Linjär algebra och lägenhetsjakt

Idag har jag skrivit en tenta i linjär algebra. Det är en mattekurs ifall någon oinvigd undrar. I ganska exakt fem timmar satt jag och ritade sträck, siffror och pilar medan min mage kurrade. Jag åt ingen frukost fastän jag gick upp hela två timmar innan tentan startade. Ibland är man bara sämst. Tror i alla fall att det gick ganska bra. Jag svarade på alla frågor förutom den sista, och det var mest för att jag inte hann. Kanske hade kunnat klara av den också om jag hade haft några minuter till.

Johanna var och hälsade på över helgen. Det var mysigt. Vi åt världens bästa kycklingkebab på ett ställe som vi nog kan titulera oss som stammisar på vid det här laget. Det ligger på filmstaden här i Norrköping. Minns fan inte vad det heter men om ni har vägarna förbi så får ni inte missa det. Ingen Norrköpingsvistelse är komplett utan den magiska kycklingkebabstallriken för 49kr. Gott som fan, man blir mätt som fan och det är billigt som fan. Bra som fan med andra ord! Skulle jag vara turistguide i Norrköping så skulle det vara det första stället jag visade turisterna. Om jag någon gång återvänder till Norrköping efter att vi flyttat till Stockholm så är det antingen för att skriva en omtenta eller för att äta kycklingkebab. Kommer nog få lite abstinensbesvär. Hoppas det finns något likvärdigt i Stockholm.

Vi har jagat lägenheter för fullt den senaste tiden. Hade en fin etta på gång, det stod mellan oss och en annan kille. Uthyrarfolket lätt lottning avgöra valet och självklart förlorade vi. Perkele. Nu börjar vi dock se ljuset i slutet på tunneln, har nämligen chans att få en fin tvåa på söder. Det står mellan oss och två andra. Please god!!!

Nu är jag typ ledig i två veckor innan skolan sätter igång. Vet inte riktigt vad jag ska göra av tiden. Ska nog packa, spela in musik, fota, träna och kanske uppdatera min hemsida iaf. Borde vara till Stockholm och prata med studievägledaren också så att jag vet vad jag ska plugga för kurser till hösten. Borde även fixa de sista ljudkurserna som jag har kvar på musikhögskolan. Har by the way en riktigt bra låt på gång nu. Det blir nog i vanlig ordning en hit! "Flyin high" har jag döpt den till. I'm so excited.

Det blev ett ganska långt och osammanhängande inlägg känner jag. Vi sätter punkt där.

Och nu hör jag att macgyver börjar på TVn. Yay! Måste ju ha den bästa signaturmelodin ever. Jag som tänkte sova. Nåväl, lite macGyver har ju ingen dött av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback