Varför?

Gäsp. Jag väntar på att få ner senaste episoden av Bleach som jag tänkte kolla. Sen ska jag sova. Idag har jag inte gjort mycket. Nicke kom förbi på dan. Vi tänkte sätta upp tältet vi ska ha med på sweden rock men det sket sig mer eller mindre - de där pinnarna man trycker ner i marken hade inte kommit med av nån anledning. Annars så har jag spelat in musik och ritat lite senaste timmarna. Det blir ju bätre och bättre, men far off är man från riktiga animeillustratörer. De har skills om någon. Skulle jag inte syssla med musik så skulle jag nog rita.

Bara nån vecka kvar tills man åker ner nu. Ska bli kul att se sig om lite i Örebro och lära sig känna staden någorlunda. Just nu lutar allt mot att jag flyttar dit till hösten. Hoppas jag kommer trivas. Iofs så är nog allt bättre det här, och det blir nog skönt att träffa lite nya ansikten. Kan ju alltid flytta nån annanstans om det skiter sig. Japan typ. Ska ju ändå dit förr eller senare, så jag antar att det egentligen inte spelar så stor roll om det blir förr framför senare.

Machinae Supramacy - Winterstorm spelar i lurarna. Flashbacks och sinnesstämningar ploppar upp. Jag orkar inte. Jag tror jag behöver sova - som Törnrosa.

Länge.

Varför känns det som att allt blir fel för mig? Eller inbillar jag mig bara?

Jag vill inte tänka.



Soundtrack of this blog
Machinae Supremacy - Winterstorm

Andra bloggar om:
Tält, rita, anime, machinae supremacy, örebro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback