Helg #1063

Så var det återigen helg. Räknade snabbt ut att det här borde vara något i stil med den 1063:e helgen i mitt liv. Man kanske borde ha firat den 1000:e helgen eller något? Nu är det ju hur som helst för sent. Får väl fira den 10000:e istället förutsatt att jag lever då. Borde väl vara runt en sisådär 200 år gammal vid det laget. Still going strong får man ju hoppas.

Inte fick man ju någon biljett till Metallica. Fan! Satt och försökte komma in på ticnet-helvetet en timme innan biljetterna släpptes, men det hjälpte ju bevisligen inte desto mer. Satans jävla avskum som bokar upp alla biljetter bara för att sedan sälja dem för tre gånger ord. pris på blocket och tradera. Dö!

Anyway. Bäst som man är så har man kommit på lite back up-planer. Planerar bland annat att dra på en festival i Belgien där Metallica spelar i sommar. Hela festivalbiljetten kostar 160e och då får man även band som Marylin Manson, Pearl Jam och Arctic Monkeys på köpet. Dessutom räknade vi ut att det bara kostar typ 500kr mer att ta sig dit än till SwedenRock. Och som pricken över i:et så är öl och mat i Belgien mycket billigare. Men förhoppningsvis så drar vi både på SwedenRock och Belgien-festivalen (man får ju inte missa Motörhead!!!). Det blir nog fint. Det är så jävla sjukt att man ska behöva betala 1500kr för att se ett enda band här i Sverige. Jävla svin as som köp/säljer biljetterna! And the same goes for ticnet! Man borde få boka max två biljetter per person eller något sånt.

Skål!

Soundtrack of this blog
Iron Maiden - Sea of madness

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad heter festivalen i beligen?

2007-03-04 @ 17:34:05
Postat av: Mikael

Rockwerchter! :]

2007-03-05 @ 00:50:11
Postat av: Tomczek

Funderar på Metaltown i Götet i juni. Både Slayer och Mastodon är bekräftade!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback