt gamla gym Nutrition. Grymma grejer dom hade. Skillnaden är att det är pensionärer på Nautilus och byggare på Nutrition...

Ja du, rockdrömmar har jag också även om jag fått lägga dom på hyllan ett tag nu. Säg till om ni behöver texter, har nog ett hundratal som behöver lite musik. Ställer gärna upp och skriker lite om ni inte har en "sångare" =)

Göteborg låter annars fint, kanske flyttar ner dit i framtiden jag också.

Apropå tatueringar. Har varit sugen bra länge men nu har lågan falnat. Är dock sugen på en schysst avlång tatuering längs undersidan av underarmen eller på den. Alternativt nytt schysst på bröstet. Men fan, har ballat ur varje gång jag velat beställa tid!

Stay emo! Piece! =P

Postat av: ano

det sägs att man ska vänta ett år när man bestämt sig för motivet. om man vill ha den om ett år lär man inte ångra sig. vettigt tycker jag.

2006-09-27 @ 18:21:41
Postat av: Mike

Tomczek: Japp det har sin charm. Känner mig lite som rocky när jag tränar på skabbgym ;) fast de hade inte ens någon takmonterad stång så man kunde göra chins. Jo det är ganska mycket äldre på nautilus men jag tycker de har bra konditionsredskap och ganska fräscha maskiner. Så var det billigt att träna där också, iaf i Haparanda. Kan tillägga att det itne fanns så många andra alternativ att välja mellan i småhålan, hehe.

Jo haha. När jag flyttat söderut och startat upp bandet igen så hör jag av mig, så kan vi ta någon öl och skapa musikhistoria!

Göteborg låter onekligen mer lockande än Stockholm. Fastän jag aldrig besökt göteborg.

SHIT! Det är precis det jag tänkt på! Antingen undersidan av underarmen eller på bröstet. Iofs har jag tänkt sätta nåt i nacken också, men coolt att du tänkt i samma banor. Hehe, får se när jag tar mig modet och beställer tid :P

Peace!



ano: Jo, det låter absolut vettigt. Men jag har funderat på ungefär samma tatueringar ganska länge nu, så det är inte en impulsgrej om jag tatuerar mig när jag väl valt ut den jag vill ha av dem :)

2006-10-01 @ 01:38:38
URL: http://mikael.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback