To the north

Imorn bär det av till Norrbotten för jul och häng. Ska dricka öl och basta som aldrig förr. Här i stockholm har vi just fått våra första snöcentimetrar. Det blev genast lite jul-feeling, vilket vi välkomnar med våra öppnaste armar. Med norrbotten-mått så är det typ ingen vinter här. Bara en enda lång, fet och mörk höst.

Jag skulle haft en tenta idag, i Spektrala transformer, men jag kände mig så oförberedd så att jag sket i den. Var lite inställd på att jag skulle suttit på en strand i thailand vid det här laget, och således aldrig behöva tänka på tentan. Nåja, omtenta i juni. Tar den då.

Har jag sagt att jag saknar femman? Kanalen alltså. Isåfall säger jag det en gång till. Jag saknar femman. Vardagskvällar brukade vara synonymt med seinfeld, CSI och Jimmie Kimmel. Nu består de istället av svensson tv4 med america's got talent, jordan rättsläkare, the practice och x-files. Inte alls samma standard. Jag måste tyvärr konstatera att livskvaliten har sjunkit en smula. X-files är iofs helt okej. Jag följde aldrig serien när det begav sig. Har bara sett något enstaka avsnitt. Tyckte signaturmelodin var creepy förr. Nu har jag börjat gilla den. Nästan på gränsen till mysig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback