Yo

Sorry för den sega uppdateringsfrekvensen här på bloggen. Har haft en uppgift i skolan som går ut på att blogga om våren så har skrivit lite på en annan blogg som hör till kursen, men jag kan infoga de inläggen här om det finns någon som vill läsa. Nu har skolan börjat igen efter påskuppehållet. Har haft lite industriell ekonomi bara. Det känns i alla fall som kunskap man kommer ha nytta av, till skillnad mot vissa andra kurser man har läst.

Har även sökt lite sommarjobb. Några musikaffärer här i Stockholm, några ställen i Luleå och sist men inte minst på Elgiganten i Haparanda. Håller tummarna - jag vill ha ett jobb. Ge mig!

Hm what else? Har spelat in en ny låt med J. Det blev en cover den här gången. The bad touch av Bloodhound gang. Har inte mixat färdigt den ännu men tror att det blir ganska ballt.

Det är nästan sommar här i Stockholm. Såg en kille som gick med sandaler och shorts fastän det bara var runt 8 grader. Säkert en lapp! Haha. Eller en ryss kanske. Skönt med sol och barmark iaf.

Nu ska jag äta pastasallad som J har gjort. Sen blir det nog lite plugg.

Peace!

Kommentarer
Postat av: Jojjan

Du är ursäktad, men jag vill se en ändring. Annars är jag ganska bra på att smiska.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback