Rocktävling @ Haparanda

Dags att skriva lite kanske. Jag tänkte faktiskt skriva igår och var på värsta skrivhumöret, men så funkade inte webblogg. Som en knytnäve i ansiktet. Nej, så farligt var det kanske inte.

Jag har slitit som en jude som vanligt. Idag har jag min första helt lediga dag på typ två veckor kanske. Jag sitter och väntar på att min iPod ska ladda någorlunda så jag kan dra iväg till Luleå. Där ska jag handla lite kläder, vara förbi kussan och hämta ett tält och sedan kvällens höjdpunkt, träffa Jouni. Min bästa barndomsvän typ. Oj vad vi har minnen.

På lördag var det rocktävling hör på station. Jag satt i juryn och dömde. Det var helt ok faktiskt. Bandet som vann, "Lazy Bob" från Kiruna, var fan det bästa jag hört. Grymt impad blev jag. De var typ i min ålder och spelade värsta sköna rocken med stämguror och kickass sång. Jag gav de högsta betyg för deras sound, det lät lugnt mycket bättre än alla andra banden. Mixerkillen sa att han inte behövde göra nåt. Dessutom såg basisten ut precis som en basist ska göra. Inte konstigt att han blev bästa basist heller. Sedan var det ju ett coolt plus att de hade en didgeridoo i en låt. Och grym image, alla hade värsta hippieutstyrseln. Fatta att det finns så bra band i Kiruna. Sweet. Bästa sångare, bästa basist och bästa band kammade de hem. Hade inte Antti varit med så hade de tagit bästa gitarrist också. Det hade varit fult. Förutom de självklara vinnarna så var det ruggit jämnt. Roligt att se på.

Nu känns sommaren inte alls avlägsen btw. Eller kanske lite nu i morse när jag vaknade och förväntade mig värsta sunshine, men bemöttes av fucking snöflingor som dinglade ner från skyn. Fuck you.

Soundtrack of this blog
Janis Joplin - Me and Bobby McGee

Andra bloggar om:
Rocktävling, iPod, Luleå, Lazybob, Musik, Barndom, Teater

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback