*Poff*

...och så var ytterligare en vecka av livet förbrukad. Igår var jag och hälsade på en klasskompis i Södertälje. Vi spelade TV-spel, käkade pizza och drack öl. Mycket trevligt. Jag konstaterade att Super Mario till Nintendo Wii är sjukt mycket svårare än de gamla Super Mario spelen som jag är uppvuxen med. Tog typ en evighet att ta sig igenom en enda bana. Jag undrar om det är jag som blivit kass på tv-spel eller om dagens kids på något sätt evolverat och blivit så sjukt bra att tillverkarna var tvungna att höja ribban med mer än det dubbla på Super Mario för att det skulle bli någon utmaning för dem. Något för kalla fakta att sätta tänderna i kanske.

Idag har jag gjort mindre än vad jag hade planerat. Jag tänkte vara och träna, hade fått för mig att gymmet stängde 20:00 men när jag skulle dubbelkolla så var det tydligen 19:00. Fail. Då var det redan för sent. Var ut och promenerade en timme istället samt gjorde lite armhävningar. Tänkte hinna plugga också men har suttit och kollat anime istället. Liiite plugg blev iaf gjort. Bättre än inget.

Nu sleep. Ska träffa tv-spelsgruppen 10:00 imorn och styra upp inför presentationen på tisdag. Yaaay... not. Eller jo. Helt ok faktiskt.

Gäsp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback