F to the A to the N

Det blev inga bloggskriverier igår. Hann inte med det fastän jag egentligen inte var speciellt upptagen med något annat. Så kan det gå.

FAAAAAAAAAN!!!! Det går inte bra med pluggandet. Jag skulle ju sätta igång på allvar igår men har inte ens satt igång på skämt ännu. Alltid är det något som distraherar. Vet inte vad som är fel. Ska inte vara så jävla svårt att sätta sig när och plugga lite. Det är en ganska intressant kurs ändå... databasteknik. Ligger inom mitt intresseområde med webbdesign och sånt där. Eller inbillar jag mig bara? Jag kanske intalar mig att jag tycker det är intressant. Fan. Måste börja få koll på skiten nu. Imorn ska jag fan sitta och plugga hela dagen, med break för endast arbetsintervju och möte med redaktionen på Osqledaren.

Jag kanske inte skrivit att jag ska på arbetsintervju? Det handlar om eventbaserad marknadsföring. Bara någon dag i månaden om jag förstått det rätt. Men det ska tydligen vara soft och helt OK betalt. Får se ifall de vill ha mig (och ifall jag vill ha dem). Vet typ inget om vad jobbet handlar om ännu. Skickade in min CV och blev kallad på intervju... mer vet jag inte.

Nu bytte jag plats från TV-soffan till köket i hopp om att pluggandet ska flyta på lite bättre. We'll see! Wish me fuckin luck. Var förresten och tränade idag, som vanligt. Tänkte bara upplysa er om att jag plockade ut 600 kalorier från kontot. Kaaaching!

Over and out.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback