Sweet fucking söndag

Så var ännu en helg av mitt liv förbrukad. På fredag var det som sagt sista nolledagen med kick off fest på kåren, där det säkert var helt maxat med folk. Jag vet inte för jag kom inte längre än till entrén av olika anledningar, fast det var en helt okej kväll för det. Någon whiskey shot för mycket för någon kanske, men annars var det trevligt.

På lördag ploppade min vän M. upp på msn-listan och talade om att han befann sig i Haparanda hos min andra vän N. Självklart kunde ju inte jag vara sämre så jag hoppade på bussen och 3 timmar senare var även jag i Haparanda. Vi käkade kebabrulle, drack en hel del och gick ut på krogen. Trevligt. Jag krängde min digitalkamera till N. också så nu har jag ingenting att ta bilder med, men frukta ej ty jag ska inhandla en ny, mer sofisitkerad bildfångare. Jag måste dock få yttra ett tack till min gamla trotjänare som, om jag inte missminner mig, hann fånga över 7000 bilder under sina dagar. Hoppas att den hinner fånga lika många åt N. innan den lägger ner för all evighet. Jag har tänkt uppdatera min bilddagbok med en massa bilder från senaste veckorna men smart som man är så glömde man föra över bilderna till datorn innan man sålde kameran. Glömde även ta med kabelskiten till N. så han kan inte föra över bilderna och skicka dem till mig. Men inom en snar framtid är det åtgärdat så ta inte livet av er riktigt ännu. Det finns hopp.

Idag har jag åkt buss, diskat, plinkat synth ovanlight mycket, börjat kolla på Prison Break igen, städat lite, checkat in alla hemsidor som har med skolan att göra, bränt en himla massa DVD-skivor, varit hungrig, blivit mätt, blivit hungrig igen, blivit upplyst, pillat på mitt sår från en cigarett som jag kände för att fimpa på handen och som nu börjat läka, funderat, gjort armhävningar, känt mig seg samt skapat lite musik.

En ganska vanlig söndag med andra ord. Imorn är det måndag och jag ska ha min första lektion på min nya skola; "Inspelningsteknik 1" heter kursen. Spännande.

Tjipp!

Soundtrack of this blog
Bruce Springsteen - Dancing in the dark

Andra bloggar om:
, , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mattias Ericson

Intressant, och Bruce är alltid grym som soundtrack.

/Mattias

Postat av: Mike

Tack! Bruce is the boss!

2006-08-28 @ 15:46:36
URL: http://mikael.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback