I'm alive

Ska göra ett tappert försök att dra lite liv i bloggen igen. Snabb update från senaste tiden följer nu. I november var jag och Nicke på banditbåten och blev redlöst berusade samt kollade på bra band som Hardcore Superstar och Raubtier. Riktigt jävla kul så jag hoppas att det blir fler kryssningar framöver.

Nu senaste helgen var Macke och hälsade på här i Sthlm. Vi kollade bland annat Hardcore Superstar på götakällare på lördagen. Också det riktigt jävla kewl. Onsdagen innan var jag och såg Raised Fist på Nalen här i stan. Helt gratis - I like. Det har blivit mycket musik, öl och konserter den senaste tiden.

Nu i veckan är det bara plugg som gäller. I måndags var det tenta i digital bild för publicering, och imorn är det tenta i grafik och visualisering. Måste även fixa 6 labbar innan julafton och två hemtentor ska in i början av januari = FUUUUUUUUCK MYYYYY LIIIIIIIIIIIFEEEEE!!!! Lär blir en påfrestande jul för mina stackars hjärnceller.

På fredag åker jag upp till norr för att spendera julen. Vet inte vad som händer nyår ännu men har hört rykten (läs facebook event) om att en klasskompis har en fet fest. Kanske kan bli aktuellt!

Har kommit igång hyffsat med träningen också. Har till och med köpt en liten köksvåg för att kunna räkna ut kalorier och skit. Nördigt? Oh yes.

Nu ska jag laga mat. Korv och pasta. Det ENDA jag äter här hemma. Helt seriöst. Jag har fan ätit det konstant i säkert en månad snart. Why? Det är billigt och man blir mätt och det är hyffsat nyttigt. Och så går det sjukt snabbt att laga. Man kan ju variera med lite olika korvsorter, creme fraiche osv så det funkar faktiskt. Än är jag inte less.

Har typ glömt bort hur ris smakar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback