Finally!

Nu är bilderna från hultsfred och swedenrock uppe!

brieflight.bilddagboken.se

Enjoy! Kommentera gärna!



Kommentarer
Postat av: blusajd

ouch! en trevlig blogg! blev så jäkla glad av att hitta såna fyndigheter, finns ju bara modebloggar annars liksom...

Postat av: Tomczek

Schysst! Är nog för lite av en cityboy för att kunna gå på festival. Själva tanken på att inte få duscha ifred, umgås med drägg och sova på gräset ger mig kalla kårar! Fan vad bortskämd jag är med VVS HAHA! Hur var Opeth och In Flames? Him, festivalens höjdpunkt? Nja... =)

2006-06-29 @ 20:13:16
URL: http://marathonman.blogsome.com
Postat av: Mikael

blusajd: ooh tack! trevligt att du tycker det :)

Tomczek: Äh! Vad är det för snack om att duscha? man hinner ju gå på en spelning och röja så är man lika skitig igen så det spelar som ingen roll. fast på hultsfred fanns det en strand och man kunde bada och så, det var refreshing :) Haha, du får väl köra blingbling style med feta husbilen eller nåt. Jag tycker det är skön stämning med tält och grejer. Det hör till själva festivalkonceptet liksom ^^ dessutom sänker man nog standarden ganska rejält efter någon dag och öl. haha.
Opeth är riktigt bra på skiva men jag blev grymt besviken över liven... tyckte de var rätt stela och tråkiga och kanske lite drygt mellansnack. Men det är väl deras grej. In Flames är ju bland det bästa som finns att se live. Alltid bra! Och perfekt setlist också.
Hehe jag kanske tog i lite när jag sa att HIM var festivalens höjdpunkt men det var bland banden jag sett fram emot mest eftersom jag aldrig sett dem live. Väl godkänd spelning måste jag säga :)

2006-06-30 @ 01:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback