Världens längsta update. Read or kiss the balls of a dead horse.

Klockren rubrik? Tack så mycket.

Känner mig lite seg på bloggfronten, men trösta icke ty jag ska ta tag i skrivandet när jag har lite lugnare dagar. Senaste dagarna har spenderats till större delen på skolan. Idag skulle vi sända radio med ett par radiojournalister och damn alltså, det gick något åt helevete. Fast det mesta berodde på omständigheter vi inte kunde råda över. Man kunde ju t.ex. önskat att vår lärare skulla ha kollat batterierna på HF-sändaren (mobil radiosändare som journalisterna springer runt med på ryggen när de är out in the field). Istället dog den under första inslaget och därmed var hela körprogrammet upp-fuckat och vi fick improvisera oss igenom hela skiten. Några pinsamma tystnader, en telefonintervju där vi glömde koppla bort abonnenten när det var klart (han dröjde kvar i bakgrunden för att sedan fråga "får jag lägga på nu" någon minut senare när vi var mitt uppe i något helt annat) samt några felaktiga skivspår senare så var vi igenom skiten. Nu i efterhand känns det bara så jävla kul. Det känns verkligen som att man lärde sig något. Jag har dessutom värsta idéerna till ett eget radioprogram, ska bara se om någon likasinnad vill hoppa på. Allt blir roligare när man är två.

Har dessutom fått erbjudande om extrajobb här i Piteå som typ badvakt/nautilus-instruktör på Piteå-badhus. Känns jävligt välkommet med lite extra cash och jobbet låter ju kul. Ska ringa och snacka närmare om saken här i dagarna.

Snart är det jul också. Helt galet. Har varit relativt snölöst fram tills ikväll då det helt utan förvarning ramlade ner en himla massa jättestora snöflingor från skyn. Skönt med lite snö för omväxlingens skull. Snart kanske man får dra fram skidorna på riktigt? Der är lite deprimerande när det är helt snölöst och kolsvart ute. Snön kan dock vara lite lömsk speciellt när den kommer så här utan förvarning och lägger sig på onda islager. Ni skulle sett Jockes (klasskompis) stiliga vurpa när vi gick hem från skolan. Först halkade han till lite och yttrade ett överraskande "Jävlar!!" medan han återfick balansen. Det gick dock inte mer än max två sekunder till innan han halkade till ytterligare en gång. Den här gången gick det dock något värre, han snurrade runt typ 760 grader i luften innan hans knä krashade ner i den hårda isen och skakade om alla ankars (vårt bostadsområdes) hyreshus i en enorm jordbävning. Jag har aldrig sett något liknande. Några träd välte och tvättstugan blev slukad av en enorm spricka som öppnade sig i marken. Sedan gick vi hem till mig och invigde min ugn, käkade pizza och kollade senaste PrisonBreak.

Hade förresten studentverkstad idag vilket går ut på att man ska fixa enklare utrustning som kablar, hörlurar och sånt. Nu gjorde vi det dock i lite större skala tillsammans med ljudtvåorna. Det var väldigt trevligt, dessutom bjöds det på glögg och pepparkakor. Alla tyckte glöggen smakade skumt förutom jag som tyckte den var helt okej. Dock tyckte jag pepparkakorna smakade skumt vilket ingen annan verkade göra. Det är inte lätt att alltid vara den enda som är normal alltså. Haha.

Imorn är det fredag. Planen är att vara duktig och plugga till nästa veckas tenta. Ska försöka hinna redigera lite rullband till radiotekniken också. Får se hur det går med det. Känner mig jävligt trött just nu så det skulle inte förvåna mig om jag sov bort hela dagen imorn. Jag har sovit som fan alltså sedan jag började träna igen. I love to sleep. Synd att man måste uträtta saker här i livet också. Jag var förresten på luciavaka på kåren i tisdags med J. och J.2. Träffade lite nytt respektive gammalt folk, och det var dessutom schyssta band på scenen. Skickliga musiker - me like. Blev ett antal öl, lite sprit och vegetariskt hos J. Det var sweet. På lördag är det julfest. Det blir nog också nice.

Damn. Nu lägger jag ner. Later!

Soundtrack if this blog
The Hellacopters - Misanthropic High

Andra bloggar om:
, , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Tomczek

Grattis till extrajobbet. Innan jag började på Tre sökte jag oxå jobb som instruktör på Nautilus. Hoppas du kommer trivas.

Postat av: Mike

Thanks! Japp, träning är ju ett av mina huvusintressen så tror jag kommer trivas ganska bra om jag nu börjar där. We'll see :)

2006-12-16 @ 19:05:03
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback