Jakten fortsätter

Sitter i Nynäshamn nu, närmare bestämt hemma hos Johannas trevliga faster. Har kollat lite på friidrotts-VM och klappat en kisse sedan jag kämpade mig upp från sängen. Igår åt vi god middag och drack vin. Det var trevligt.

På tal om igår så var vi ju även och spanade in en lägenhet på söder. Den var fin och bra. Skulle nästan kännas för bra för att vara sant ifall vi skulle få den, så jag har ställt in mig på att inte få den bara för att slippa bli besviken. Jag trodde att det var mellan oss och två andra det skulle stå, men ägaren hade tydligen "råkat" posta en annons som hade resulterat i 100 telefonsamtal och 10 visningar. Damn. På fredag får vi i alla fall besked. God have mercy.

Idag ska vi kolla på en tvåa som ligger i Huddinge. Blir spännande. Ifall vi inte får lägenheten på söder så kan det ju vara ett välkommet alternativ. Börjar bli lite ont om tid nu innan min nuvarande lägenhet sägs upp, så det skulle ju vara skönt om bostadsgrejen löste sig så snart som möjligt. Helst nu.

Nåja, we will survive!

FIIIIIIIIIGHT!!!! som thunder skulle sagt. Jag har lyssnat ganska mycket på "mammas nya kille" senaste tiden. Schvajnigt bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback