Woho

Yes! CSN har anlänt. Nu ska jag ta mig fasen se till att ha mer än 50kr när det väl blir dags för nästa CSN. Börjar bli smått less på att leva som en uteliggare dagarna innan utbetalning. Det börjar bli en jävligt skön känsla när det är dags för CSN-pengarna att ramla in på kontot. Nästan för skön.

På torsdag har jag och Johanna spelning på en pub/restaurang här i Norrköping. Vi ska spela 7-8 låtar. Alla förutom en är Johannas. Det kommer nog bli riktigt trevligt. Vi får gratis öl och mat. Inte helt fel! Hoppas de har bra mat på stället. Plankstek... mums! På tal om plankstek. När Johanna var här i helgen så var vi på en jävligt soft restaurang och käkade just en planka. Det var gott. Jag åt även en jätteliten efterrätt som serverades på ett jättestort fat. Även den var ganska god. Kändes ganska onyttig, men vi hade iofs varit på gymmet innan vi käkade, så det tog väl ut sig.

Annars har det inte hänt något särskilt extraordinärt. Idag försov jag mig till en lektion och en föreläsning. Jag tog mig upp runt 13-snåret någon gång. Det börjar bli en riktig ovana nu känner jag. När jag jobbade så var jag inte sen en enda gång, men nu när jag pluggar känns det inte alls lika motiverat att ta sig upp i tid. Ändring!

Imorn är det MT-dagar på skolan vilket betyder att det kommer en massa gamla studenter som läst min utbildning och pratar om vad de sysslar med idag. Någon tjej som har jobbat med specialeffekter i Harry Potter-filmerna ska föreläsa. Jag tänkte gå på det i alla fall. Det kanske blir intressant.

Om jag inte försover mig.

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback