The rygg is broken

Jag har syndat. Jag har inte hållit min "ett-inlägg-om-dagen"-löfte. Ber om ursäkt. Som plåster på såren så ska jag ta igen det med råge nu under kommande veckan.

Jag har fått ryggskott. Igår satte jag mig ner i soffan, precis som jag alltid brukar sätta mig ner i soffan. Men något gick väldigt fel, för när jag reste mig upp så kändes det som att någon körde in en borrmaskin i ländryggen på mig. Det var med nöd och näppe som jag lyckades sträcka ut kroppen i den upprätta hållningen som skiljer människorna från aporna. Fy och ve. Det är inte roligt någonstans när ryggen går i strejk. Man känner sig smått handikappad när man måste andtränga sig till sitt yttersta för att böja sig ner och öppna toalocket när man ska kissa. Jag googlade järnet och kom ganska snabbt fram till att det måste vara ryggskott jag råkat ut för. Det stod även att det inte blir bättre av att bara sitta stilla, utan att det är bra om man rör på sig. Sagt och gjort. Vi tog en promenad på uppskattningsvis en mil idag, och det började faktiskt kännas riktigt bra i ryggjäveln. Nu mot kvällen har det blivit lite sämre igen. Blä.

Kollar på ett program som är inspelat i Skottland just nu. Riktigt fint där faktiskt. Nästan så att man blir lite ressugen.


Scotland

Har även spelat in lite mer av sången på min nya hit idag. Det är nog den mest avancerade låten hittills i sångväg. Det tar sin lilla tid innan man får till det. Jag tror i alla fall att det blir ett mästerverk när allting är klart. Förhoppningsvis blir den klar nu i veckan.

Avslutar detta söndagsinlägg med ett musiktips i form av
Bothnia. En blivande sommarplåga. Synd att sommaren är slut. Höstplåga? Vinterplåga?

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback