Skitkalas

Vilken segdag idag. Jag var tvungen att kämpa mig upp strax före 6 i morse för att föra syrran till Kemi-tågstation. Jag hade inte somnat förrän 2 på natten fast jag gick och lade mig strax före 12. Låg och vred mig i sängen och bytte ställning 7000 gånger. Inget funkade. Så går det när man slocknar hemma på soffan mitt på dagen - det går inte att somna igen sedan. Nåväl, jag förde iaf syrran med solen uppe i öst med sånt där morgonkallt väder. Lite mysigt ändå på nåt sätt. Sedan hade jag besiktning runt 9 och det gick väl inte helt bra. Bromskablar framme måste bytas, men det fixar Stenne the handyman.

Jag skulle egentligen haft tid för en till hörselkontroll idag eftersom att de hade råkat dubbelboka på nåt sätt. Jag gjorde ju ett test för ett par veckor sen och då hade jag skitkalas hörsel (skitkalas, haha... det var dagens ord) men de glömde göra en kopia på det, så jag skickade iväg enda exemplaret till verket för högskoleservice. Så jag tänkte liksom att jag lika gärna kan göra testet igen så har jag ett eget exemplar också. Men det visade sig att jag inte behövde komma dit eftersom morsan sa att jag redan varit där så de förslog att jag kommer när jag behöver ett intyg på riktigt. Så jag somnade om och vaknade runt 14 nångång. Jag var inte ens trött men ändå låg jag kvar i sängen hur länge som helst. Som en förlamad lama. Haha, den var också bra. Förlamad lama, fattar ni? HAHA.

Har jobbat hela kvällen. Jag har jobbat som fasen nu i maj och april. Oj, vad jag kommer känna mig rik när lönen kommer. Justja, jag kollade mer på utbildningen i örebro som jag sökte in på. Nu lutar det nästan mer åt örebro än Luleå och Piteå. Jädrans när man aldrig kan bestämma mig. Snart får tärningen bestämma.

Nejfan. Nu ska jag dricka mjölk och sova. Ciao!

Soundtrack of this blog
Mötley Crüe - Same ol' situation

Andra bloggar om:
Slit, jobb, sömnbrist, kemi, örebro, lama, skitkalas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback