Defenseless

Min gode vän och kusin N. fyllde 20 år i onsdags. Ett stort grattis till honom! Det var en midre fest hos honom igår som jag förgyllde med min närvaro. Kvällen avslutades i vanlig ordning på ett halvsunkigt uteställe på andra sidan gränsen. Tur att man har sköna kompisar som gör tillvaron något lättare att stå ut med.

För övrigt så kan jag väl meddela att jag suttit och mixat en del under senare tid. Bland annat har jag mixat Haparandas stoltheter, och antagligen största stjärnhopp, Divine Sins! (Som förövrigt N. smiskar skinn i). En låt, "Red as Roses", finns uppe på deras myspace (www.myspace.com/divinesinsswe). Lyssna! Det är en hit.

Kan också meddela att det har införskaffats KISS-biljetter. Stockholm-stadion here we come! Det blir nog riktigt bra. Mr. M meddelade att han också hakar på. Extra nice!

Jag satt och lyssnade på CD:n som följde med senaste numret av SwedenRockMagazine idag. För det första kan jag konstatera att nya Whitesnake låter skitbra, och för det andra kan jag konstatera att jag upptäckt ett nytt guldkorn i musikens stora skattkista, nämligen Angel Blake!




Soundtrack of this blog
Angel Blake - Defenseless

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback