Julfest, SwedenRock och nästa generations drog

I helg har det varit party, både fredag och lördag. På lördag hade vi julfest och jag säger bara damn... jag tror jag aldrig käkat så god julmat alltså. En miljon olika sorters fiskar med massa olika såser, en himla massa köttsorter och potatis, skuma (men goda) efterätter, goda snapsar och öl, spetsad glögg osv. Ja, det var helt enkelt helt topp. Lägg till lite V.I.P. bastu och bastutunna och ytterligare några bärs så kan det ju inte misslyckas. Yehaaa. Synd att Nicke jobbade dagen efter och inte kunde följa med ut på krogen, men vi hade jävligt kul ändå. Vissa blev något dragna, men det är ju så det ska vara.

Nu är dessutom första banden till SwedenRock presenterade. För att citera Nicke "Fan, de har bara 6 band man vill se nu och det är redan bättre än förra året". Med andra ord 6 jävligt bra band! För att nämna några: "Heaven and hell" (Black Sabbath men med Dio bakom micken istället för Ozzy), "Blind Guardian", "Motörhead", "Randy Piper's Animal", "Kreator", "Hardcore Superstar" och "UDO". Tyvärr missade jag webcasten av Kick-offen som jag hade velat se, pga. julfesten. Allting talar dock för att det blir sveriges hårdaste festival även 2007.

Sweden rock here we come!

Igår gjorde jag inte mycket mer än att sova bort bakfyllan. Hängde med Nicke och köpte lite film. Jag hittade "Vanilla sky", "Kingdom of heaven", "Walk the line" och "Jackie Brown". Vi kollade Jackie Brown och Nicke den jäveln lyckas som vanligt med att somna, för att sedan vakna när det är 10 minuter kvar och fråga "Vad hände?". Dock ska han ha lite cred för att han ska investera i en soffa (fastän den bara kostade 400 spänn). Äntligen kan man börja slagga någorlunda humant hos honom efter alla krogrundor. Woho. Nu blev jag sjukt sugen på kebabpizza (vi käkar typ alltid det efter krogen). Jag utfärdar härmed en varning. Käka aldrig kebabpizza på kalles i Haparanda. Den är extremt beroendeframkallande, och risken för abstinens är extrem. Den är som heroin. Kalles kebabpizza alltså - nästa generations drog. Jag vågar inte tänka på vad som skulle hända om man mixade ner pizzan och injicerade den direkt i blodet. Närmare nirvana kommer man troligen inte.

Nästa helg blir väldigt vit då jag ska leka ljudtekniker för ett mindre arrangemang i Piteå. Det är en massa demoband som kommer spela totalt 24 timmar musik. Det blir 12 timmar på vardera fredag och lördag. Det ska bli kul att känna på grejerna live osv. Är ledig hela veckan och min plan är att göra bort allt ogjort skolarbete samt träna järnet tillsammans med Jocke (klasskompis).

Hm. Nu gick tydligen strömmen här också. Tur att man sitter vid farsans bärbara dator som har backup batteri. Hade blivit så jävla less om jag hade skrivit så här mycket vid min egen dator bara för att tappa allting när strömmen går. Thank you so fucking much back-up battery. Sing hallelujah! Ryggsäcken är packad och iPoden är laddad, nu ska jag börja röra mig mot busstationen. Amen.

Love and peace.

/Mike

Soundtrack of this blog
Mötley Crüe - Dr. Feelgood


Kommentarer
Postat av: Tomczek

Verkar vara feta band till nästa års upplaga. Saknar dock några för att jag själv skulle bli extra hård i byxorna =)

Postat av: Mike

Jodå, nästa år blir nog helt galet bra. I just feel it! Lugn bara, det kommer nog så bra band så att du blir hårdare än diamant i byxorna. Nämen SwedenRock är en sjukt trevlig festival. Verkligen skön stämning! Hoppas du tar dig ner så får vi ta några öl!

2006-12-07 @ 01:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback