Sådärja

Måndag är nog veckans tråkigaste dag. Det händer aldrig något spektakulärt på måndagar. Den här måndagen var inget undantag. Har kollat upp lite extrajobb man eventuellt skulle kunna söka, varit och tränat samt knåpat på en hemsida till Joe. Hon satt och kollade på teckensnitt i minst en timme. Knepigt det där.

Det var hemskt länge sedan jag skrev något nu. Har iofs inte hänt så mycket. Det mest extraordinära var nog att mamma och pappa var och hälsade på förrförra helgen. Det var väldigt trevligt! Blev bortskämd med lite nya kläder och god mat. Skönt med nya jeans. Nu har jag hela tre par som jag kan växla mellan. Hallelujah!
Det känns som att man träffas för sällan. Ska försöka åka upp mer ofta och hälsa på. Norrlandsluften gör en gott i lagoma doser.

Har kollat på lite sista minuten-resor till thailand och vietnam också. Var på väg att boka där ett tag men så bestämde vi oss för att avvakta. Får se om något blir sjukt billigt nu i veckan, då kanske det blir att åka. Skulle sitta fint med lite sol och bad i denna mörka, blöta årstid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback