Tandläkare

Imorn har jag tandläkare. Klockan 07:45 som pricken över i:et. Jag har aldrig haft hål i mina tänder, men jag känner på mig att jag har det nu. Nu är jag inne på året då jag fyller 20 år så jag måste pröjsa också. Först nu inser man vilken lyx det varit med gratis tandvård. Det är ju sjukt dyrt. Macke sa att det kostar 1000 kr att laga ett hål. Fyfan jag hoppas verkligen att jag inte har ett hål. Tänk om jag har två?! Man, I'm going broke. Nåja, det kunde ju VARA VÄRRE.

När jag var liten åt jag godis varje dag. Jag blandade 5-6 skedar socker i o´boyen också, som att det inte redan är tillräckligt med socker i det. Och jag skötte då verkligen inte tänderna i närheten lika bra som jag gör nu. Ändå hade jag aldrig hål, det är fan ett mirakel. Har jag nåt hål imorn så ska jag använda det scenariot som definition på ironi för resten av livet. Fy fan.

Please.

Nu ska jag sova så jag orkar upp. Jag försover mig säkert ändå. Nu när jag ändå betalar för att kolla tänderna så kan de väl åtminstone ge mig en bekvämare tid? Livet är konstigt. Jag vill inte bli vuxen.

Later.

Twisted Sister - I'll never grow up, now!

Whitesnake - Fool for your lovin'
Iron Maiden - Alexander the great


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback